Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By LordOfSex
Timing - izbor momenta, odmeravanje, merenje vremena, tempiranje, izbor trenutka, regulacija vremena paljenja. Prevod. A, sta taj izraz znaci u mom licnom leksikonu stranih izraza i pojmova?

Znaci mnogo vise nego sto u ovaj post moze i da stane.

Da li vam je poznat onaj osecaj kada ste svesni da ste propustili trenutak da nesto kazete ili uradite? Kada znate da je to bio pravi momenat, ali ste se uplasili ili jednostavno propustili. I znate da nema vise nazad. Isto tako je i u suprotnom smeru - kada znate da neko nije iskoristio "that special moment". I sve sto pokusate da popravite nema svrhe. Los timing. Ne odnosi se ovo samo na odnose, vec i na neke poslovne odluke, porodicne probleme... Jednostavno, niste mozda primetili da je to bio pravi momenat.

Onda naucite. Izostrite cula, oslusnete intuiciju i osvestite TE momente. I ne propustate ih. Samo vam je zao kad ih neko nije svestan.

Danas sam jednoj mojoj prijateljici rekao da ne dozvoli da joj se to desi. Ucutala se. Pogledala me. Nasmesila se. Znala je da znam da je shvatila.
Korisnikov avatar
By ROYAL
Naravno. Ja sam kralj propuštenih prilika i momenata, loše tajmingovanih odluka i pogrešnih procena, ali jbg, nešto sve se nadam biće bolje vremenom. Of kors, navedeno se odnosi samo na situacije kad mi je nešto extremno bitno (što situaciju čini još crnjom), dok u nekim manje bitnim situacijama sam skoro nepogrešiv. Pisao sam ja nešto malo o tome u temi Blokada.
Čak nekad i svesno i namerno propuštam neke situacije i prilike kad procenim da nisu nešto posebno. E sad, za to ne znam jesam li bio u pravu ili ne. Niti ću znati.
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Divna tema, dragi decace.
Originally posted by LordOfSex
Da li vam je poznat onaj osecaj kada ste svesni da ste propustili trenutak da nesto kazete ili uradite? Kada znate da je to bio pravi momenat, ali ste se uplasili ili jednostavno propustili. I znate da nema vise nazad. Isto tako je i u suprotnom smeru - kada znate da neko nije iskoristio "that special moment". I sve sto pokusate da popravite nema svrhe.
Poznat mi jer osecaj. da li zbog doba dana ili moje trenutne zasicenosti zivotom kao takvim, tek,ne mogu reci da zalim za propustenim.
Propusteno je otislo. Osim stvari koju propustam, a to je vec oblik, je li, prezenta.

Vjecnaja pamjat.
Korisnikov avatar
By Dina
Upravo kako si napisao u prvom postu, upravo... Jedan prijatelj mi je rekao da sam uradila sve bez greske... a ja sam odmah pomislila da sam u zivotu toliko gresaka napravila da vise nemam prostora za njih. Mada sam stalno u strahu da ne propustim nesto sto je vazno narocito baveci se nevaznim. Ali to je dobro, nekad sam bila mnogo lezerna... Kad postignem jos neke stvari koje su vezane za vremenske rokove, mogu da se opustim opet...
Korisnikov avatar
By sleepingsun
ne znam..u poslednje vreme kontam da tog loseg tajminga i nema//pocela sam da verujem da su stvari koje se desavaju takve..nekim slucajem predodredjene i da neske situacije za koje sam mislila da sam mogla da uticem i kajala se..bolje sto nisam.Sad su mi se stvorile prilike da to popravim.Bolje ne kajati se..zaista dodje jednom ko zna zasto je to dobro..
a ako se ujebes..naucices iz toga.Ne bi bilo zanimljivo da sve znamo u svakom periodu zivota:kafa:
By pipinveliki
za nekog je los tajming, za nekog drugog to je nepredvidljivost
Korisnikov avatar
By Delete
Bilo je takvih situacija, naravno. Prestala sam da se kajem sto nisam brze reagovala ili na drugi nacin. Uvek kazem da je mozda tako bolje i da ce linija veceg otpora verovatno biti zanimljivija.

Nekad mi se dogodi da prepoznam odsudni momenat za nesto, ali ne znam kako da postupim i sta da uradim...stojim u mestu i mucim se da smislim adekvatan nacin, reakciju, potez za takvu priliku...i bude mi tesko jer shvatim da mogu da budem nemocna pred zadacima koje treba efikasno resiti. Ali optimista sam, sledeci put ce biti bolje. :)
Korisnikov avatar
By KiWi
U poslednje vreme na sreću sve manje ... ranije sam imao baš dosta "kasnih paljenja", kao npr. budem na nekoj žurci, čujem neke stvari, prespavam i tek sutra izjutra pokapiram šta su mi ljudi rekli i kako sam trebao da reagujem ... srećom, sve manje se to dešava (tajming se, izgleda, vežba)
By Simor
Znate ono: za prosutim mlekom ne treba plakati. Naravno da mi se dešavalo, kao i drugim ljudima, da neke stvari propustim da uradim ili propustim da kažem, ali mi se čini da ništa od toga nije bilo toliko krucijalno da bih sada žalio.

Ja, inače, mislim da to ide i sa samopouzdanjem. Što više verujete u sebe i svoje kapacitete to ste spremniji da preuzmete rizik i nešto uradite ili da nešto kažete bez da strahujete da se sa konsekvencama rečenog nećete snaći. Tek, danas mnogo manje stvari propustim da uradim i mnogo manje stvari propustim da kažem, što znači da sam danas sigurniji (i to je normalno, što ste stariji, ako kontinuirano radite na sebi, to ste sigurniji u sebe i svoje kvalitete), ali to što i dalje takvu praksu mogu da primetim kod sebe znači da samoaktualizacija nije završena. Niti će ikada. ;)

No, bilo kako bilo, nisam sklon da fatalistički posmatram stvari, pa da razmišljam kako postoji sudbinski smisao što sam krenuo baš ovim a ne onim pravcem, ali svakako da svako od tih iskustava mi pomaže da bolje razumem sebe i stvari oko sebe i da se sve bolje postavljam u situacijama koje život stavlja pred mene.

:sw:
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by sleepingsun
ne znam..u poslednje vreme kontam da tog loseg tajminga i nema//pocela sam da verujem da su stvari koje se desavaju takve
I ja isto mislim...
Ne postoji losh tajming, vec je to - zbog necega - trebalo tako da ispadne
npr. da promasis neki 'tajming' koji je u tom trenutku izgledao dobar, ali ce se pokazati kasnije da uopste nije bio bitan ili cak, suprotno, da je dobro sto je propusten
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!