Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By zivotjeljut
Kako cete provesti prvomajski uranak i da li planirate neku aktivnost?Druzenje,sport,rostiljanje?

Ja sam se organizovao za Kosutnjak uz 10 kg cevapa i hektolitar piva :kolo:

Vi?
Korisnikov avatar
By deran
Miran dan kod kuće u dvorištu-al se nešto vreme mršti... :tornado:

Jel treba da odgovorim i u drugoj temi:D
Korisnikov avatar
By bothways
Nikad nisam video svrhu prvog maja. Nikad ga nisam nesto posebno ni proslavljao (osim kada sam isao na selo, jer je tetki rodjendan).

Ove godine cu da ucim kod kuce na miru.
Korisnikov avatar
By zivotjeljut
Kako nisi video svrhu?Pa 1 maj je medjunarodni praznik rada,zar ne?
By Hans
U Srbiji je praznik rada jako chest. Provescu ga kao i svaki drugi dan. Sa drushtvom, u uchenju, chitacu neshto... :)
Korisnikov avatar
By bothways
@zivotjeljut: mozda se nisam dobro izrazio. Ono sto mislim je da ne vidim poentu odlaska u parkove, rostiljanja i slicnih stereotipova. Praznik je rada, pa je dovoljno da ne radim. Zasto bih morao da radim ono sto vecina radi? Uostalom, ako mi se rostilja ili heng autuje sa drustvom, ne treba mi prvi maj da bih to radio. Prosto ne vidim zbog cega se uvek za prvi maj dize frka.
Korisnikov avatar
By jukie
Ja se sećam da je, kad sam bio mali, UVEK na prvi maj padala kiša.
Mama inače proslavlja prvi maj "jer je to moj prvi maj" šta god da joj to značilo
Korisnikov avatar
By castor
Zadnjih par godina retko organizujemo uranak. Sutra sam trebao da idem u Mokru Goru ali necu, mrzi me, lose je vreme. Uvece ce biti dve dobre svirke, a ja cu biti u dilemi na koju da idem.
Korisnikov avatar
By castor
Zadnjih par godina retko organizujemo uranak. Sutra sam trebao da idem u Mokru Goru ali necu, mrzi me, lose je vreme. Uvece ce biti dve dobre svirke, a ja cu biti u dilemi na koju da idem.
Korisnikov avatar
By Dr. M
Rostiljanje u dvoristu sa dugogodisnjim drustvom...

Praznik rada nam je samo izgovor za prezderavanje i opijanje....

:dvaprsta:
Korisnikov avatar
By walt333
sad se vratio sa pijancenja u sumi, ali nisam hteo da spavam pod satarom, da me ne izjedu bube, i da se ne smrznem pored vode:salut:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Roshtiljanje sa dragim, nenormalnim ljudima ! :giggle: :yay:
Korisnikov avatar
By ROYAL
Jednom se zajebah i odoh na uranak i mislim da mi se to više neće desiti :D

Ustao pre bele zore, otišli na destinaciju, jedva našli mesto, svi već uveliko pijani, 'oće da se ljube, grle, balave, čestitaju i sl., poneli mesište i piće, svi se prvo oždrokali pa rešili da peku meso. Ono sa roštilja i bož' pomozi ali su zato prasetu jebali kevu, ispalo je k'o kuvano i na kraju smo ga bacili.

Od tada, ja se više toga ne igram :D
Korisnikov avatar
By mish_beli
ma popodne na neki roshtilj..... ujutru :ledeni: spavanjac i sredjivanje stana ... :) :) :)

i...naravno...mislim na Nju .. :sweet:
Korisnikov avatar
By .L O S T
provescu ga u sexu:wtf:
ne rostiljam i ne izlazim u prirodu jer je 1.maj:sixto:
Korisnikov avatar
By KiWi
bio na pikniku ... vratio se po kačket ... idem ponovo :)
Korisnikov avatar
By Zemunac
Odmaram, jer retko kad imam priliku za to. Nocas sam spavao 12 sati, ne pamtim kad sam se toliko odvalio od kunta. Mozda se eventualno spustim do Keja sa drushtvom kasnije, ukoliko ne bude kishe.
Korisnikov avatar
By broX
Originally posted by Zemunac
Odmaram, jer retko kad imam priliku za to. Nocas sam spavao 12 sati, ne pamtim kad sam se toliko odvalio od kunta. Mozda se eventualno spustim do Keja sa drushtvom kasnije, ukoliko ne bude kishe.
ista stvar :D JEDVA SAM DOCEKAO DA SE NASPAVAM
sad me zovu vec par puta, pitaju gde sam, a ja bih najradije da nastavim sa kuntanjem...ali jbg. moracu da odem do Fruške gore, obecao sam

inace, ti uranci mi nikad nece biti jasni...sta se radi na tim urancima i koja je svrha toga uopste?
Korisnikov avatar
By castor
Originally posted by colorado
bazen. danas garant nece biti nikog.
i ti ces biti najsrecniji na svetu zbog toga ;)
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by zivotjeljut
Kako cete provesti prvomajski uranak i da li planirate neku aktivnost?Druzenje,sport,rostiljanje?
mislish djurdjevdanski uranak?
Korisnikov avatar
By LordOfSex
Originally posted by zivotjeljut

Ja sam se organizovao za Kosutnjak uz 10 kg cevapa i hektolitar piva :kolo:
Kosutnjak znaci :spijun:

:lukavi:

On, :fuckbed:

:D
Korisnikov avatar
By erkondisn
ja sam u tisini (uvjetno receno :giggle: ) svog doma spremao kojekakve djakonije, a navecer ce se sve nastaviti zalijevanjem pivom u klubu :)
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
ja cu ga proslaviti tako sto cu eksli nesto da uradim. Pakujem zimske stvari, knjige, i ostale gluposti posto se uskoro selim...
Korisnikov avatar
By unic0rn
Originally posted by broX
Originally posted by Zemunac
ista stvar :D JEDVA SAM DOCEKAO DA SE NASPAVAM
sad me zovu vec par puta, pitaju gde sam, a ja bih najradije da nastavim sa kuntanjem...ali jbg. moracu da odem do Fruške gore, obecao sam

inace, ti uranci mi nikad nece biti jasni...sta se radi na tim urancima i koja je svrha toga uopste?
ista prica, odvlaio se (konacno) X sati, i X propustenih poziva od ljudi koji vrlo dobro znaju koliko ja spavam vikendima i praznicima. uzas. :D

sto se 1.5. nista spec:)
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by erkondisn
ja sam u tisini (uvjetno receno :giggle: ) svog doma spremao kojekakve djakonije
oh, a cook?

hahaha
zamalo, da napishem cock!
:)

et toq!
:snob:
on:

dan ko bilo koji drugi...
Korisnikov avatar
By sofia
Pojeli su me komarci.Ali misija spajanja sa prirodom je uspesno obavljena.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!