Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Myto
Smatrate li da imate (estetski) lep rukopis?

Koliko se vas rukopis danas razlikuje od rukopisa kakvim ste pisali u osnovnoj skoli?

Da li su vasa slova krupna ili sitna u poredjenju sa tudjim rukopisima?

Imate li neko vase slovo, cije pisanje ste dveli do savrsenstva i svidja vam se kako bas ono izgleda pisano u vasem rukopisu?

Mozete li, na osnovu rukopisa, zakljuciti raspolozenje koje je pisac imao u trenutku pisanja?
By iWanna

-Ne.

Koliko se vas rukopis danas razlikuje od rukopisa kakvim ste pisali u osnovnoj skoli?

-Mnogo.

-Sitna.

Imate li neko vase slovo, cije pisanje ste dveli do savrsenstva i svidja vam se kako bas ono izgleda pisano u vasem rukopisu?

-Slovo š.

Mozete li, na osnovu rukopisa, zakljuciti raspolozenje koje je pisac imao u trenutku pisanja?

-Ne.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
rukopis mi se stalno menja...ali staaaalno....u toku jednog dana pisem potpuno drugacije...

....a sad ti vidi koliko se to izmenilo od osnovne skole....

sto se tice velicine slova, ispunjavam prostor koji je predvidjen za pisanje (tipa - ako su linije u pitanju, slova su mi oko 2-3 mm niza od gornje, i te fore)

nemam omiljeno slovo..jedino karakteristicno je sto veliko E pisem bez uspravne crte kada pisem stampano...

ne bi mi palo na pamet da razmisljam o raspolozenju pisca dok citam rukopis..mislim...na osnovu rukopisa
Korisnikov avatar
By horus.
iz estetskog ugla rukopis mi je koma... valjda zato sto sam levoruk... interesantno je da iako je jako ruzan, lako je citljiv, stoga niko nije imao problema sa mojim beleskama...
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Odvratno pisem, ali odvratno :lol:

Nije se puno izmenio, samo pisem jos ruznije :lol:

Krupnija su mi slova, verovatno pisem krupna mahinalno, posto sam tjoroskop :lol:

Stalno mi se svidi kako pisem neko slovo, jedan dan ovo, jedan dan ono :love: Al brzo zaboravim:lol:

Dokazi : 1. Na predavanju http://img529.imageshack.us/img529/7097/18042009755.jpg

2. Kad se "trudim" :lol: http://img529.imageshack.us/img529/1608/18042009758.jpg

Skontajte donji desni ugao :lol: Imam strava svesku :kolo:
By Kragi
Evo ti scan pola stranice sveske A4 formata .... :lol:
Naglasavam da se radi o beleskama sa faxa

Slika
Korisnikov avatar
By Blady

Onako...

Razlikuje se, predpostavljam, ali ne znam u klikoj meri...

Mislim da su neke normalne velicine, bar meni tako izgleda..

Hm.... mislim da je slovo S

Hm... ne secam se kada sam citala neciji svez rukopis...
Korisnikov avatar
By foolish
imam poprilicno ruzan rukopis, toliko da nekada i ja sam imam problema da procitam nesto sto sam napisao u zurbi...

pa i ne razlikuje se mnogo, mozda se samo za nijansu popravio...

sto sitnije moguce...

volim kako mi izgleda veliko, pisano, cirilicno B

i skoro uvek pisem cirilicom, i to samo pisana slova, dok ako pisem nesto na engleskom onda iskljucio stampana slova...
Korisnikov avatar
By KiWi
Da, osim kada ne pišem u skraćenicama i na brzinu ...

Ne znam ... verovatno se donekle razlikuje ... Neka slova sam počeo drugačije da pišem na fakultetu jer ih je tako lakše i brže zapisati ... ali mislim da sam se potpisivao isto kao i sada

Ni sitna ni krupna ... dovoljno velika ...

Ne.

Ako tu osobu dobro poznajem (npr. ukućani) već posle par reči u poruci znam u kom su raspoloženju .... Kod nepoznatih osoba ne, jer ima osoba koje jednostavno pišu odsečno i živčano ...
Korisnikov avatar
By foolish
Originally posted by blenta
175
malo si omasio, ovo nije tema o visini :P
Korisnikov avatar
By blenta
ja pomislio ovo je tema brojte do 300 :novine:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Moja pisana slova NIKO nije u stanju da prochita, pa ni ja sam. Ali izgledaju lepa za oko.

Iz rukopisa, govora tela, dlana, chitanjem aure ili glavica mogu da zakljuchim kakva je osoba. Da li je srecna, shta trazi u zivotu, da li je depresivna ili pesimista, darezljiva, nesigurna itd.

