- 03 Jul 2009, 21:36
Sedimo danas na kafici moj prijatelj (str8) i ja i pijemo sokiće i raspravljamo o praznim stvarima. Njega zapravo poznajem preko moje sestre (on je jedan od njenih bivših bivših sa kojima je u OK odnosima) ... ne mogu da kažem da sam baš naložen na njega, ali kada bi mi predložio seks, sigurno ga ne bih odbio Jako je sladak i zgodan, ali ga verovatno predugo poznajem pa ga ne gledam kao macana posle 20tak minuta prilazi nam njegova žena i dovodi njihovu ćerkicu. Klinkica ima nekih 7-8 godina, ali je za svoje godine malo previše radoznala. Žena je ubrzo otišla da popazari nešto i ostavila nama dete. Nije bilo moguće razgovarati pored nje, pa smo razgovor usmerili ka njoj ... Pitala je sve i svašta.
U jednom momentu su pored nas prošle dve devojke u minimalnim šorcevima i gornjim delovima kupaćih kostima žute boje preko kojih su se nazirale bradavice. Njoj je bilo jako smešno što su one "gole" i idu tako ulicom. Ubrzo smo joj objasnili da nisu gole, a i da jesu, to nije nešto čemu se treba smejati ... I onda je počeo zanimljiv deo razgovora
Tata: "Kada se dvoje odraslih skinu i gledaju se to im nije smešno. Veruj mi."
Klinkica: "Dvoje odraslih? Misliš da su se njih dve videle gole?"
Tata: "Pa verovatno. Možda su kupovale kupaće kostime zajedno, pa su jedna drugu videle gole. I to nije ništa strašno."
Klinkica: "Ali one su obe žene"
Tata: "Pa? A kako na plaži? Misliš da na plaži žene ne vide ove druge žene kada skinu gornji deo"
Klinkica: "A muškarci? Da li bi tebi bilo smešno kada bi njega video golog?" i pogleda u mene. Nas dvojica smo se značajno pogledali na tren ...
Tata: "Ne. Lepo ti kažem, to nije nešto što je smešno."
Klinkica: "Dobro ..."
Imam osećaj da sam se tako zajapurio da mi se sva krv slila u lice ... pokušao sam da ne reagujem, ali nije bilo pomoći Odmah sam počeo da zamišljam (ja i moja prljava mašta) ...
imate li vi neki sličan primer ?
Meni se ovo dešava s vremena na vreme, ali ne mogu trenutno da se setim nekog primera još
U jednom momentu su pored nas prošle dve devojke u minimalnim šorcevima i gornjim delovima kupaćih kostima žute boje preko kojih su se nazirale bradavice. Njoj je bilo jako smešno što su one "gole" i idu tako ulicom. Ubrzo smo joj objasnili da nisu gole, a i da jesu, to nije nešto čemu se treba smejati ... I onda je počeo zanimljiv deo razgovora
Tata: "Kada se dvoje odraslih skinu i gledaju se to im nije smešno. Veruj mi."
Klinkica: "Dvoje odraslih? Misliš da su se njih dve videle gole?"
Tata: "Pa verovatno. Možda su kupovale kupaće kostime zajedno, pa su jedna drugu videle gole. I to nije ništa strašno."
Klinkica: "Ali one su obe žene"
Tata: "Pa? A kako na plaži? Misliš da na plaži žene ne vide ove druge žene kada skinu gornji deo"
Klinkica: "A muškarci? Da li bi tebi bilo smešno kada bi njega video golog?" i pogleda u mene. Nas dvojica smo se značajno pogledali na tren ...
Tata: "Ne. Lepo ti kažem, to nije nešto što je smešno."
Klinkica: "Dobro ..."
Imam osećaj da sam se tako zajapurio da mi se sva krv slila u lice ... pokušao sam da ne reagujem, ali nije bilo pomoći Odmah sam počeo da zamišljam (ja i moja prljava mašta) ...
imate li vi neki sličan primer ?
Meni se ovo dešava s vremena na vreme, ali ne mogu trenutno da se setim nekog primera još