Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Privlačnost u procentima

Manje od 1%
8
10%
1% - 3%
12
16%
3% - 5%
10
13%
5% - 10%
15
19%
10% - 20%
10
13%
20% - 30%
9
12%
30% - 40%
4
5%
40% - 50%
6
8%
preko 50%
3
4%
Korisnikov avatar
By KiWi
Da li možete bar odokativno da odredite koliki procenat ljudi koje srećete (žurke, prevoz, škola, posao) vam je privlačan?

Slika

Realno, da li često srećete ljude koji su vam privlačni?
By ~ Le Saint X ~
Hmmm...ne razumem kako bas tu privlacnost da pretvorim u procente...

Na zurkama ili ti u gay clubu procentat je verovatno 0.5 %

U busu...zavisi od dana ... 10%

U gradu... opet zavisi od dana .... al ajde 40%

I gde su mi ljudi najprivlacniji... poima nemam

Ali, generalno
(a to znaju svi forumasi koji se sa mnom setaju)
meni ne promice NI JEDAN DOBAR MUSKI PRIMERAK
u celom mom vidokrugu

:snob:
et toq!

I ponekad mi je slatko i smesno kad me neko pita: Jel si video ovog?
Ja samo kazem: mhm...da...
Korisnikov avatar
By KiWi
ja sve kada sumiram to je 3%-5% ... mada u busu ima takvih primeraka, pa kad još stanu do tebe tako blizu da gotovo možeš otkucaj srca da im čuješ ...

jooj, koji sam napaljenko :D
Korisnikov avatar
By Rei
Sve to ide u tim nekim predvidivim granicama od 5 pa do 40 posto ako sam bash horny :D Ali na faxu apsoltna nula...
By ~ Le Saint X ~
Ti zeleni nisi specificirao po kom osnovu nam je neko privlacan???!!!

Neki decaci su mi privlacni samo seksualno
neki su mi privlacni jer su slatki, ali ne i seksualno
neki su mi privlacni jer su cudno obuceni
neki su mi privlacni zbog svoje specificnosti
.....
neke devojke su mi privlacne zbog stajlinga

elem...ako je nekome tako malo ljudi privlacno
to znaci da ne umete da uzivate u lepoti
tj, ne znate ni gde da je nadjete
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by KiWi
Da li možete bar odokativno da odredite koliki procenat ljudi koje srećete (žurke, prevoz, škola, posao) vam je privlačan?
Realno, da li često srećete ljude koji su vam privlačni?
Što sam stariji, to ih ima sve manje i manje... Kad sam bio tinejdžer, manje-više svako preko 45 je bio materijal za maštarije... Danas mogu da odem do grada i da se vratim a da vidim samo 3-4 odgovarajuće osobe...

Doduše možda je to do genofonda; možda jednostavno današnji middle-aged Beograđani uglavnom imaju "pogrešan" fenotip; ovde nekako svi imaju uske glave i nekako čudno ispupčene oči (?ne znam to dobro da objasnim) ; jer kada gledam emisije na HRT (gde dovode goste u studio) tu je procenat privlačnih opet statistički značajan.
By J...
kad sam neraspolozena 0% kad sam raspolozena do 10%
Korisnikov avatar
By coka
neka bude od 5-10% kada uopste gledam i mislim o ostalim ljudima u tom smislu :drama:
Korisnikov avatar
By emo_haos_

Slika
nisam naletela na ovog u busu :roflmao:

onT: interesantna mi ova tema jer lately bas vidjam privlacne ljude. muskarci, zene, nasmejani i sa nekom sebi svojstvenom lepotom. svuda oko mene :volinevoli:
no nisam jos uvek glasala, tesko mi da odredim procentualni udeo, razmislicu jos malko ;)
Korisnikov avatar
By BellyButton
3 - 5%
Obichno ce od 100 ljudi koji prodju pored mene petorica biti po mom ukusu i privuci mi paznju svojom pojavom u pozitivnom smislu... Leti je taj broj neshto veci (recimo, oko 10%) jer tada vishe momaka nosi kratke shorchitje a zgodne noge mi uvek privuku paznju... :D
Korisnikov avatar
By Dina
O bas ste me oraspolozili :bouncy:

