Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Nagradne igre, grebalice, cepkalice...

Osvajao/la sam nagrade na greb sreckicama ili znam nekog ko je izgrebao nagradu
2
13%

4
27%
Nisam osvajao/la nista, nit znam nekog ko je osvojio
9
60%
''

(pritisni play pre nego sto nastavis sa citanjem!)

U ocajanju svojih neispunjenih snova, ovih dana intenzivno mastam o tome da izgrebem onaj Audi sa srecke. Evo, na stolu mi stoje tri nakupljene zamene nad kojima opsesivno meditiram izmedju prozdiranja kutije keksa i tihog jecanja svoje pms histerije, moleci univerzum da mi podari brmbrm oko kojeg necu morati da se natezem sa svojima...

Jeste li ikada izgrebali nesto osim zamene? (to je ujedno i orjentaciono pitanje za anketu). Toliko para spucah na kocku, a jos uvek nista!! Mislim, citav spil sam izgrebala!!! Da li se isplatilo nekom??
Korisnikov avatar
By Rei
Jednom sam ogrebao 500 din, ili tako neshto. Zamenio za nove srecke, dobio par zamena, zamenio zamene, i nishta od njih. A obozhavam greb greb :) Zabavno je i super je osecaj kako polako otkrivash simbole i nadash se :D
Korisnikov avatar
By Azdaja
retko igram, vise za za pravu kocku....

pre nekoliko godina peticu na lotoU, a za NG loto moja ex je dobila sesticu, btw tu pricu znas...:D
Korisnikov avatar
By Mikili73
Kada sam prvi put uplatio Loto, još kao klinac, dok je 5 pogodaka bio maksimum, dobio sam četvorku, i od tada sam poneki put dobijao 4, par puta neke zamene na greb grebu i sl. Brat je dobio pre desetak godina na Bingu :auto:
By alexandermagic
Ne zanimaju me i ne igram bilo kakve nagradne igre/igre na sreću.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Igrao sam kao klinac sa svojima, najvise ono sranje na Pinku sto je bilo... ne secam se naziva... sto ostavis svoje podatke preko telefona i ako te pozovu na taj broj, dobitnik si. (edit: Fonto! )

Od kad pretezno razmisljam samostalno svojom glavom, izbegavam APSOLUTNO sve!
Dodatni stresovi i nerviranja oko takvih gluposti su mi zaista nepotrebni.
Korisnikov avatar
By Dr. M
Ne znam nikog ko je bilo sta osvojio, niti se meni to desilo...

Mada, ja uplatim loto jednom u sto godina ( kad je nagradni fond visemilionski ), ali do sad ni trojku nisam uspeo da nabodem... :kletva:
By Kragi
Samo kladionica a i to ne cesto i u cilju zarade, nego vise kao zanimacija sa drustvom .... Ne grebem i en cepkam lutrije, ali znam jednu osobu koja je dobila auto :)
Korisnikov avatar
By haemoglobin
ne bavim se time...ne verujem u srecu

dok moj cale retard je jednom dobio sedmicu na lotou i skontao da nije uplatio tiket :smeh:
Korisnikov avatar
By KiWi
Osvojio jednom peticu na nekom božićnom lotou ... kupio TV i gomilu nekih gluposti :)
Korisnikov avatar
By Delete
Hmm...te greb-greb gluposti mi, uglavnom, nista vredno nisu donele. Neku sitnu cifru, tipa 5 maraka i sl. najvise.

Ritual mog drustvanceta je bilo okupljanje u kladionici, pa sam i tamo spickala neke novcanice, a samo jednom sam dobila neku sitnu kintu. Posle sam se strasno lozila na osobu koja je radila u kladionici u blizini moje kuce, pa svoje ceste odlaske pravdam njenim prisustvom, a ne cinjenicom da sam se navukla na nesto sto mi je bio teret za ad prilicno oskudan budzet. U toj kladionici nikad nista nisam dobila. :jbg:

A na lotou sam jednom, kao klinka, zahvaljujuci svom teci, koji dosao iz Nemacke, uplatio i otisao, a ostavio tiket, dobila cetvorku. U tom trenutku je to bila nesto bas mala lova.

Kad sam imala nekih 15-ak godina sa drugaricom sam citavu godinu trcala posle treninga u salon zabavnih igara (sto li ga tako zovu, kad nama nije bilo zabavno, samo smo se nervirale) da igramo poker...i sve pare koje su nam roditelji davali smo ostavljale tu.
Korisnikov avatar
By horus.
ma ne igram... nekako mi sve to deluje glupavo... ne verujem u srecu... ili sreca ne veruje u mene... :shrug: :drama:
Korisnikov avatar
By BellyButton
Mozda sam neshto i dobio u Frikomovoj nagradnoj igri... Ne znam, uvek zaboravim da pogledam shtapic od sladoleda pre nego shto zavrshi u kanti... :retard:
Zeleo sam one novogodishnje Coca - Cola lutkice al' me mrzelo da skupljam chepove...
Korisnikov avatar
By Tomek
Najvise 13 pogodaka na bingu... 1200 dinara...
A za 15 se dobijao stan u bg i par miliona evra... :sigh:

Znam dva tipa koji su dobili po auto...
By жњ
Originally posted by Tomek

Znam dva tipa koji su dobili po auto...

a da upoznas i mene trecu? :molise:

da te protrljam po nicku? ;)
Korisnikov avatar
By Tomek
Dogovoreno...

Ali ako osvojis nesto, delimo... :wink:
Korisnikov avatar
By ROYAL
Nit' grebem nit' sam izgrebao :D
Korisnikov avatar
By m..
s obzirom koliko sam malo igrala bilo kakve igre na srecu, ispada da sam u jednom periodu bila veoma srecne ruke. Dobila sam:

- sketchers patike u nagradnoj igri casopisa X Zabava (igrala sam je samo jednom, cak nisam ni slala nego ubacila u postansko sanduce redakcije)
- neki koktel na nekom lucky strike partiju gde si dobijao privezak, pa trebalo da nadjes osobu sa drugom polovinom
- 1,5 konvertibilnu marku na lotou u bosni (loto sam igrala taj jedan put, i jednom sam dedi dala jednu kombinaciju)
- zamenu na grebalici ovde i u parizu. (srebalice sam igrala do 10x u zivotu)

prosle godine sam igrala 6-7x bingo sa devojkom, ali je srecni voz verovatno otisao, pa nismo dobile nista.

ona (zena moja) je dva puta dobila kafu u blicu. nekih 10 turbochina proslog leta i nedavno je dibila kombinaciju pod 3 kafe, ali nikad nije otisla po njih.

ja sam od onih koji bace stpaic od sladoleda a da se ni ne sete da pogledaju da li su ista dobili.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Ja sam dobila kartu za Dugme u flasi Coca-Cole, nekoliko puta zamenu, dobila sam Sinalko kosarksku loptu koju sam poklonila drugaru jer sam antitalenat za kosarku, jos bih nastradala sa tim, dobila sam nekakve kasete svojevremeno u Huperu i to bi bilo to.
Korisnikov avatar
By Darling
Originally posted by жњ
''
:sweet: Ali pesmica... :obraz:

Originally posted by alexandermagic
Ne zanimaju me i ne igram bilo kakve nagradne igre/igre na sreću.
:yes:
Korisnikov avatar
By mish_beli
najvishe srece u greb greb sreckicama i 2x ubola 5-icu

ali, lako se navuchem... tako da na kraju presipam iz supljeg u prazno :zongler:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!