Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Verovatno je svaki forumas razmisljao o tome..

Koliko neko sa foruma,nebitno dal ovog il nekog drugog (naravno da ga ne poznajete),koliko moze zaista da vas zaintrigira,da ostavi na vas utisak?

Koliko je "virtualni jezik" mocan ili nije?

Koliko ste se puta razocarali kad ste upoznali nekog sa neta?

Da li vi kao deo te "iluzije",da li prihvatate igru i verujete u onog s druge strane monitora ?
Korisnikov avatar
By Crazy_Bee
:kesa: retko kad se desi da neko ostavi na mene takav utisak da pozelim da i licno upoznam tu osobu. ali ljude koje sam do sad upoznala, ne zelim da izgubim. upoznala sam dosta predivnih ljudi.
ok, 2 puta sam pogresila i pojela govanjak, ali se vise ne zalecem.

desavalo mi se da se "vezem" virtualno za nekog, ali sam srecom pre licnog upoznavanja skapirala da osoba nije bas sva svoja-da ima podstanare u glavi...i odustala, oterala tu osobu sto dalje od mene.

uvek sam u pocetku rezervisana. ne verujem na prvu loptu i ne primam sve lako k' srcu. ne dozvoljavam da mi se neko priblizi. i ne zato sto se bojim, vec mi je jednostavno dosta raznih budala u zivotu.
Korisnikov avatar
By Madonna
Originally posted by maka
Verovatno je svaki forumas razmisljao o tome..
ko zna..

Koliko neko sa foruma,nebitno dal ovog il nekog drugog (naravno da ga ne poznajete),koliko moze zaista da vas zaintrigira,da ostavi na vas utisak?
prilicno

Koliko ste se puta razocarali kad ste upoznali nekog sa neta?
svaki put... (nisam upoznao nikoga)

Da li vi kao deo te "iluzije",da li prihvatate igru i verujete u onog s druge strane monitora ?
verujem sto da ne verujem. pa i da ste svi vi *deni*, nije problem
Korisnikov avatar
By maka
verujem sto da ne verujem. pa i da ste svi vi *deni*, nije problem
[/quote]

:pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Retko upoznajem ljude s neta, tako da kada upoznam obično sam veoma zadovoljan...tim poznanstvom.
Majka me učila da tri puta meri, jednom seci...a ja to i radim.

Inače, veoma sam naivan po prirodi, tako da verujem drugima bez rezerve.
Korisnikov avatar
By Winter
hmmm....zanimljiva tema.....bilo je ljudi koji su me zaintrigirali na način da bih im rado u nekom trenutku otkinula glavu .....ali to nije dovoljno da bih poželela da ih upoznam.....a kad sam već kod upoznavanja, jesam upoznala par osoba....ali ne zbog neke intrige ili posebnog interesa, već eto jer sam to u tom trenu htela, nisam imala pametnija posla ili sam se nalazila baš tu i tu,pa kao ajde zašto ne....

*imajšdostazarećinaovutemu,alitoćekasnije*
Korisnikov avatar
By pthalo
nikada nisam bila razočarana kada sam upoznala nekog sa neta. To ne znači da nisam bila povređena od ljudi sa neta, jer jesu me povredili, različitni ljudi na razlitičnim načinima... ali ne bih menjala ništa, ponovo bih ih volela (mislim i na platonsku ljubav i na romantičnu ljubav, ali više platonsko...), ponovo bih ih upoznala i provela godinama sa njima, čak i da znam unapred kako će me povrediti na kraju. bilo je lepo dok je trajalo, i sada ima druge ljudi na netu koju volim i koje me vole.

dajem svoju ljubav onima koje to zaslužuju, i čak oni mogu da me povrede. ljudi koji ne volim su samo pixeli na monitoru i tako ne mogu me razočariti... pristojna sam sa njima, i ljubazna, jer svako to zaslužuje.
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by V I V I S E C T
Retko upoznajem ljude s neta, tako da kada upoznam obično sam veoma zadovoljan...tim poznanstvom.
Majka me učila da tri puta meri, jednom seci...a ja to i radim.

