Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By alex007
Pozdrav svima,

Imam jedan veliki problem, pa cu biti potpuno iskren.
Naime, zivim i radim u Subotici, a studirao sam u Beogradu. Takodje, cesto putujem u Novi Sad.
Imam 25 godina i jos nikada nisam upoznao decka za kojeg sam znao da je gay. Svoju sam seksualnost potiskivao do sada (imao sam dve, tri devojke - na silu - nije islo). Sada sam odlucio da zelim da upoznam momka sa kojim cu moci da se druzim i da budem intiman. Ponekad pomislim da sam upotpunosti sam, jer gledam kako se svi moji drugovi zabavljaju sa devojkama, a ja nemam s kim da podelim svoju intimu. Kao da su svi oko mene strejt.
Stoga sam resio da zapocnem svoju potragu preko ovog foruma (i oglasa), mada nisam siguran koliko je to efektivno.

Moje je pitanje, kako i na koji nacin da upoznam druge gay muskarce? Kako da ih prepoznam (a da nisu ocigledno feminizirani - to me ne privlaci)?

Citam ovde razna iskustva, i pitam se da li je moguce da se ljudi istih sklonosti tek tako pronalaze! Ja sam, izgleda, potpuno neobavesten, a cini se da moj "gaydar" uopste ne radi :(

Hvala
Korisnikov avatar
By bothways
Registruj se na sajt gayromeo.com, ima dosta ljudi odavle.

Idi na gay-serbia chat. Ima negde objasnjeno kako da odes tamo, ako ne znas.

I ono sto je bitnije, ako zelis da upoznas gej ljude, mislim da ti je najsigurnije da posetis po koje gej mesto. Ima ih u Beogradu, NS-u, a cini mi se da sam cuo da ima nesto i u Subotici.

Naravno, zivot je takav da se nikad ne zna da li ces naleteti na nekoga ko je takodje gej. Nekad nije tesko prepoznati, pogotovo u vecim sredinama.

I jedan licni savet: nemoj da se upoznajes sa ljudima po svaku cenu. Dobro odmeri situaciju i tek onda odluci da li zelis da se upoznas sa tom osobom. I nemoj da se razocaras ako ne uspe prvi put.

Srecno u zivotu :)
Korisnikov avatar
By Machkodlak
Slazem se sa korisnikom izda. Ja tu ne bih nista puno dodao.
Osim da kada budes upoznao nekoliko ljudi- brzo ces upoznati pet puta toliko :smeh:
Korisnikov avatar
By greek_lover
I zapanjices se koliko ljudi, koje poznajes i vidjas svaki dan, jesu gay ... pridruzujem se slaganju sa korisnikom iznad :lol: gay dating sajtovi, gay klubovi i sl.
Ne ocekuj previse i nemoj se upoznavati po svaku cenu i mali savet nemoj se otvarati svakome koga upoznas ili pocnes da chatujes preko neta ... pih, na kraju krajeva, cinjenica da smo iste sex orijentacije (da ne formulisem to malko grublje, hahaha) ne znaci da posedujemo jos neku zajednicku osobinu. To je ipak cyber svet, tu su svi muskarci lepi, sve zene postene i obrnuto! :smeh:
U svakom slucaju srecno! :vestica:
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by greek_lover
sve zene postene
Ja se iskreno nadam da nisu :smeh:

Lm, lepo su ti rekli momci :up:

Oprezno, ali bez paranoje :)
By Ulix
Slažem se sa svim napisanim gore. Mogu dodati samo jedno: svaki savet koji ti da lakiboj_ns zaboravi. Ako će te neko pretvoriti u paraonika, onda je to on. :sweet:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Druzi se, upoznaj se, izlazi na gay mesta....imas u Subotici 2-3 kluba, u NS dva, u BG-u tri...
Ja sam do pre 2-3 godine isto bio panicno diskretan pa sam rizikovao, odlucio da pocnem da izlazim na gay mesta, upoznajem se, druzim se...mada ne sa svima nego samo sa onima za koje procenim da su vredni paznje...i desavale su mi se samo lepe stvari dosad, zaljubio sam se, stekao par dobrih gay drugara, provodio se luudo... :D

Varijantu trazenja nekoga preko interenet sajtova ti ne bih preporucio ako si stvarno potpuno nov jer za to ipak trebas malo poznavati situaciju i znati u startu filtrirati ljude inace ces zavrsiti na 150 blind dejtova od kojih ti nijedan nece odgovarati. :cobanica:
Korisnikov avatar
By gorilica
Originally posted by Ulix
Slažem se sa svim napisanim gore. Mogu dodati samo jedno: svaki savet koji ti da lakiboj_ns zaboravi. Ako će te neko pretvoriti u paraonika, onda je to on. :sweet:
:smeh: :lol: :smeh:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by gorilica
Originally posted by Ulix
:smeh: :lol: :smeh:

:lol:

Apsolutno i potpuno netacno...ja sam zastitnik novajlija na ovom forumu :sweet: i to je opste poznata cinjenica :durenje:

