Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Preuzeto sa www.sarajevo-x.com
http://www.sarajevo-x.com/clanak/090407031

Pernod Ricard lansirao je limitarno izdanje Absolut votke u Sjedinjenim Američkim Državama, namijenjenu gay populaciji, u sklopu obilježavanja 40. godišnjice Stonewall Riots-a.

"Absolut pride" prepoznatljiva po dizajnu sa duginim bojama, simbolom gay pride parade, biće dostupna u maloprodajnim trgovinama od ovog mjeseca, saopšteno je iz kompanije Pernod Ricard, vlasnika branda Absolut.

Slika

"Uz mnogobrojna sponzorstva lezbejskih, gay, biseksualnih i transvestitskih zagovaračkih grupa i LGBT-temastkih oglasa, Absolut je jedan od naših najvećih saveznika unutar zajednice“, istakao je Neil Giuliano, predsjednik organizacije GLAAD (organizacija koja se bori i zagovara prava za homoseksualnu populaciju).

"Ove godine GLAAD slavi 20. godišnjicu partnerstva sa Absolutom, što je direktno finansiralo našu inicijativu zagovaranja u medijima i omogućilo nam da promijenimo srca i umove pomoću životnih priča LGBT ljudi."

Etiketa limitiranog izdanja između ostalog navodi: "Budi ponosan na ono što jesi i dozvoli pravim bojama da zablistaju. Absolut konzumiraju ponosni ljudi od 1879."
Korisnikov avatar
By kopikakroketa
:eureka: i kad str8 popije ovu vodke, desi se neverovatna promena, on je GAY! :superheroj: :zastava:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Cega se sve nece mangupi dosetiti, ne bi li zaradili lovu !
:bic:
Korisnikov avatar
By Calypso
Bas super izgleda :) ja zelim da posedujem ovu flasu
Korisnikov avatar
By LordOfSex
Originally posted by Calypso
:up:
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Daliborka
Cega se sve nece mangupi dosetiti, ne bi li zaradili lovu !
:bic:

Ih bre, zaradjuju oni na ovim flashama vecj najmanje dve godine! Tada ih prvi put videh. Al´, na meni ne zaradishe! :giggle:
By biotherm
Originally posted by LordOfSex
Originally posted by Calypso
:up:
i ja...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!