:bubbles:
By iWanna
Originally posted by V I V I S E C T
glavica
:hypno:
Korisnikov avatar
By jukie
Kako kad. Zavisi i od papira*, olovke, da li sam već dugo pisao pa me boli ruka itd.
*namerno kupujem one sveske sa mekanim papirom i svetlim kockicama kako bi mi bilo što prijatnije i pisanje i posle čitanje zapisanog

Pošto mi je dosadilo da mi podvlače reči na kontrolnom iz matematike jer nisu razumeli da sam napisao "disjunktni" počeo sam namerno da vežbam rukopis... sad pišem mešavinom pisanih slova i small caps.

Pišem krupnija slova nego [size=-1]devojčice [/size] a sitnija nego dečaci. Dečaci u osmom razredu pišu pisana slova kao da su u prvom razredu i da su tek naučili da pišu (kljakava, naherena kao tronožac stolica, sa kosim crtama i na početku i na kraju koje vežu svako slovo za donju liniju, valjda da ne pobegne? i sve u veličini fonta 16). Nije ni čudo što ne umeju da uče iz sopstvene sveske. Bole oči kada gledaš taj njihov tekst

Nisam primetio

Mislim da više ima veze sa opštim karakteristikama ličnosti (a i ako ti hemijska slabo piše, normalno da ćeš besno pritiskati papir)
Korisnikov avatar
By Dirrty
Rukopis mi je uzasan, ali bez ikakvog preterivanja.
Pocetkom srednje sam ga malo poboljsao, jer do tada nekad ni sam nisam znao sta sam pisao... tako da ljudi mogu da ga procitaju bez problema, ali je mnogo ruzan!

Slova su mi krupna, i ne umem da pisem sitno!
Secam se kada sam puskice pisao na formatima A4 i ubacivao u papire za pismene i kontrolne.

Ne volim nesto svoj rukopis, te mi se ne dopada niti jedno slovo koje ostavim na papiru.
A prema rukopisu ne mogu da prepoznam... jedino mogu da vidim kada je neko nesto piskarao na brzinu, te je ruzniji rukopis u odnosu na regularno piskaranje.
By alexandermagic
1. Ne smatram, znam da imam lijep rukopis. To i drugi uvijek potvrde.

2. Poprilično. Stvar vježbe.

3. Ni sitna ni krupna, srednja. Jedino kad potpisujem neki dokument pišem krupnijim slovima. Namjerno.

4. Da, slovo S.

5. Pa uvijek se primijeti da li je neko bio smiren ili je nešto napisao/la u žurbi.
Važnije je šta mi rukopis govori o karakteru osobe, a govori dosta.
Korisnikov avatar
By Sunce

Da.

Samo je ruka oslobodjenija.

Prosecna velicina. Ne volim stipse koje pisu sitnim slovima. Gde ce im dusa? :smeh:

Stvarno nisam razmisljao. Svako moje slovo je jedinstveno! Jedan moj drug je uzimao moje sveske u osnovnoj skoli samo, kako mi je priznao skoro, da bi skidao rukopis. Uvek me je pratilo da lepo pisem, pa sam uvek u skoli, kada je to potrebno, imao socijalne ruke.

Da.

Mogu da ocenim ko je emotivan a ko je racio tip.
By J...
Originally posted by Myto
Ne

Mnogo. Tada sam pisala pisanim slovima cirilicom a sad iskljucivo latinicom stampanim slovima.

Manja. Mozda jer se tako brze napise.
Ne bas. Mozda slovo J.
Vise karakter. Sem ako nije izrazito nervozan taj koji pise pa je papir iscepan. :lol:
Korisnikov avatar
By Dina
Volim moj rukopis. Ima svoju istoriju i godinu formiranja :lol: U osnovnoj nije licio na ovaj danasnji, tj mala je slicnost, tada se stalno i menjao. Takodje sam mogla da pisem kao drugi, cim bi mi neka drugarica bila najbolja ja sam pisala kao ona tako da ni ona ne bi mogla da razlikuje. Drugima je to bilo zanimljivo a mene je malo nerviralo jer sam otkad znam za sebe htela da budem licnost, a tu mi nekako ide i da imam rukopis. Bez rukopisa mi se cinilo da mi samo sledi karijera uspesne falsifikatorke. :lol: A onda kad sam imala 16 godina nastao je moj sadasnji rukopis... To je inace bila i najruzicastija godina, prelepo sam se osecala i onda su moja dotadasnja slova pocela da leprsaju i dobila neke kuke i kruzice i cuda. Imam zapise iz tog vremena i jasno se vidi da je to isti rukopis iako se donekle izmenio, malo je odlucniji sada, malo manje leprsav, npr slovo i nema kruzic nego tacku... Ali mnoga slova su i dalje ista, b je sasvim jednostavno, z i z (u reci zaba) imaju zavrtnje na sve strane i crte na sredini, m i n ispred imaju isto jedan "umetnicki" deo, t isto ima neke zavrtnje, l se ne zna da li je pisano ili stampano i sve tako... Al sam lepo objasnila :lol: Mozda se vama i ne bi dopao, ali vazno da se meni dopada :love: I to mi je neka veza sa tom sesnaestom godinom... kako godine odmicu sve manje veza sa mnom tadasnjom ostaje, ali eto rukopis je tu da nestane bas potpuno ruzicastost i leprsavost ;)
Korisnikov avatar
By scout_finch
ovo je moj rukopis od pre tri godine,nije se nimalo promenio. nemam kuci svesku sa skorijim rukopisom:lol:
Slika

