Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Ruža Lang
Sećam se, bio je to skroman honorar preko omladinske zadruge za obavljanje nekog terenskog posla.
Kupila sam helanke, neseser, karmin, uloške, šnale, riblje filete i još mi ostalo za nes kafu i taksi do kuće.
:opacupa:
Korisnikov avatar
By Rei
Kupio novi mobilni telefon. NokiJu 3510i. Bio sam faca u shkoli shto sam imao mobilni sa ekranom u boji :D 2003. godina ako se secam dobro, placena praksa tokom leta za dobre uchenike.
By superfly
osce maj 2000. jedva dočekao da kupim panasonic ak-47.
Korisnikov avatar
By Jovanaaa
Prvu lovu sam zaradila kao srednjoskolka, nagrada za postignut uspeh na takmicenju iz mate :D eeeee kako sam bila ponosna :D .....
Kupila sam srebrni lancic za uspomenu i castila drustvo.....
A prva plata...... Nisam nista kupila sebi od prve plate :iskolacen:
By ~ Le Saint X ~
Mislim da sma ih sacuvao
i nisam potrosio

tj, uvek sam imao dovoljno para,pa mi prva plata/honorar nisu znacili nista posebno
Korisnikov avatar
By greek_lover
Prva plata, preko omladinske zadruge za neko fizikalisanje pretvorio onda u DM (nemacke marke) i odneo ih na moje prvo putovanje u Grcku :angramaina:
Bilo je tu oko 250 DM .... ahhhhh, a i bilo je krajem osamdesetih godina proslog veka :lol:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
pazi sad ovu soc pricu!

iskucala sam BRDO seminarskih i maturskih da bih mladjem bratu platila pravog zubara....dvedesete
By ~ Le Saint X ~
Ja mislim da je moj prvi honorar bio prevod nekog prirucnika za Elektrodistribuciju
I znam da sma dobio 600 evra za to!
Nekih 180 strana preveo + jos neki prirucnik/knjizicu
Korisnikov avatar
By Blady
Ne secam se, bila je budjava dnevnica....
Korisnikov avatar
By mirth
Originally posted by superfly
osce maj 2000. jedva dočekao da kupim panasonic ak-47.
Pa mi smo i kolege bili! :shok: :pivce: Isto vreme, samo kontam druga lokacija... ;)

Moj prvi honorar je bio godinu dana ranije, though. Kupila sam malom bratu najveceg plisanog medveda koji se dao pronaci i neku dzidza-bidzu za kola, koja u tom trenutku nisam imala. Kao, da mi se posreci da i njih uskoro kupim. :pilence:
Korisnikov avatar
By haemoglobin
ja se ne secam kad sam dobio svoj prvi novac..ali mislim da sam nesto pomagao tati (pravio sam se veliki :P ) - kupio sam sladoled a ostalo sacuvao :mini:

btw imao sam mozda par godina (5-6)
Korisnikov avatar
By scout_finch
pojela sam dve ljute paprike za 10 maraka. joj,sta je meni onaj moj brat radio. a ne znam sta sam uradila sa tim parama.verovatno sam kupila neku pusku ili pistolj.ili bombu ili samostrel. tako nesto.
Korisnikov avatar
By KiWi
od prve zarade sam kupio slatkiše ... još dok sam bio detence ....

Od prve prave plate sam kupio razne gluposti ... i kako se ne bih sećao, prvu platu sam dobio pre par godina :)
Korisnikov avatar
By decko
Hmm...bese nesto sitno i ako se ne varam samo sam kupio cigarete, uplatio kredit i izveo par najblizih prijatelja na pice - i to je bilo to :lol:
Korisnikov avatar
By IriS
radila celo leto, na letnjem raspustu izmedju 2. i 3. razreda srednje... i kad sam dobila pare, sa zadovoljstvom sam dobar deo potrošila na predivne, plave, kožne Nike patike :sweet:

ostatak love sam verovatno spucala na provod, ali patika se sećam jer sam ih dugo šmekala i želela :D
Korisnikov avatar
By ns.happy
decko i ja isli na palacinke i neki shoping. prvi honorar :sweet:
plata... hm... jedna jakna :D to mi je zapravo najveca investicija bila posto je mucccco kostala ...

naravno, uvek je dobar deo otpao na izlaske... :sigh:
Korisnikov avatar
By Delete
Prve novcanice sam zaradila u osnovnoj skoli, prodavajuci klincima postere sportista. Trosila sam ih, uglavnom, na gluposti kao sto su cigare i iznajmljivanje video kaseta.