Inače, veoma sam naivan po prirodi, tako da verujem drugima bez rezerve.
:meda: Evo, ja verujem da je Vivisect veliki drugar i super decko. Nikad necu da zaboravim jedan post o nekom njegovom decku i maslacku. Posle tog posta sam ga bolje "video". :)

Inace, ja sam prestao da se upoznajem i vidjam sa forumasima. Samo sam virtuelno Sunce.
Korisnikov avatar
By baboonbaba
Ne poznajem ni jednog forumaša, ali mislim da nije teško oceniti ko je kakav na osnovu postova. /živela trash zona, ostale su teška obmana :lol: / ako se mnogo razočaram u nekog, javiću ti :mobilni:
By ~ Le Saint X ~
Hmmm...sve koje sam upoznao s aforuma
a njih je preko sto
su bili totalno pozitivni

u sustini, ja volim da upoznajem ljude i cujem njihove price...
ali od tih susreta ne ocekujem nista osim to...
upoznati nekog i popricati

verujem da ako si ti fer i okej prema nekome
ne verujem d a druga strana moze biti nesto mnogo drugacija

bottom line

niko mi sa foruma ili bilo kako virtuelno nije iluzija
(mada imam iluzije o pojedinim online poznanicima koji su mi bas bas privukli paznju)
Korisnikov avatar
By maka
Tek sad vidim da ja nisam odgovorila na temu,a posto sam je postavila ,valja se.
Dok sam bila maladja desavalo se da se "primim" i slepo verujem virtualnim drugarima,kasnije manje,mada i sad ne mogu da budem potpuno ne zainteresovana i desava se i dan danas (a danas kao imam 64 god),da me neko zaintrigira..

I da,obicno fizicki tog nekog zamislim TOTALNO drugacije,tj stvorim svoju sliku (u vecini slucajeva onako kako ja zelim u mojoj glavi taj neko izgleda)
By ~ Le Saint X ~
Ah, ali ja se 'primam' na neke online entitete
bas jer znam kako izgledaju
i znam neke detalje
i
to mi je dovoljno d abudem
'primljen'
do uzivo susreta

koji - do sada - nikada me nije razocarao
vec , na protiv, uvek me samo jos vise 'oduvao' u pozitivnom smislu
Korisnikov avatar
By Madonna
I da,obicno fizicki tog nekog zamislim ....onako kako ja zelim u mojoj glavi taj neko izgleda)
da
Korisnikov avatar
By horus.
npr., shut, iako je uglavnom nadrndan, jako mi je interesantan i simpatican, jer se o njemu moze mnogo saznati na osnovu njegovog pisanja, a opet, nista konkretno (apropo dela o iluziji)...

posle romea, upoznavanja sa raznim likovima, nisam se nesto razocarao upoznavajuci forumase... naprotiv, mnogi su me odusevili...

uvek prihvatam igru, jer ovo je ipak virtualno igraliste...
Korisnikov avatar
By maka
Originally posted by ~anAMORphOsé~

koji - do sada - nikada me nije razocarao
vec , na protiv, uvek me samo jos vise 'oduvao' u pozitivnom smislu
lucky you :)
Korisnikov avatar
By Madonna
Originally posted by horus.
npr., shut, iako je uglavnom nadrndan, jako mi je interesantan i simpatican, jer se o njemu moze mnogo saznati na osnovu njegovog pisanja
zanimljivo :cigareta:
Originally posted by horus.
a opet, nista konkretno (apropo dela o iluziji)...
sto je divno, zar ne? osim ako ne zelis da izgubis gore opisane iluzije? :smeh:
Korisnikov avatar
By horus.
Originally posted by shut

sto je divno, zar ne? osim ako ne zelis da izgubis gore opisane iluzije? :smeh:
upravo... 10-ka za kreiranje iluzije...
Korisnikov avatar
By starsailor
u principu volim da se zezam i da se smejem.
zato na pr. i gotivim shut-a. kao sto rece horus a ne znam nista o njemu.
a osobe sa kojima sam u malo dubljem kontaktu naravno da mi ostave utisak. uvek se oslonim na svoj instinkt, koji me bas bas bas retko vara. i koliko god se trudila da budem "zrela" verujem ljudima ono bas pionirski. il bolje receno naivno.
ali to ne znaci da se upoznajem sa svakim ( cak i ako se upoznam, a da osetim da nije "moj" covek) ostane samo na tome.
neke osobe sa neta , jos uvek nisam upoznala a godinama smo u kontaktu. to mi ne smeta da ih smatram prijateljima.
Korisnikov avatar
By Winter
Zašto si dva puta dala isti odgovor :nesiguran: ....
Vizuelizacija... :hmm: ...nisam nikad zamišljalal kako li to izgledaju ljudi koji tipkaju sa mnom...čak i ne volim ako recimo na MSN-u zakače svoju sliku...jer ta slika uglavnom sve pokvari(ne zato jer te osobe u mojim očima nisu lepe, već iz prostog razloga što nemam potrebu da znam kako izgledaju)....isto kao što neki ljudi nikad ne bi trebali da otvaraju usta...jerbo su stvoreni samo da bi se u njih gledalo :lol: ....
Korisnikov avatar
By ROYAL
Uspelo je nekoliko forumaša da mi privuče pažnju i mislim da virtuelni utisak može da bude jak, bar meni :D i može da se stvori "jaka" veza :D