imam ruzan i tesko citljiv rukopis,opravdanje nalazim u tome sto sam levoruka:D
Korisnikov avatar
By Zwezdica

Da! :sweet:

Mnogo.. Ne spajam ni pisana slova vise.. Vrhunac gluposti su mi one kukice.. :doh:

Krupnija..

Slovo B.. :)

Oh, pa naravno da ne...
Korisnikov avatar
By KiWi
evo mog "brzog" rukopisa ... onaj krasnopis kad pisem polako nemam za slanje :)

Slika

ovo sam inace hvatao dok je profesor pricao ... kad diktira, slovca su lepsa
Korisnikov avatar
By Sunce
kiwi, vidi se da ti je guza za stipanje - napupela. Pogle P, gorrnji deo. :lol:
Korisnikov avatar
By jenny

ne. možda je lep kad se trudim, a ako je u brzini dešava mi se da ne mogu da pročitam rođena slova :lol:

mnogo, ali baš mnogo!!

sitna! i što je najgore kako prolazi vreme sve su sitnija :lol:

ne mogu da se setim trenutno

ne
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by KiWi

Slika

pa ovo je ekstremno čitak i pravilan (pisanim slovima) rukopis...

Ali kad si zapisao "Privredna propaganda je nesumnjivo stara aktivnost" :hypno:

A ako je ovo standardna veličina kvadratića, slova su ti sitnija nego prosečna
Korisnikov avatar
By Crazy_Bee
*nije lose...ponekad nije bas moguce rascitati, ali lepo izgleda, ali onako kad normalno pisem, bez zurbe, e onda je ql...mada je mozda interesantnije to sto moram da nakrivim svesku za 90stepeni da bih mogla lepo da pisem.

*dosta! bas dosta mi se promenio rukopis

*nesto izmedju, ali nekome je i to sitno :retard:

*sva slova, pogotovo velika mogu lepo da izvucem i dekorisem, i dodam im mrvicu mog "ja"...tako da su sva slova...moja:cheer:

*o tome nikad nisam razmisljala, ali od sad cu obratiti paznju :saint2:
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by jukie
Originally posted by KiWi

Slika

pa ovo je ekstremno čitak i pravilan (pisanim slovima) rukopis...

Ali kad si zapisao "Privredna propaganda je nesumnjivo stara aktivnost" :hypno:

A ako je ovo standardna veličina kvadratića, slova su ti sitnija nego prosečna

aaaaahahaaa :) tek sam sad video :D Baš si profa, svaku grešku primetiš. Ali mislim da grešiš, ovo je po meni jedva čitljivo ...

Što se tiče sumnjivosti ... eto ... lapsus calami ... dešava se :)

(da ne bude da sam rekao da je provesor tako rekao, a ja kao daktilograf zapisao po automatizmu) :D
By Storm
Imam vrlo loš rukopis. Konfuzan i nečitljiv.
U stvari mislim da se može reći da više ne umem da pišem.
Korisnikov avatar
By unic0rn

Odakle uopste ideja za temu? :)

Ne pisem previse uredno, ali na drugu stranu pisem raspisano, a ljudima se to obicno svidi.

Rukopis se dosta menjao, tj. izgled slova, ali veclina (uglavnom krupna) nije.

Sto se tice zakljucivanja, mislim da to mozda mogu strucnjaci; svako ko je video dosta rukopisa u zivotu zna da su stvarno jedinstveni, i jako bi bilo, bar meni, smesno tripovati se kako sad gledajuci neciji rukopis neko ko se ne bavi tim stvarima moze da proceni bilo sta o osobi.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!