I sta treba decko da se ubaci u masinu odmah pa da ga tetke-azdaje pojedu u startu i da naleti na najgore i da mu se smuci gay svet zauvek?
Samo polako, pametno i opusteno...selekcija je kljucna rec :cool:
Korisnikov avatar
By gorilica
To laki hoce da kaze da on chim se pojavi neko novi, brze bolje ukljuchi svoj filter aparat i krene da ga filtrira, pa sve dok ne vidi shta iz tog filtera ne ispadne, u temi: Moja Fotka. :P :smeh:
Korisnikov avatar
By gorilica
LM, da se uozbiljim malo.
U principu, savete si vec dobio.
Meni samo nije jasno kako to da se u danashnje vreme ljudi josh uvek pitaju kako naci nekog?
Sve vam je servirano na tanjiru. Shta bi radili da ste 10-15 godina stariji, i da se toliko vratimo unazad?
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by gorilica
To laki hoce da kaze da on chim se pojavi neko novi, brze bolje ukljuchi svoj filter aparat i krene da ga filtrira, pa sve dok ne vidi shta iz tog filtera ne ispadne, u temi: Moja Fotka. :P :smeh:
:lol:
I na kraju sebi uvek navatam najboljeg frajera :D
Samo sto to niko ne zna...diskrecija zagarantovana :D
By ~ Le Saint X ~
Ja bih ti preporucio da se obratis teta Daliborki sa foruma ovde
:D

Ona je zena koja dobro poznaje stanovnike Subotice, a zna i sve dobre i lose pedere po gradu, te ce te uputiti u taj pederski svet

Ako ikoga treba da slusas i da se oslonis na, to je teta Daca

et toq!
:snob:
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by ~anAMORphOsé~
Ja bih ti preporucio da se obratis teta Daliborki sa foruma ovde
:D

Ona je zena koja dobro poznaje stanovnike Subotice, a zna i sve dobre i lose pedere po gradu, te ce te uputiti u taj pederski svet

Ako ikoga treba da slusas i da se oslonis na, to je teta Daca

et toq!
:snob:
Apsolutno, sad ćemo da je pozovemo na temu, nema je već par dana.

Dacoooooo !!!!! Dacoooooooooo !!!!!! OoOoOoOo !!!!!!
Gde si !
:sveca:
Korisnikov avatar
By Madonna
Originally posted by *deni*
Dacoooooo !!!!!
Gde si !
ja mislim da je u sukobu sa Ruzom Lang, pa je shvatila da nema mesta na forumu za obe! ili bar, obe istovremeno :giggle:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Čujem da me zovete.
Tu sam, u čemu je problematika, da to rešimo odmah u hodu.

:komp:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by shut
Originally posted by *deni*
Dacoooooo !!!!!
Gde si !
ja mislim da je u sukobu sa Ruzom Lang, pa je shvatila da nema mesta na forumu za obe! ili bar, obe istovremeno :giggle:
Meni Ruža ne smeta, ona ima trideset , a ja pedeset godina.
Nema govora o sukobu interesa i preklapanju interesnih zona.
Daleko od toga.
Korisnikov avatar
By KiWi
napišeš mu u2u i pozoveš ga u bioskop ili pozorište ...

em upoznaš čoveka, em lepo provedete veče :)

bothways, baš si mu lepo objasnio :kiss:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by KiWi
napišeš mu u2u i pozoveš ga u bioskop ili pozorište ...

em upoznaš čoveka, em lepo provedete veče :)

bothways, baš si mu lepo objasnio :kiss:
Predlažem za bioskop domaći film Bumerang.
Sjajan je, obavezno ga pogledajte.
:hys:
By Kragi
Postuj fotku na temi "moja fotka" i imas pun U2U inbox sa razlicitim ponudama pa mozes da biras :smeh:
Korisnikov avatar
By Insorcer
Originally posted by alex007
Ponekad pomislim da sam upotpunosti sam, jer gledam kako se svi moji drugovi zabavljaju sa devojkama, a ja nemam s kim da podelim svoju intimu. Kao da su svi oko mene strejt.
Ochito ti nije vreme da se baktjesh tim stvarima... kada pochnesh primetjivati i neshto drugo oko sebe osim hetero odnosa "drugovi i devojke im", tada vetj netjesh imati nikakve tegobe ;)

..a da si informisan- vidim jesi (forum, oglasi..gaydar)

:cigareta:
Korisnikov avatar
By bothways
@kiwi :kiss: :D

@Loki: pa ne mora da znaci da ce coveku biti crno na pocetku svoje gej karijere, gejrijere, so to speak. Mozda bas naleti na bolje primerke nase malecne "zajednice" ;) Eto, ja nisam isao na 150 propalih blajnd dejtova (samo 2 su propala :D ), a krenuo sam sa 15 godina, kada sam bio mnogo susceptibilniji nego neko ko ima 25 godina. :)
Korisnikov avatar
By Ruža Lang
Ne vidim u čemu je konkretno problem.
Kako nekoga upoznati ?
Lako.
Ja to ovako rešavam :

" Ja sam Ruža Lang, a kako se Vi zovete ? "

:sesir:
Korisnikov avatar
By Dzi
Originally posted by KgCS3
Postuj fotku na temi "moja fotka" i imas pun U2U inbox sa razlicitim ponudama pa mozes da biras :smeh:
e to definitivno pali :smeh:
Korisnikov avatar
By bothways
Nije fer. Ja sam samo jednom dobio U2U zbog postovane slike na toj temi.

Does that mean I'm ugly? Help please!!!
Korisnikov avatar
By Insorcer
Originally posted by Azdaja2
Originally posted by KgCS3
e to definitivno pali :smeh:
:superstar:

:roflmao:
Korisnikov avatar
By Madonna
jebem ti zivot.
odvedi me djokice ponekad na kokice,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Korisnikov avatar
By gorilica
Originally posted by bothways
Nije fer. Ja sam samo jednom dobio U2U zbog postovane slike na toj temi.

Does that mean I'm ugly? Help please!!!

:drama:

Bolji si od mene za chitav jedan u2u
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!