Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By keshik
Svi znamo da je pušenje štetno,loše itd. itd.
Ja sam prestao da pušim pre 3 meseca,apsolutno se odvikao,psihički fizički,ali sam odlučio da ponovo počnem.
Razlog je jednostavan.

Ja većinu svog vremena provodim sam,u svom stanu,šetnjama,vožnjom bicikla itd.
Usamljen sam i u nekom sivom životnom stanju.Znači ne CRNO,nego SIVO.Razlika je velika :)
Tako samom,cigara mi je uvek bila prijatelj,i ona je uvek uz mene.
Jednostavno,kad već nemam nikog,zašto da se nje odreknem?

I cigare nisu toliko besmislene i nepotrebne kako je opšte rašireno mišljenje
By fazza
:qqlele:

Ti dozhivljavash cigaretu, rekao bih, na pogreshan nachin. Ona ti nije prijatelj ni prijateljica, nego sredstvo za smirivanje zhivaca i ubijanje dosade. Sa njom ne mozhesh da komunicirash, nije zhivo bice, a to je ono shto je tebi potrebno. :) Poredish ovde babe i zhabe...
Korisnikov avatar
By Daliborka
Mislim da se iza ovog pitanja o pusenju krije krucijalno pitanje, odnosno problematika koju bismo urgentno morali da razmotrimo -

Iz kojih razloga si u takvom zivotnom stanju da si sam ?
I to je nezdravo, bas kao i to pusenje.
Covek je socijalno, drustveno bice i neophodno mu je drustvo drugih homo sapiensa.
:yes:
Korisnikov avatar
By Stripi
Hm, a da probaš ipak naći prijatelje? Ja imam prijatelje koji puše ko ćifuti pa spojim ugodno sa korisnim-oni puše a ja se družim sa njima :D
badvej, ja sam prije 2 tjedna prvi put nakon 4 godine popušio cigaretu, ne pućkao nego je baš popušio. Bila je to, doduše, ona ženska Slims cigareta ali ipak :D I moram priznat da mi se opće nije svidjelo.
By alexandermagic
Svjestan sam da je pušenje štetno, ali nemam namjeru da prestanem s tim.
Ionako ne pretjerujem - popušim maksimalno paklicu cigareta dnevno. Meni su one užitak.
Korisnikov avatar
By .L O S T
onda nemoj da se odrices cigara, uzivaj u njima dok ti ne bude ispunjeniji zivot;)
Korisnikov avatar
By operativni kadar
Odlucio si da ostavis pusenje pa se sad premisljas, vrtis u krug i tako; samo da se ne bi bavio pravim problemima. :denial:
Korisnikov avatar
By lostinspace
Da, znaci ljudi definitivno cigarete dozivljavaju kao popunu drustva, ja sam to lepo oduvek tvrdio... Ja ti preporucujem da umesto cigareta nadjes neki drugi "hobi", sto mentol bombone ne bi mogle da te razumeju, igraj se malo sa njima. :)

P.S. Ako ti stvarno puno fali drustvo, igraj SIMS2 :)
By fazza
Originally posted by lostinspace
P.S. Ako ti stvarno puno fali drustvo, igraj SIMS2 :)
Jes', pa da dobije nervni slom. :) )))
Korisnikov avatar
By lostinspace
Sto nervni slom, onako lepi 3D skroz mogu da zamene sve nasusne potrebe. :)
Korisnikov avatar
By Rei
Shteta shto tema nije u golicljivim, bash sam se obradovao kad sam video naslov :giggle:

Originally posted by fazza

Ti dozhivljavash cigaretu, rekao bih, na pogreshan nachin. Ona ti nije prijatelj ni prijateljica, nego sredstvo za smirivanje zhivaca i ubijanje dosade. Sa njom ne mozhesh da komunicirash, nije zhivo bice, a to je ono shto je tebi potrebno. :) Poredish ovde babe i zhabe...
Zameniti rech cigareta sa rechju forum, i imamo razlog zashto nastavljam da dolazim ovde iako osecam da me niko ne hebe 2%. Kol'ko sam duzhan za seansu, doktore fazzo? :trep:
By iWanna
Originally posted by REI
Zameniti rech cigareta sa rechju forum, i imamo razlog zashto nastavljam da dolazim ovde iako osecam da me niko ne hebe 2%. Kol'ko sam duzhan za seansu, doktore fazzo? :trep:
:pucaodsmeha:

on:
pusi ako volis, tvoj izbor. a to sto si usamljen moze isto tako biti tvoj izbor ali kako ovaj uvodni post zvuci, verovatno nije. posto si vec poceo - mozda zelis da sa forumom podelis razlog/e zbog cega je to tako? imas nesto sto te sprecava da se druzis sa ostalim svetom?
By fazza
Originally posted by REI
Shteta shto tema nije u golicljivim, bash sam se obradovao kad sam video naslov :giggle:

Originally posted by fazza

Izvini molim te, al' ja nisam zavistan od foruma. :P Inache, zajedno nas jebu 4 %, poshto i mene jebu 2 %. Priblizhavamo se magichnoj cifri od 10 %. :lol: :) ))
Korisnikov avatar
By Rei
Ma, vazhno je da se nas dvojica ... razumemo 100% :smeh:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Iskreno izbegavam ljude koji prestaje da pushe ili gase cigaretu zbog drugih.
Nikada mi nije palo na pamet da prestanem da pushim zbog drugih.
Shta vishe pored mene svi propushe... < a ova rechenica ima veliku dubinu.

Anyway, sve dok se ti budesh trudio da udovoljish drugima bicesh sam. Zajebi osobe zbog kojih se morash menjati i koje te treniraju. Uzivaj u stvarima koje ti zivot pruza.
Korisnikov avatar
By Rei
Originally posted by V I V I S E C T

Shta vishe pored mene svi propushe...
*cough* *cough* :giggle:
Korisnikov avatar
By Burak
Mislim da srz problematike lezi u tome da se ti jos nisi odvikao od cigareta pa trazis bilo kakav izgovor(saaam sam, nemam drustva, cigareta mi prijatelj) da bi pomirio svoju savjest i zelju za duvanom. 3 mjeseca nije ni priblizno dovoljno da bi se potpuno "skinuo" sa cigareta.
Korisnikov avatar
By keshik
Ja zapravo nisam bas toliko usamljen.Imam prijatelja i nisam u depresiji.
To je vise bio fazon koji sam pokusao da furam ovde,ali koji ste vi ikzopaceno shvatili.
Inace probao sam sad posle 3 meseca da pusim,i bas mi se smucilo.Zaboleo me ekstremno jako stomak i vrtelo mi se.Znaci nista od toga.
To bi ujedno trebalo da znaci i zatvaranje teme,posto je sada sve receno.
Drago mi je da smo diskutovali : )
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!