Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By Çâðê_DUP
Sigurno je većina vas čula za akciju sakupljanja prvog papira kutije cigareta(onaj koji izvučete čim otvorite kutiju) za invalidska kolica.
Za sve one koji ne znaju o čemu se radi, potrebno je sakupiti 220000 papirića,tj 3 kilograma staniola.S obzirom da se u Pančevu trenutno nalaze dve mlade osobe kojima su zaista potrebna invalidska kolica odlučila sam da proširim ovu priču i zamolim i vas da se pridružite.Dakle sve što je potrebno je da sakupljate mesec dana te papiriće i onda se nadjemo da ja to pokupim, vama je to sekunda razmišljanja nekome je to sloboda kretanja.
s obzirom da je počelo nas 5 da skuplja pre 3 meseca mi smo ovo nazvali akcija RAK PLUĆA ZA INVALIDSKA KOLICA(3kg papira,gde jedan papir ima tezhinu od 0,015 grama-bezobrazluk)
inache kolica poklanja duvanska industrija....
Svi koji žele da budu deo ovoga unapred im hvala.
Korisnikov avatar
By greek_lover
RAK PLUCA ZA INVALIDSKA KOLICA, ZVUCI MORBIDNO :alexis:

COUNT ME IN!!!
Korisnikov avatar
By m..
Pa mozemo da skupljamo i onaj staniol sto ostane u pakli kad je popusimo, pa onaj iz cokolade, kuhinjsku alu foliju... Ili hoce samo onaj papiric?
Korisnikov avatar
By Dr. M
Hmm...pa, ja nema sanse da se setim toga svaki put kad otvaram paklu...

No, nista me ne kosta da pokusam...evo, za koji minut imacu prvi...

:bisou:
Korisnikov avatar
By ns.happy
debilizam, secam se ove akcije u ns 2002. godine. mislim da duvanske industrije itekako imaju novca za nekoliko kolica koje bi mogle da odvoje ako vec zele. a ne da prave tu skaradnju od lapo miliona kutija zduvanih cigareta da bi se pomoglo jednom paraplegicaru. dzizs!
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by ns.happy
debilizam, secam se ove akcije u ns 2002. godine. mislim da duvanske industrije itekako imaju novca za nekoliko kolica koje bi mogle da odvoje ako vec zele. a ne da prave tu skaradnju od lapo miliona kutija zduvanih cigareta da bi se pomoglo jednom paraplegicaru. dzizs!
zaista grozomorno....uzas, uzas, uzas.

Bez obzira bih pocela da skupljam, ali sta vredi kad sam ovde jos samo mesec dana verovatno.
Korisnikov avatar
By Delete
Meni se ova akcija sviđa, i podržala bih je da sam pušač.
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by m..
Pa mozemo da skupljamo i onaj staniol sto ostane u pakli kad je popusimo, pa onaj iz cokolade, kuhinjsku alu foliju... Ili hoce samo onaj papiric?
A KAKO TAČNO će sakupljeni staniol pomoći duvanskoj industriji?

Imaće podatke koliko ljudi u Srbiji puši?

Hoće li ga ponovo koristiti za nove paklice?

Možda očekuju da će ljudi koji ne puše kupovati cigarete i bacati ih kada izvade papirić?

Čini mi se kao mnogo bolja ideja da ljudi koji puše NE KUPE cigarete i da umesto toga taj novac direktno uplate na žiro-račun tih ljudi kojima trebaju kolica

:mackodlak:Ma imam ja bolju ideju, hajde kada seckamo nokte na nogama da ih sakupljamo i da ih nosimo u duvansku industriju pa kad se nakupe 3 kilograma neka daju kolica nekome. Nokte na nogama skoro svi imamo (a ne samo pušači) pa će se brže nakupiti, a i noge su mnogo povezanije sa kolicima nego cigarete pa je to i logičnije.
By Çâðê_DUP
Originally posted by m..
hoce samo taj jebeni papiric
s tim shto smo mi povadili jedno hiljadu celih staniola i seckali da izgledaju kao taj prvi,kapiram nece svaki da proveravaju,ali ono shto jeste chinjnica da 220000 pakli cigareta prosechne cene od 70 dinara (što izadje 15400000 dinara) ne chini cenu invalidskih kolica, dakle humanitarna akcija my ass, ali ko nema para za kolica ovo mu preostaje....
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Molim?!

