Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By horus.
Da ne dajem neke duge uvode, vec idem konkretno: Koliko ste srecni?

Ne pitam koiliko imate razloga da budete srecni, vec koliko se zaista osecate srecnim?
By Çâðê_DUP
mnogo.
Korisnikov avatar
By Rei
Vishe nego shto imam razloga :transprst:

A ti?
Korisnikov avatar
By horus.
Originally posted by Rei
A ti?
jako, kad me ne drma melanholija... sto je cesto...
Korisnikov avatar
By Dirrty
Od 1 do 10... da kazem 4, da ne budem nezahvalan!
Korisnikov avatar
By BellyButton
Mislim da mazohistichni deo moje lichnosti chini da chak i kad ostvarim cilj kome sam tezio - nekako ga obezvredim i postavim neki novi, pa ni onda nisam srecan...
Moju srecu chine neki mali trenuci - kada jedem 7 Days i pijem Pepsi, kada imam svirku u nekom finom klubu sa finim ljudima, kada mi brat pokloni kartu za Depeche mode, kada vodim ljubav sa nekim koga volim... Sve izmedju je zivot ispunjen (nekim ne jakim ali konstantim) nezadovoljstvom... Tako se osecam... No, ipak sam ja melanholik...
By alexandermagic
Već postoji slična tema, no svejedno.

Na skali od 1-10, jaka 9-ka. Za 10 mi još nedostaje dijete. :sweet:
Korisnikov avatar
By Dina
Nisam srecna uopste. Ali trudim se da o tome ne razmisljam.

A ono sto sam vec pisala na nekim drugim temama - zadovoljna sam prilicno, ali to je meni nesto drugo od srece. Osecam se uspesno, pa onda moglo bi se reci da sam srecna sto su mi bliski ljudi zdravi, zivi, ja isto, sto sam prilicno snova uklopila sa realnoscu. Tako da mislim da imam dobar zivot ali ga ne dozivljavam kao srecan (a ni nesrecan naravno).
Korisnikov avatar
By Madonna
poslednjih nekoliko dana(nedelja even) sam nestvarno srecan
By ~ Le Saint X ~
Ja moram da priznam da generalno gledano ja sam uvek bio srecan ...
No, taj poetsko/romanticni deo mene koji mi pruza inspiraciju da pisem i budem kreativan
se uvek mesao i mutio tu srecu

a,opet,taj spleen nikada nije bio pravi - osim u par izuzetnih situacija

tako da...
kada sve saberem i uporedim sebe sa drugima
na skali od 1 do 10 sebi dajem

8+
Korisnikov avatar
By m..
Kod mene se to menja na satnoj bazi, al varira izmedju 6 i 9, retko smracim do 4-ke. Dakle znatno vise jesam, nego sto nisam, srecna.
Korisnikov avatar
By Blady
Poprilicno sam srecna osoba, iako neki ne bi nikada to rekli, s obzirom na neke stvari koje su mi se desile u zivotu...
Ali jesam dosta srecna, i koristim svaki dan da provedem u sreci...
By J...
Kad uspem da ne mislim o stvarima koje cine da se osecam nesrecno, onda sam veoma srecna. :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By Madonna
Originally posted by J...
Kad uspem da ne mislim o stvarima koje cine da se osecam nesrecno, onda sam veoma srecna. :ozbiljan:
i'm going to tell you a secret :giggle:
By Kragi
na skali od 1 do 10 recimo 7 :D
By J...
Originally posted by shut

i'm going to tell you a secret :giggle:
Mislis da je tajna u boji? :kosa:
Korisnikov avatar
By baboonbaba
ništa se ne razumem u te vaše numeričke skale i +eve i -eve, tako da ću morati da složim sa J... i da dodam- i obrnuto :eureka:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Богме сам се одобровољила нешто у последње време и разложила многе ствари које је требало, многе и утврдила, ... осећам се растерећеније и лагодније у свом животу што је, негде, увек и био тињајући проблем.
Дајем себи жеље за 8+, за сада само 8.

Уз то мислим да на регистру 1-10 нисам склона последњој вредности, што је укрштај, како видите да људи пишу овде, заиста много ствари. Вирџинија Вулф је то много лепше написала, али ми не долази на памет сада...
By Ulix
Kod mene je sreća stvar trenutka, a ne trajno raspoloženje. Stoga je ili 10 ili ništa. Ali traje jako kratko i ne dešava se često.

:sesir:
Korisnikov avatar
By jenny
Originally posted by J...
recimo ovako nešto..
Korisnikov avatar
By Dina
Ja sam u odgovoru mislila na trajno stanje srece.... imam i ja trenutke kad sam srecna - sa razlogom ili bez razloga :cheer:
Korisnikov avatar
By scout_finch
ja mogu da budem zadovoljna ili nezadovoljna zivotom,al' srecna nesto nisam cesto. u stvari ne secam se kad sam zadnji put osetila srecu, a lako se smracim,i to ume da potraje i mesecima.
Korisnikov avatar
By Daliborka
Nikad nikom ništa dužna
malo sam srećna, malo tužna.
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by scout_finch
... u stvari ne secam se kad sam zadnji put osetila srecu,....
I tebi fali ono malo što devojci sreću kvari, ha ?
E, takav je život, šta ćeš.
Čovek je prokletinja, vazda je nezadovoljan i uvek mu fali onaj delić mali što devojci sreću kvari.
I da mu daš brdo para, brdo zlata, uvek će da gvirne u komšijsku avliju i da želi ono što u njojzi vidi, pa makar to bio i suvi bezvredni panj.
Mnogo smo pokvareni mi ljudi.
Nije ni čudo što smo stigli dokle smo stigli.
Korisnikov avatar
By Hys.
Poslednjih mesec dana sam imala momenata srece da ne pamtim kada ovoliko! Eto, akumuliram za crne dane.

Evo, sada bih se upiskila koliko sam srecna :lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!