Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Da li volite cveće ?

1. Volim cveće
20
69%
2. Ne volim cveće
9
31%
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ne... jer ne kapiram poentu?!

Ok, lepo je videti u prirodi... ali kao poklon/ukras... pfff, koj' ce mi kurac to!
Korisnikov avatar
By *deni*
Ja jako volim cveće i često ga berem, pa ga poklanjam damama iz mog okruženja.
:zen:
Korisnikov avatar
By Sunce
Ja cvece (biljke) proucavam i jako volim. Ne mogu da se odlucim koje najvise. Mozda najvise planinske biljke. :zen:
Korisnikov avatar
By Rei
Ne, privlache pchele :uplasen:
Korisnikov avatar
By Dina
Glasala sam da ne volim jer to je najgori poklon koji mi neko moze kupiti. Ali imam tri biljcice u kuci koje volim :love: Samo ih premestam po kuci i Loni ludi od mene jer idu iz sobe u sobu, te na sto, te ne smeju na sunce, te ne smeju na kisu (juce me je naterao da biljke ostanu na kisi, kaze to njima prija, pa sam popustila nadam se da je tako) ... :D Kad sam sama sa njima pricamo :lood: Uglavnom te biljke su mi bas ljubimci, kao ukucani...
Korisnikov avatar
By Marvin
Jeste Dinka, prija im :yes:
Dobro ste uradili.
A i prija im da im pričaš/pevaš :D Tako da, i to dobro radiš ;)
Korisnikov avatar
By *deni*
Ali ja cveće ne kupujem, nego ga ad hoc uzberem kad naiđem na neko koje mi se dopada.
Recimo, sad na moru sam napunio kesu nekim divnim laticama koje sam tokom šetnje nabrao, pa sam otišao na plažu i posuo tim laticama moje drage koleginice.
To mi se dopada, dopalo se i njima, a one sterilne, jednoobrazne bukete iz cvećare mnogo ne volim da gledam.

:deni:
Korisnikov avatar
By Dina
Marvine,
hvala :)

Bas mi je drago da im je kisa prijala :kisa: Pricam im, rekoh vec... a pevanje, mene tesko i biljke da bi podnele... ;) ali zato ima neke muzike uvek u kuci, pa valjda i to deluje :muzika:
Korisnikov avatar
By Sunce
Relativno je da li im je kisa prijala. Kise u gradu postaju kisele jer se u vazduhu nalazi beliki broj toksicnih materija. Tek kada se kisa iskisi, onda je dobra. :giggle:

Zamisljam Dinu kako prima poklon - rezano cvece. Kakvo li joj je lice? Lice mrguda. :)
Korisnikov avatar
By *deni*
Dini ćemo za Osmi mart pokloniti crveni karanfil u celofanu. Ima da nas raspizdi s njim po glavama !!!
:smeh: :oklagija:
Korisnikov avatar
By horus.
ne volim, jer nema jestive plodove... :krava:
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by *deni*
Dini ćemo za Osmi mart pokloniti crveni karanfil u celofanu. Ima da nas raspizdi s njim po glavama !!!
:smeh: :oklagija:
:uplasen:

horus, materijalna spodobo! :salimse:
Korisnikov avatar
By *deni*
Znači, ipak više voliš pečurke ? One su jestive, doduše ne sve, ali većina da.
Korisnikov avatar
By Sunce
Inace, ja volim da u prirodi pronalazim retke vrste. To mi je profesija. Taj osecaj je divan.
Korisnikov avatar
By *deni*
I ja volim prirodu i divne krajolike.
Korisnikov avatar
By horus.
to se zove hedonizam u okvirima pragmaticnosti... :P
Korisnikov avatar
By Sunce
Lepota je pogled ociscen od volje (koristi). Hesse
Korisnikov avatar
By horus.
ako cemo da se gadjamo velikim mislima, vidi moj potpis... :P
Korisnikov avatar
By Stripi
Obožavam bilje :blush: najčešće su to neki kaktusi, fikusi, suprug nas bombardira sa palmama, ja uvijek nešto još posijem od korisnog bilja na balkonu i tako....skoz smo u zelenilu :D
Korisnikov avatar
By Crazy_Bee
ono cvece , kao buket ili posebno sto ide, ne volim bas....to kad mi neko pokloni, isto mi je kao i da mi je dao mrtvu vevericu.
volim ovo u saksiji, koje traje, i koje moram da cuvam, zalivam...
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Sunce
Relativno je da li im je kisa prijala. Kise u gradu postaju kisele jer se u vazduhu nalazi beliki broj toksicnih materija. Tek kada se kisa iskisi, onda je dobra. :giggle:

Zamisljam Dinu kako prima poklon - rezano cvece. Kakvo li joj je lice? Lice mrguda. :)
Uh, znaci ipak je moj strah bio opravdan :uplasen:

Jao da znas... :mad: Moja majka uvek strepi da ne napravim scenu ali suzdrzim se bas toliko ali ne znam zasto ljudi donose nesto sto znaju da neko ne voli? Ja volim isto biljke u prirodi, ali ne da mi neko pokloni odrezan cvet.
By Kragi
Interesantno da cvece kao materijal za macro fotografiju volim, ali u kuci ili dvoristu nikada ne bih drzao bilo sta sto cveta moram da priznam ..... :nono:
Korisnikov avatar
By Tot
Volim da mi se uz vinske ili kakve druge degustacije aranžira cveće onako kako to ljupkost moje pojave i nalaže. Poželjno ovako:

Slika
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Daliborka
Volim božure najviše.
Kosovske crvene ili bele? Strast ili nevinost? :luda:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Ne volim rezano cvece.
To napominjem uvek i svima, pa se opet desava da za rodjendan dobijem ogroman buket cveca, koje za najkasnije 5 dana mogu da bacim (ne moze svo cvece da se susi, a i suseno cvece mi izgleda bzvz) a kosta isto, ako ne i vise, od neke zive biljke ili smislenijeg i licnijeg poklona.
I iz nekog razloga, rezano cvece me jedino na groblja podseca.
Korisnikov avatar
By Daliborka
Nevinost, dakle bele božure volim najviše, a Totu ćemo takođe da pripremimo jednu kitu cveća po mustri koju nam je priložio gore.
Korisnikov avatar
By mirth
Originally posted by Wilhelmina
Ne volim rezano cvece.
To napominjem uvek i svima, pa se opet desava da za rodjendan dobijem ogroman buket cveca, koje za najkasnije 5 dana mogu da bacim (ne moze svo cvece da se susi, a i suseno cvece mi izgleda bzvz) a kosta isto, ako ne i vise, od neke zive biljke ili smislenijeg i licnijeg poklona.
I iz nekog razloga, rezano cvece me jedino na groblja podseca.
Pa kad je mrtvo, tj. na oci ti umire. I meni je to grozno i uvek se iznerviram kad ga dobijem (a nekim ljudima jednostavno ne mozes objasniti).

Inace, obozavam biljke, a vise volim one koje ne cvetaju. :justgreen:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!