Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Myto
Volite li da razmenjujete privatne poruke na forumu?

Radite li to svakodnevno, kao uobicajen nacin komunikacije sa forumasima, ili ih koristite u slucaju kranje nuzde, kad bas morate?

I pitanje za one aktivnijie, koliko prosecno poruka dnevno primite/posaljete?
By Swanheart
retko, bas retko saljem poruke preko foruma, posto uglavnom imam brojeve forumasa sa kojima sam jelte u stalnom kontaktu
Korisnikov avatar
By KiWi
Volim ... sa većinom :)

Često u2uišem :)

može se reći da sam mnoge meni drage osobe upoznao prvo putem u2u poruka :)
Korisnikov avatar
By baboonbaba
Ako poruka ne sadrži sliku glutealnog crack-a u nekoj prihvatljivoj rezoluciji- brišem. Ostale poruke stvarno ne brojim. :shtap:
By Kragi
Takođe samo ako baš moram ili ako mislim da sam/smo dosta offtopicovao/li :smeh:
By Ulix
Pa razmenjujem, ako za to ima potrebe ili ako mi je jako dosadno. U stvari, čim sam ovde to znači ili da mi je jako dosadno ili da izbegavam učenje. :)
By Simor
Ja imam običaj da pošaljem Ulixu neku opscenu poruku. Znate, kao ona gospođa telefonom u "Serial Mom".
By Ulix
Originally posted by Simor
Ja imam običaj da pošaljem Ulixu neku opscenu poruku. Znate, kao ona gospođa telefonom u "Serial Mom".
:lol:

I da - uglavnom razumenjujem S/M erotske poruke sa Simorom, ali nisam bio siguran da li da iznesem u javnost našu prljavu malu tajnu. :sise: :jankovicka:
By Simor
Simor: Is this the Cocksucker residence?
Ulix: Goddamn you, stop calling here!
Simor: Isn't this 4215 Pussy Way?
Ulix: You bitch!
Simor: Now let me check the zip code: 212-FUCK-YOU.
Ulix: The police are tracing this call this very minute.
Simor: Well, Dottie Hinkle, then why aren't they here, fuckface?
Ulix: Fuck you!
By Ulix
Simore dobićeš opomenu zbog iznošenja privatne konverzacije u javnost, to je protiv pravilnika foruma. :spank: :pervert:
By Simor
Life doesn't have to be ugly. See. Look at the birds out there.

Whee. Whee. Whee.

:geisha:
Korisnikov avatar
By horus.
Originally posted by Swanheart
retko, bas retko saljem poruke preko foruma, posto uglavnom imam brojeve forumasa sa kojima sam jelte u stalnom kontaktu
upravo...
Korisnikov avatar
By hlaefdige
Originally posted by Simor
Simor: Is this the Cocksucker residence?
Ulix: Goddamn you, stop calling here!
Simor: Isn't this 4215 Pussy Way?
Ulix: You bitch!
Simor: Now let me check the zip code: 212-FUCK-YOU.
Ulix: The police are tracing this call this very minute.
Simor: Well, Dottie Hinkle, then why aren't they here, fuckface?
Ulix: Fuck you!

hahahaha...
Korisnikov avatar
By Mahoney
uglavnom nikad!

ne poznajem ljude na forumu, ponekad dobijem zvanicna saopstenja GSA ili kvirije i to je sve.

ovde samo citam misljenja, ne komunicira mi se...

:jazzva:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Jako retko saljem, najcesce kada me druga strana kontaktira sa odredjenim pitanjem, pa ja odgovorim.

Takav sam i po pitanju sms poruka... ne d'o Bog da se ja nekome prvi javim... bas sam stoka!

A poruke na forumu primam povremeno, ne previse.
Korisnikov avatar
By Delete
Citam ove postove i zakljucujem da sam izuzetak, kao i obicno. Mnostvo poruka razmenim svakog dana. Uglavnom su to neke gluposti koje nisu za javni deo foruma, ili neko pitanje, kad me mrzi da saljem sms, ili znam da taj neko nije u dobrim odnosima sa kredistom za tel. :)
Korisnikov avatar
By ROYAL
Kako kad, zavisi sa kim, sa nekima razmenim po koju, sa nekima po više dok neko od 2 pametna stvora ne predloži mesindžer :plavuso: i tako... :D
By alexandermagic
Originally posted by Myto
Volite li da razmenjujete privatne poruke na forumu?
Ne baš.

Za vrijeme svog boravka na ovom forumu osobno sam tri puta prvi poslao poruku: dva puta administratoru vezano za promjenu prvobitnog nick-a i neki dan korisniku mici.

Ukoliko me neko zanimljiv/kulturan nešto pita - odgovorim svaki put, a ako osobu nalazim virtuelno neinteresantnom/bezličnom/whatever ili ne odgovorim uopšte ili odgovor formulišem tako da je jasno da ne bih da me više zamara. Uglavnom upali. :D
Korisnikov avatar
By bothways
Relativno slabo razmenjujem poruke. Obicno neko drugi inicira, ali i to je retko. Registrovan sam skoro 2 i po godine i razmenio sam ukupno (ovde racunam i u2uove obavestenja od GSA, L&Q, foruma) oko 400 u2uova. A to nije mnogo, verujem :)
Korisnikov avatar
By Dr. M
Sa par korisnika imam konstantnu u2u prepisku...

Cesto dodjem na forum samo da bih procitao poruke i odgovorio na iste...

Dobijam i poruke od ljudi koje licno ne poznajem ali one su uglavnom preteceg ili sexualnog karaktera i uglavnom potpuno :bljak:

Sanduce praznim kad se napuni ( cuvam samo poruke koje mogu da iskoristim ne bi li pojedince kompromitovao u drustvu.ono tipa skupimo se nas par, naduvamo se ko zveri...udri po budalama...jbg, ljudi su u stanju zaista svasta da napisu... :smeh: :smeh: :smeh: ), sto je u proseku jednom mesecno...
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Ja to koristim samo da odgovorim, ako mi neko posalje nesto...retko kad saljem prva, ako me nesto bas zanima...
Odavno nisam dobila u2u...nedostaju mi :sigh:
:P
Korisnikov avatar
By Dina
Obicno su oko moderiranja :zid:

Ove ostale su redje, mada ja nesto ne volim da se dopisujem, pa mozda i zato. Obicno su to neki dogovori ili neki link koji smo obecali jedno drugom i tome slicno.
By Bombina
za mene uvek pisem privatne poruke i to mora se vrlo nije bas hitno
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Originally posted by Zaljubljena

Odavno nisam dobila u2u...nedostaju mi :sigh:
:P

I upalilo je :lol:
Korisnikov avatar
By Vix
Volim da se u2uujem; oduševim se kad primim poruku, jer mi je to (neretko) jedina potvrda da neko čita ono što ovde pišem

A oboževam da se dopisujem sa ljudima koji pišu samo privatne poruke, a ništa javno. Pravo je uživanje čitati ih!
Korisnikov avatar
By m..
Pa kad mi stigne, ja odgovorim. Ne secam se da sam ja zapocela ikakvo dopisivanje.
Korisnikov avatar
By maka
Ako mi ne radi mobilni,msn,FB i sva ostala sredstva komunikacije.. ondak se setim da postoji u2u.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!