A od prve plate sam kupila sociva i jedan deo investirala u kupovinu burazerovog skutera.
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by scout_finch
pojela sam dve ljute paprike za 10 maraka. joj,sta je meni onaj moj brat radio. a ne znam sta sam uradila sa tim parama.verovatno sam kupila neku pusku ili pistolj.ili bombu ili samostrel. tako nesto.

samostrel :love: (znam lika koji pravi samostrele, a strele pravi od antene...)

hmmm...ne znam, toliko brzo trosim novac, da sam verovatno sve to spizd pre nego sto sam ih i "primila" ili sam vec smislila u sta da ulozim...

"i okolo salate..."
Korisnikov avatar
By Marvin
Vukao kutije i džakove preko leta (za vreme srednje) u nekoj fabrici.
Zaradio za jedan mesec 2,3 prosečne plate tada.
Sve do dinara pretvorio u DM

:bajapatak:

(te DM (tad već eure) potrošio na putovanje posle par godina)
Korisnikov avatar
By jukie
Na šta sam ih potrošio ne znam, ali se sećam kako sam po honorar išao u računovodstvo jer je bilo toliko malo para da se nije isplatilo da mi uplaćuju na neki račun

i onda se sećam kako sam išao ulicom sa tih npr. 200 dinara u džepu (ne znam koliko bi sada bila proporcionalna vrednost) ponosno što sam zaradio svoje prve pare

najverovatnije sam ih spojio sa nekim drugim parama pa da je išlo na tekuće potrebe (karte za GSB ili fotokopiranje/overavanje ili tako nešto)
Korisnikov avatar
By jukie
Što se tiče prve prave plate, mislim da je otišla na komunalije, i tada su nam uveli kablovsku pa sam gledao National Geographic gde su imali maraton emisija o životinjama (mislim da je bila subota prepodne) i to je izgledalo kao raj

Mama je krenula da se buni što samo gledam TV pa sam je podsetio na njenu rečenicu koju mi je prethodnih 20-tak godina ponavljala "šta samo gledaš te životinje na televiziji, od toga hleba nema, sedi i uči (naziv aktuelnog najtežeg predmeta npr. istorija/fizika/biohemija), da završiš školu i fakultet, pa da se zaposliš, pa da staroj majci počneš da donosiš pare u kuću, pa onda ako hoćeš sedi pa ceo dan gledaj te životinje na televiziji". Onda je zaćutala... Negde oko osam uveče krenuli su ponovo da repriziraju od početka
Korisnikov avatar
By walt333
prvi honorar mi je pola otisla na autobusku kartu a od druge polovine kupio knjigu.

platu nikada nisam dobio:spin:
By Çâðê_DUP
prva prava plata od poslodavca-automobil:D :blenta: :auto:
By alexandermagic
Prvi pravi prihod sam skoro čitav potrošio na sebe :smug: . Ah da, i izveo sam tadašnjeg dečka na večeru. Bio je red pošto mi je on bio poslodavac. :bubbles:
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
Jos u srednjoj skoli sam pocela da pisem za jedan mesecni casopis...

... honorar je bio, onako, iz ovog ugla sada ne nesto posebno,
ali u tom trenutku je za mene bilo super. Ne secam se na sta
sam potrosila...

... jer bese to ... eh...
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by ALTER_EGO
prva prava plata od poslodavca-automobil:D :blenta: :auto:
:qqlele: cime se ti bavis? dilujes? :lol:
By Swanheart
prvi normalniji honorar, laptop i dslr aparat
a prva plata, to cu tek da vidim na sta ce da ode.
Korisnikov avatar
By Khons
na autobusku kartu za chachak
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by scout_finch
pojela sam dve ljute paprike za 10 maraka. joj,sta je meni onaj moj brat radio. a ne znam sta sam uradila sa tim parama.verovatno sam kupila neku pusku ili pistolj.ili bombu ili samostreltako nesto.

:smeh: :hail2:

OT:

Prva je bila pre 9 godina, na kampusu sam radila na faksu, otislo je, naravno, na skolarinu tada. Poslovi posle toga, na racune, hranu, vrlo regulare stvari na koje se trosi kada neko ne zivi sa mamom i tatom :nokti:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!