Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Ne, ne postoji način na koji mogu opisati groženje, sramotu, bes, nemoć, uznemirenost koju sam osetila SAMO čitajući poentu grupe na koju sam nabasala na fejsu danas (ima ih dve sa praktično istim sadržajem: http://www.facebook.com/group.php?gid=108091089488 i http://www.facebook.com/group.php?gid=80372685950 ), i zaključkom o daljem raspletu scene sa glavne slike grupa. Nisam mogla, niti želim da gledam slike grupa niti video fajlove tamo postavljene.

:placko:

Koliko neko može biti bolestan nikada neće prestati da me iznenađuje...

:placko:

Ukoliko imate fejs, učlanite se u grupe.

Ukoliko poznajete nekoga ko to voli/gleda/drka na to, dajte mi njegovu/njenu adresu.

Ukoliko ste i malo ljudsko biće sa mrvicom humanosti, potpišite peticije:
No. 1
No. 2

Ukoliko imate i malo moći u bilo kojoj sferi javnog života, ne dozvolite da ovo prođe neopaženo.

Ukoliko neko nema fejs... Wikipedia link

Sada mi recite kako ne treba biti "radikalan" prema ovakvim personama. Svaki dan bih im gazila po jedan deo tela, a onda ga seckala... Da traje dugo... Što duže... Smrtna kazna je MALA za ovakve bolesnike.
Korisnikov avatar
By Madonna
Originally posted by bigirl
Nisam mogla, niti želim da gledam slike grupa niti video fajlove tamo postavljene.
me neither. im in
Korisnikov avatar
By xfreelancer
ovaj otpad treba zatvoriti u iron maiden sa zardjalim i tupim ekserima i potruditi se da pozive sto duze u doticnoj spravi. mozda im i to bude podjednak turn on, kao i ova 'zabava' koju sami sprovode. da, radikalna sam, skoro gebelovski nastrojena, ali kako nisam mogla da pogledam nijednu sliku ili video zapis sa ove grupe, jer me glava zaboli samo kad pokusam da shvatim sta to oni zapravo rade, racunam da sam jos i tolerantna. cak i necu da razmatram hriscansko=moralisticku teoriju da sam ista kao i taj sljam zbog nehumanih ideja koje zastupam.

btw, da li smo sigurni da ovo nije neka bolesna i skroz neslana posalica? neko zaista radi ovo? jel nema fotosopa ili nekog softvera za obradu video zapisa? i jel cuo neko za onu grupu bonsai kitten isto na faceboku?
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by xfreelancer
btw, da li smo sigurni da ovo nije neka bolesna i skroz neslana posalica? neko zaista radi ovo? jel nema fotosopa ili nekog softvera za obradu video zapisa?
Nije obrada... Nažalost. Dotična pojava skroz postoji. Imaš na wikipediji... :rida:
Korisnikov avatar
By Madonna
Imaš na wikipediji... :rida:
:shocked:
Korisnikov avatar
By bigirl
Molim one koji pogledaju slike ili video zapise, da to NE prepričavaju ovde... Ne mogu da dopustim sebi još jednu sliku u glavi koju nikada obrisati neću.
Korisnikov avatar
By kenozoik
postoji..ja gledala na tv-u neki dokumentarac sexu i sta sve ljude pali.
ovo je uzasno, nisam na fejsu te ne mogu da prijavim grupu a uostalom, ne znam koliko ce to promeniti ista. mislim, eventualno ce im obrisati grupu ..
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by shut
Imaš na wikipediji... :rida:
:shocked:
Yup. :placko:
And it's legal in America, fuckin' "freedom of speech"...
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by kenozoik
postoji..ja gledala na tv-u neki dokumentarac sexu i sta sve ljude pali.
ovo je uzasno, nisam na fejsu te ne mogu da prijavim grupu a uostalom, ne znam koliko ce to promeniti ista. mislim, eventualno ce im obrisati grupu ..

Ne ne ne... Grupe su za BAN dotičnih filmova. Grupe su "good guys".

Bad guys should be hunt down and tortured (for my own pleasure :evil: ).
Korisnikov avatar
By Madonna
ali... oni ubijaju male zivotinje... zbog... :iskolacen:
Korisnikov avatar
By kenozoik
da
ja sam videla kad je jedna krava(ne krava-krava, vec neka zena) zgazila bebu misha :(
Korisnikov avatar
By IriS
zašto sam ovo morala da vidim :placko:
Korisnikov avatar
By xfreelancer
ali kako moze da bude legalno u americi? kakve veze ima prvi amandman itd. kada je ovde u pitanu animal abusem, a ja svakodnevno gledam na animal planetu one emisije tipa houston animal cops i slicne. koliko sam videla oni imaju prava i da privedu one skotine koje, recimo, zapuste zivotinje ili ih zlostavljaju. po kom osnovu onda u ovom slucaju moze da bude dozvoljeno da ove zveri da vrsljaju i rade ovo sto ne zelim i ne mogu da zamislim?!? btw, jel neko cuo za neko natjecanje ovdi kod nas koje se zove 'nesto u sporom ubijanju zivotinja'? bilo je jednom na b92, i to se vodi kao neka lovacka festa ili nesto slicno. uh, postajem sve veci mizantrop iz dana u dan!
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
u USA je to još uvek u toku.
The United States Supreme Court is scheduled to hear the case, United States v. Stevens.
odvratno mi je to, ne mogu ni da pogledam linkove. odmah se setim detinjstva i klinaca oko sebe koji su mahom mučili životinje. :mad:
Korisnikov avatar
By m..
Fuck, sad ne mogu da prestanem da placem i da se tresem, jbt ja bih to isito radila tim ljudima, majke mi. Takvi trebaju na eutanaziju pod hitno. jbt, tako malo slatko mache. :placko:
By superfly
"Crush films are videos of small animals being crushed by being stepped on."

e svašta. :cut:
By alexandermagic
Ne koristim fejs, ali ću malo kasnije telefonirati frendovima koji imaju profile na istom da potpišu tu peticiju.

Što bih volio da mi neko od tih manijaka koje to pali dopadne šaka da im pokažem šta je mučenje i gaženje... :evil:
Korisnikov avatar
By An.Angel
Signed.

Ovo je uzasno... Te ljude (ako tako mogu da se nazovu) treba po kratkom postupku! Ni jedno bice zasluzilo tako nesto... Monstruozno! Nemam reci...
Korisnikov avatar
By spliff
ja bih onoj kineskinji skako po lobanji
u cokulama

:avalon:
Korisnikov avatar
By Pluton
Signed

Prvo sam mislio da pogledam,ali ne mogu...već mi se kida stomak i na samu pomisao :(
Korisnikov avatar
By Dzi
9138 Signatures Total - ali ne mogu gledati!
Korisnikov avatar
By m..
super, ja sam onomad bila 904.

nemojte gledati, bas je potresno
Korisnikov avatar
By m..
Malopre sam videla na DoQ kanalu da je ta zena Kineskinja, i da je uhapsena i u zatvoru.

:B
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!