Ja sam uvek mislila da sam najgora od svih ljudi (ili hajde da je mali procenat jos gorih) kad je o privlacnosti (a i zaljubljivosti) rec. I sad ja ulazim na temu i ocekujem neke procente, nista ispod 20 kad ono, necu toliko ni odskakati :D Za muskarce sam odavno odredila koji procenat otprilike mi je privlacan - 2%. Za zene mislim da je taj procenat nesto veci ali ne mogu bas da ga definisem, ako odredim, javljam ;)
Korisnikov avatar
By bothways
Oko 15%. Ako uvece izadjem da setam po gradu, onda ume da se popne do 20% ili jace.
Korisnikov avatar
By horus.
od 10% do 20%... mada, to je u proseku...

ne znam od cega zavisi, ali nekada nailazim na jako puno privlacnih ljudi, a nekada imam osecaj da sam se nasao "vasaru gadnih"...
Korisnikov avatar
By Neve
1-3%, u najboljem slučaju do 5%.
Korisnikov avatar
By ROYAL
Vrlo mali broj ljudi mi je privlačan ( ja bih u brojevima, ne u procentima, procenti znaju da "zavaraju"), i baš sam ovih dana nešto razmiljao i o tome da ljudi vrlo lako dele komplimente i klasifikuju žene i muškarce kao ribe i frajere. Čak uspevaju da uvere u to primaoce komplimenata. Ja to ne mogu. Ne kažem da sam ja u pravu, niti da sam ja nešto poseban, ali, eto, tako je.
Dosta ljudi meni ima nešto lepo na sebi i u sebi, dosta ljudi su lepi ali nisu privlačni, a manje lepi mogu biti jako privlačni (topla voda, znam :D ). Npr., momak na slici iz uvodnog posta, iako je go i simpa i zgodan i lepuškast, meni nije privlačan. Verovatno ga ne bih primetio da nije go, al' 'ajd... :D

Tako da, ne mogu da glasam u procentima, sorry :D
Korisnikov avatar
By Dirrty
Nema pravila ali glasah za opciju 5-10 %... u smislu da bih se jebao sa njima.
Da porazgovaramo, verovatno bi se procenat znatno smanjio...

Royal, prvi pasus vezan za komplimente ti je odlican, i u postpunosti potpisujem.
Zaista retko upucujem komplimente vezane za fizicki izgled.

P.S. Ne dopada mi se lik sa slike.
By alexandermagic
Registrujem lijepe i zgodne osobe koje sretnem, neovisno da li se radi o ženi ili muškarcu. Da se pitanje odnosi na to, moj odgovor bi bio - skoro 100%.

No, kad je privlačnost u pitanju, tu je situacija potpuno drugačija, i mogu reći da rijetko kad uživo vidim/sretnem muškarca prema kojem je osjetim na taj način da bih ga eventualno poželio i u krevetu. Za to, naravno, sam izgled nije dostatan. Posljednjeg takvog sam sreo u ZG-u prošle godine. Magnetski me je privukao, toliko da ključam i svaki put kad putujem tamo nadam se da ga neću opet vidjeti. Nevjerovatno kako utiče na mene. :vruce:

OnT: Opcija 1.

P.S. Ni meni nije privlačan tip sa fotke iz uvodnog posta.
Korisnikov avatar
By m..
Meni to varira od raspolozenja, bracnog i sexualnog statusa, napaljenosti ili zagorelosti, trase kojom se krecem, toga da li lovim nesto ili ne, kolicine krvi u alkoholu, sinusne funkcije libida (otkrila sam neke zakonitosti koje necu sad da elaboriram - skontala sam da mi libido napravi punu sinusnu funkciju otprilike svakih 15 meseci) i slicnog.

