Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Wilhelmina
... od pre x dana, meseci, godina....

Trazila sam jedan svoj post, listala strane foruma i naravno nisam nasla trazeno, ali sam se lepo ismejala stvarima koje sam nekada davno napisala i komentarisala. Sve i da mogu, vecinu tih ludorija ne bih brisala i prepravljala.
I opet cu da se zalim zbog toga sto arhiva foruma ide do negde 2006 :D

No, vracate li se starim postovima, ili ponekad sretnete sebe u temi koju je neko drugi izvadio iz naftalina?
Korisnikov avatar
By m..
Jao da. I onda skontam da ipak jesam odrasla, i to podobrano.
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by m..
Jao da. I onda skontam da ipak jesam odrasla, i to podobrano.
:up: smesno mi je kad se neko uhvati neceg sto je napisano pre 100 godina :-) svi se menjamo, hvala bogu.
:happy:
Korisnikov avatar
By Dina
Mene je to dizanje tema nerviralo... bas zbog mojih postova. Ali nekako sam postala stabilnija, bar negde u poslednje dve godine, kad ugledam teme iz tog perioda uglavnom bih napisala isto ili slicno... ili vec pocnem da pisem pa uocim da sam vec pisala :lol:

Ali mi je to "sretanje sebe iz proslosti" zanimljivo van foruma... onako ja zamislim da sam iz proslosti da sam mogla da vidim sadasnjost... auh... to su takvi paradoxi, neke stvari koje su potpadale pod "nikad" sad su bas takve :sigh: Mada ne mogu da kazem ispunila sam i neke snove, mada i to nije onako kako sam zamisljala. I ta svest o razlici proslost/sadasnjost mi nekad bude inspiracija da zamislim susret mene iz sadasnjosti i navodne mene iz buducnosti... i odmah mi stvari izgledaju drugacije ;)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!