Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
"I know everything about you. Yeah, I can see right through you. Everything to you is a fucking game. You ain't real. There's nothing real about you. Your talk ain't real, Your walk ain't real, the way you dress ain't real. You don't even copy it from the real thing, you fucking get it from the TV."

Imamo TV i internet koji nam govore shta je potrebno da kupimo i kada. Ljude koji nam govore shta da chitamo, mislimo i kako se ponashamo.
Ali vecina ljudi josh veruje da izbore koje su napravili, nije delo nikoga drugog vec njih samih.
Vecina ljudi smatra da su napravili neshto originalno. Bez ikakve zainteresovanosti da zagrebe po povrshini, i prizna da je manipulisana.

Koliko je Vash zivot zavistan od instant kulture?
Da li na ovoj planeti svaki dan ima sve vishe klonova?
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
Mislim da ima .. klonova koliko god hoces...

.. ali sto se mene licno tice, ja ne gledam TV, a i nekako od malih
nogu nikada nisam upadala ni u kakve matrice, od modnih, pa
do svih ostalih..

Slusam svoja cula i svoje potrebe, nosim ono sto mi "lezi" na dusu,
iako je to nekada veoma u neskladu sa okolinom..
Korisnikov avatar
By LordOfSex
Originally posted by V I V I S E C T
Ne mogu reci da nije zavistan, ali bar nije u velikoj meri.
Da, sve vise i vise.
Korisnikov avatar
By Rei
I am ethereal :peace:

Mislim da je to sve sasvim prirodno, kao drustvena bica pod ogromnim smo uticajem samog drushtva. Imati priliku otiriti sebe je luksuz koji trazhi dosta zhrtve, a opet mislim da je nemoguce bez spoljashnjeg uticaja, i tudjeg znanja koje bi upio. Da li svaki dan na planeti ima sve vishe klonova, da, a da li je to loshe, ne nuzhno. :P
Korisnikov avatar
By walt333
"

Malo... jer polovina muzike, filmova, knjiga koje volim su sirem krugu ljudi nepoznati. Puca mi ku*ac za savete drugih. Sa druge strane ponekad zaista umem da pogledam liste raznih stvari koje preporucuju pa se rukovodim i time, ali doista veoma retko, jer vremenom covek ukapira svoj senzibilitet i ono sto mu prija:ves:

Da svety je prepun klovnova koji vole da imitiraju vecinu, ali klovnova je uvek bilo, samo sto ih danas malo ima vise. Ali dobro, takav je svet
Korisnikov avatar
By .L O S T
trudim se da ne budem sledbenik te instant kulture cak ponekad uhvatim sebe kako namerno radim drugacije.......:jbg:
By J...

Ne. Mislim da ih je ranije bilo mnogo vise. Danas ipak postoji veca mogucnost izbora.
Korisnikov avatar
By Dina
Nestvarna... :dina: Ja mislim da to prvo zavisi od vaspitanja, pa onda od licnosti. Sa vaspitanjem je nekako kao sa citanjem ili stranim jezikom - ako covek ne nauci da cita u nekom odredjenom dobu onda uvek cita polako ili srice, isto strani jezik nikad ne govori potpuno tecno kao ako ga ne nauci u detinjstvu. Tako isto ja imam utisak ako ga "cvrsta ruka" u detinjstvu ne nauci sta je dobro a sta lose i svim mnogobrojnim reakcijama na pojave, nekako to kasnije ne moze da se nadoknadi, niti bilo kakvi novi saveti i pravila imaju za sta da se vezu. To sudim prvo po sebi, vise puta sam pisala vec na forumu da su meni dopustali mnogo vise nego sto je za decu uobicajeno kod nas, a nisu hteli ni da mi daju (najcesce) gotove odgovore. Zbog toga sam cesto u osnovnoj a jos vise u srednjoj bila zbunjena jer su svi znali neke tajne komande kad se na nesto reaguje pozitivno a kad negativno a ja nemam pojma sto tako reaguju. Secam se da sam htela da popisem sva ta pravila pa da ih ucim napamet :doh: ali sam shvatila da ih ima premnogo a i da se kod mene svejedno "ne primaju". Mislim da sam u medjuvremenu ponesto i usvojila, a i shvatila sta su uobicajena "ucenja" i reakcije, ali uglavnom sam divljakusa i retko sta iz okoline uopste dopire do mene. Svakako je tu isla i licnost uz vaspitanje ;)

Mada juce sam dozivela "prosvetljenje", nikad zena ne zna sta ce je zadesiti i kada... :lol: A to je da sam shvatila da ima lepote i u zivotu koji je jednostavan i koji je po nekim obrascima i pravilima okoline i predaka. Ja sam uvek mislila sto vise zakomplikujem zivot to lepse, a uobicajene stvari i jednostavan zivot su me zanimali bas koliko i lanjski sneg. ;) Ne verujem da cu ja sad da pocnem da zivim jednostavno, u stvari sad i nema uslova za jednostavnost, ali kad bih opet i birala ne verujem da bih odabrala drugi put. Ali eto lepo sto sagledah da i na tim drugim putevima ima lepote, do juce mi to tako nije izgledalo...
Korisnikov avatar
By nev
problem je sto ce vecina za sebe reci kako su izbore napravili sami, bez bilo kakvog uticaja sa strane, a kako svi ostali ipak previse podlezu svemu onome cime nas zasipaju preko televizije, novina, interneta itd. cini mi se da je svima nama ipak tesko da sagledamo koliko smo pod uticajem ne samo medija, nego svega onoga sto nas okruzuje.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!