Trenutno sam na opciji 1, ali sam umela i da balim na svaki drugi dekolte koji vidim.

Ocigledno to ima najmanje veze sa ljudima koji glavinjaju ulicom, pohadjaju skolu, izlaze u klub...
Korisnikov avatar
By m..
Btw glasala sam za 5-10%. Recimo da sam imala sex sa oko 5% ljudi s kojima sam se ljubila (da ne ispadne da sam neka preterano laka zena).
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by m..
Btw glasala sam za 5-10%. Recimo da sam imala sex sa oko 5% ljudi s kojima sam se ljubila (da ne ispadne da sam neka preterano laka zena).
Hahaha..loodaco

elem..ja jos nisam glasao
i
da, ni meni lik sa slike uvodnog posla nije privlacan ni malo
Korisnikov avatar
By Blady
Glasala od 40-50 stalno sam nalozena :goran:
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by m..
Meni to varira od raspolozenja, bracnog i sexualnog statusa, napaljenosti ili zagorelosti, trase kojom se krecem, toga da li lovim nesto ili ne, kolicine krvi u alkoholu, sinusne funkcije libida (otkrila sam neke zakonitosti koje necu sad da elaboriram - skontala sam da mi libido napravi punu sinusnu funkciju otprilike svakih 15 meseci) i slicnog.

Trenutno sam na opciji 1, ali sam umela i da balim na svaki drugi dekolte koji vidim.

Ocigledno to ima najmanje veze sa ljudima koji glavinjaju ulicom, pohadjaju skolu, izlaze u klub...
Kod mene suprotno, kao da zavisi od ljudi, naravno i od mene ali nesto ne bas od raspolozenja. Jedino mi alkohol menja malo sliku ali da sam pila stalno postala bih alkoholicarka, pa bih imala novi problem :lol: Mene je ranije nerviralo sto kod mene skoro da uopste nema varijacija - mogu ja da budem u raspolozenju i stanju u kom hocu ali ako mi je neko neprivlacan takav je, ili nezanimljiv ili sta vec... isto je i u onim retkim situacijama kad mi je privlacan, zanimljiv, to obicno bude neka situacija koja i nije trebalo da se desi ali ni tad ne mogu mnogo nesto da uradim sa sobom :doh: Pokusavala sam ja tako da ubedim sebe da me neko zanima ali to nije bas bilo dobro, pa sam odustala. Bar se ne nerviram vise, uglavnom sam digla ruke od same sebe...
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by Dirrty
Originally posted by alexandermagic
Što je nekako i logično (nemoguće bi bilo da se svima dopada) ... Bitno je da se meni dopada (zato sam ga i stavio)
Korisnikov avatar
By baboonbaba
Meni se dopada. Deluje mi kao Grk/Španac (po očima) ,a oni su vrrrrrrlo sočni :bananica:
Korisnikov avatar
By unic0rn
Originally posted by m..

tako nekako... :) )
By alexandermagic
Originally posted by shut
ovaj iz uvodnog posta je barf
Originally posted by ROYAL
Npr., momak na slici iz uvodnog posta, iako je go i simpa i zgodan i lepuškast, meni nije privlačan. Verovatno ga ne bih primetio da nije go, al' 'ajd... :D
Originally posted by Dirrty
Originally posted by alexandermagic
Originally posted by ~anAMORphOsé~
...
i
da, ni meni lik sa slike uvodnog posla nije privlacan ni malo
Što je nekako i logično (nemoguće bi bilo da se svima dopada) ... Bitno je da se meni dopada (zato sam ga i stavio)
KiWi, kad već citiraš onda citiraj sve, a ne selektivno. Ovako je trebao da izgleda tvoj prethodni post na ovoj temi. :trep:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!