Neke sam i upoznao i ispalo je super (radi se o malom broju ljudi :D ), ali naglasio bih da ja ne očekujem od upoznavanja ne-znam-ni-ja-šta posebno, samo me neko zainteresuje, pa bih da vidim kako izgleda/komunicira uživo...
Korisnikov avatar
By toni79
naravno da me ljudi s kojima komuniciram na bilo koji nacin, pa i preko neta, mogu zainteresirati. upoznala sam par ljudi s foruma i svi su bili vrlo kul. jedna mi je cak u top 5 najfrendova.

zasto ne popit kavu, izac vanka? ako su normalni vjerovatno ce nam biti super pa makar izasli samo taj jedan put.
By alexandermagic
Upoznao sam par osoba sa gay.hr foruma. Naravno, naša komunikacija nikad ne bi prešla sa nivoa U2U-a na RL kontakt, da me nisu prethodno virtuelno zaintrigirali prvo svojim postovima, a onda i sadržajem poruka koje smo razmjenjivali.

To su sada prijatna, neobavezna poznanstva, što mi i odgovara. Prijatelje sam stekao ranije i ne trebam nove.

Dakle, nisam bio u situaciji da se eventualno razočaram.
Korisnikov avatar
By Dina
Ja sam vec pisala da mislim da je forum jako dobro mesto za upoznavanje, bar meni. U licnoj komunikaciji tesko da osobu mogu da procenim a na forumu je drugo. Inace imam ipak rezervu tako da me niko nesto ne privuce ne znam kako dok je komunikacija virtuelna, samo mogu da imam utisak da je osoba interesantna. I obicno se utisak potvrdjivao (u stvari ne secam se kad nije... ). Ali nije moje misljenje tako jako oformljeno, niti sam ja nesto vezana za net poznanike (prijatelje) da bih mogla da se razocaram, cak i kada bi slika bila drugacija nego sto sam je ja stvorila.
Korisnikov avatar
By antibiotic
Desilo mi se da osobu za koju sam mislio da je virtualno potpuni kreten i cak manijak i bolesnik ipak uzivo upoznam. Nekoliko dana kasnije, postao mi je decko :)
Korisnikov avatar
By tamanoir
Ovako generalno, imam prilican broj poznanika koje sam upoznala preko neta, i mogu priznati da su sve to sjajni ljudi sa kojima se i dan danas druzim.. Da bi uopste doslo do upoznavanja, potreban je duzi period dopisivanja sa nekim da bih uopste pozelela da upoznam tu osobu in real life, nakon sto saznam kakvu su joj interesovanja, razmisljanja, da li se kapiramo, itd. Isto tako i sto se foruma tice, na osnovu postova imam neki uvid u te stvari, no to naravno nije uvek onako kako zaista jeste.. U sustini, nemam neka velika ocekivanja kada nekoga upoznajem, pa ni ne mogu da se nesto preterano razocaram.. Uglavnom, ako je komunikacija preko neta ok, ne vidim razlog da uzivo bude drugacije.. A kad je u pitanju stvaranje iluzije o nekome, krivim mozak, tj. um.. Cesto, cak nesvesno, se stvara odredjena slika o osobi, i to uglavnom ne valja, no, kontam da se sve to moze resiti racionalnim putem..
Korisnikov avatar
By maka
Originally posted by antibiotic
Desilo mi se da osobu za koju sam mislio da je virtualno potpuni kreten i cak manijak i bolesnik ipak uzivo upoznam. Nekoliko dana kasnije, postao mi je decko :)

hehe,pa to obicno tako i biva :D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!