Humanitarna akcija?!

Ja ću da skupljam staniol da prepariram tog zlikovca koji je osmislio ovakvu akciju.
By Çâðê_DUP
@hys skupljaj dok si ovde,ako se setish tvojih 20 komada nama znachi....
Korisnikov avatar
By Li
I ja nisam pusac, zapalim tu i tamo po neku u drustvu... ali pokusacu da im otmem taj papiric kada ga vidim.
Korisnikov avatar
By greek_lover
Odista a sta sa staniolom iz ostatka kutije cigara? :evilgrin:

BTW koja duvanska indutrija je u pitanju? :lood:
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by ALTER_EGO
@hys skupljaj dok si ovde,ako se setish tvojih 20 komada nama znachi....
ok.

Jel imas link gde je ovo negde objavljeno kao vest? Zivo me zanima.
Znaci to je ona folija koja se skine prva?

Stvarno sramotno.
By Kragi
Originally posted by ns.happy
:up:

Mislim da bi mnogo logicnije bilo da svi damo po dve kutije cigareta (novcani iznos), tako ces pre sakupiti novac .... A i nepusaci bi bili angazovani :D
Korisnikov avatar
By Dirrty
Cek, ne kapiram sta se skuplja... kartonska kutija, onaj celofan preko nje, ili ono neka folija unutra? :nerd:

Vidim da su slicna pitanja vec postavljana, ali meni treba nacrtati, posto stvarno nisam skapirao :retard:

P.S. Procitao sam pazljivo ponovo uvodni post, i skapirao sam! :eureka:
By Kragi
Ovo poslednje, ali samo onaj deo koji se cepa prilikom otvaranja kutije (koliko sam ja razumeo) :marinac:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ima taj gornji deo, da... ali valjda je time oblozena citava pakla iznutra? :nerd:
By Kragi
Originally posted by m..
s tim shto smo mi povadili jedno hiljadu celih staniola i seckali da izgledaju kao taj prvi,kapiram nece svaki da proveravaju,ali ono shto jeste chinjnica da 220000 pakli cigareta prosechne cene od 70 dinara (što izadje 15400000 dinara) ne chini cenu invalidskih kolica, dakle humanitarna akcija my ass, ali ko nema para za kolica ovo mu preostaje....
:D
Korisnikov avatar
By Dirrty
?!

Bezobrazluk, stoka!

E jbg onda, moj doprinos ce biti nikakav ili minimalan... koliko uspem od keve da zabodem.
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Originally posted by m..

Tuzno. Koja splacina od humanitarne akcije. Naravno, ne sa vase strane, vec samog proizvodjaca cigareta.

Nepusac sam, ali mogu nagovestiti prijateljima koji trose pluca da sacuvaju papiric. ;)
Korisnikov avatar
By m..
Ali zar nije jednostavnije da se otvori zio racun i ljudi namole da daju po 100-200 dinara, nego da ih se nagoni da se truju? (to sve iskucah s pljugom u ustima)
Korisnikov avatar
By Dr. M
Ja stigoh do nekih 30ak komada...

Ako ne umrem u pozaru, umrecu od raka pluca...definitivno...

:cigareta:
Korisnikov avatar
By KiWi
220.000 papirića?

Pozdravljam svaku humanitarnu akciju, ali ovo nije humanitarno ... Pomozi jednom tako što će zatrovati druge ...

Ne pušim, niti imam bliske prijatelje pušače ... tako da ne znam kako bih pomogao :)

U svakom slučaju, i ako skupite i ako ne skupite, svaka čast na trudu :)
Korisnikov avatar
By Li
Ja sam ti za sada sakupila svega 5 komada. Ako jos sakupljas javi gde da saljem i do kada... sakupicu jos.
Korisnikov avatar
By Crazy_Bee
mi smo to isto skupljali za drga jednog i znas sta je dobio...nista :kletva:
cini mi se da se nikad nisu ni javili .
Korisnikov avatar
By Dr. M
E, jel ova akcija jos u toku ili sam ja dzabe prikupio zilon komada ?

:misli: :cekam:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!