Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Koje kafiće voli LGBT populacija?

Coffee Dream
13
38%
Costa Coffee
1
3%
Greenet
6
18%
McCafe
1
3%
Samostalni kafići
11
32%
Neki drugi lanac kafića (navedite)
2
6%
Korisnikov avatar
By Allkey
Dakle, kao što naziv teme kaže.
Interesuje me koje kafiće posećuju gejevi, lezbe i ostali. :)

Naveo sam u glasanju neke koje imamo u Beogradu.

Evo mojih ocena:
Coffee Dream - vrhunska usluga, najsavršenije jake, guste kafe, prosečne cene.
Costa Cofee - ne sviđa mi se samoposluživanje na takvom mestu, kafe su retke i oskudne, neukusne, cene su prevelike.
Greenet - osrednja usluga, osrednji kvalitet kafe, prosečne cene.
McCafe nisam probao.

Ali definitivno divinizujem Coffee Dream.

Ostavite vaš glas. :)
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
I ova ko prethodan. Sto strana bla, bla...
Korisnikov avatar
By Berserker
Originally posted by Allkey
Evo mojih ocena:
Costa Cofee - ne sviđa mi se samoposluživanje na takvom mestu, kafe su retke i oskudne, neukusne, cene su prevelike.
McCafe nisam probao.
Ne zaboravi da postoji još kafeterija u bulevaru, kao Love- i Point- (e sad dal sufix caffe ili coffee, nebitno)

Ja poštenu kafa latu (iliti caffe latte) popijem u IguaNaĆošku restoranu...
Korisnikov avatar
By Dina
Ja tek sad videh da su ovo omiljeni kafici zbog kafe :smeh:

Svejedno, i u Smajliju imaju tursku kafu... :D

E da i "Dina i Seaman", tu je najlepsa definitivno, ima sve vrste kafe moguce i nemoguce... :D
Korisnikov avatar
By Val
Kafa? :shrug: Ne pijem...!
Korisnikov avatar
By starky
Glasah za Cofee dream jer se tamo cesto nalazim sa pojedinim forumasima,mada mi je zao sto ne moze da se glasa za dve opcije,jer bih glasala i za samostalne kafice sa dobrim kafama,kao sto je Planet.
Korisnikov avatar
By Momo
Evo mojih ocena:
McCafe nisam probao.

bas tako :up:

:)
Korisnikov avatar
By Allkey
Nema glasova za Costa Coffee! <3
Mene ubija u pojam što su oni postali toliko popularni i uspešni kod nasa kada su đubar.
Korisnikov avatar
By Rei
Pa meni se svidela neka choko kafa u Costa Coffee, i ambijent je cool, shta znam. Ali sam samo jednom bio i nisam bio u ostalim lancima ako ih uopshte ima u NS.

I skupo je. :srbin:
Korisnikov avatar
By avalon
Nema glasova za Costa Coffee! <3
Mene ubija u pojam što su oni postali toliko popularni i uspešni kod nasa kada su đubar.
Pa marketing je cudo... I sigurno ces da se setis koliko su bili forsirani po novinama i televizijama kada su krenuli da otvaraju kafice.
By Sixto
Koliko je meni idiotksi otpadanje po kaficima da je to necuveno!
By Ulix
Originally posted by colorado
Samostalni kafici.
:up:

:up:
By Hans
Slazem se sa Ulixom, a izdvojio bih Hot Spot :D bas volim to mesto.
By Ulix
Originally posted by Hans_87
Slazem se sa Ulixom, a izdvojio bih Hot Spot :D bas volim to mesto.
Ima li neko sa filoloskog da NE IDE u Hot Spot? :sweet:
By Hans
Otkud ti znas odakle sam ja? :cowboy: :)
Korisnikov avatar
By Lunja
Ja sam za varijantu samostalnih kafica, ali cesto zavrsim u tim nekim "brendiranim", iz razloga tipa: "ajmo u najblizi kafe (koji ispunjava osnovne kriterijume), da ne gubimo vreme..." Vreme je novac! :)
By Ulix
Originally posted by Hans_87
Otkud ti znas odakle sam ja? :cowboy: :)
Zato sto te uhodim... :piski:

Ili... zato sto ste ti i the1whowished jedno dvadeset miliona puta pomenuli da ste kolege. :sweet:
Korisnikov avatar
By switchon1234
Drugi kafići, zavisi od toga sa kim idem na piće i kojim povodom.

Poslom sam najviše puta bila u Costa Coffeu, dovoljno puta da ga sad skoro pa izbegavam.
A i Wifi su se setili kasno da uvedu, a kod Pravnog ne znam da li su još uopšte i uveli...

Volim Ruski car, jedan od retkih mesta gde ti bez problema opisuju sastojke i ukus svakog kolača, a za šta me nervozno i bledo gledaju na drugim mestima. Usluga je svakako ok.

Više puta sam svraćala u GrandPleasure i SpeakEasy.

Inače, uvek menjam mesta na koje idem, jer mi prija da isprobavam nove ukuse i da promenim sredinu.

U Smajliju sam jednom bila i nekako mi je previše maleno i bez posebne atmosfere.
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Originally posted by Sixto
Koliko je meni idiotksi otpadanje po kaficima da je to necuveno!
Mislila sam da sam ja jedina koja ovako misli.

:klap:

Napravicu mali off.

Uopshte mi nije jasno zashto ljudi idu u kafice.. EM je 10x skuplje, EM je zagushljivo, EM ... ma ne razumem zashto...

Evo pre dva dana sam ishla neshto na Bulevar, Sunce pichi, 20ak stepeni, a "bashta" Greenet-a prepuna. "Bashta" koja je bukvalno na 10cm od najzagushljivije ulice u Beogradu. Katastrofa. Nije mi jasno kako neko moze da udishe to sve iz auspuha i kao da uziva u kafi (ili chemu god) .
Korisnikov avatar
By Egmont
Dakle, kao što naziv teme kaže.
Interesuje me koje kafiće posećuju gejevi, lezbe i ostali. :)

Naveo sam u glasanju neke koje imamo u Beogradu.

Evo mojih ocena:
McCafe nisam probao.

Ostavite vaš glas. :)
Recimo, propustio si da navedeš Grand Pležr, gde ima kol'ko 'oćeš... A Spik Izi? Ma... de god se okreneš... :) Ima, bre, na kilo, na tone... A ja znam! :)

Greenet je moj favorit još uvek, podržimo domaće :)
Korisnikov avatar
By bothways
Ne pijem kafu, pa zato misljenje zasnivam na toploj cokoladi. Od onih lanaca koje sam posetio, ovako ide kvalitet tople cokolade po mom misljenju:
Coffee Dream
Grand Pleasure
Greenet
Costa Coffee

S tim sto je Costa zaista na dnu (ono sto sam pio je bilo odvratno). Prema tome, moj glas ide Coffee Dream-u.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
Originally posted by tinkerbell
Uopshte mi nije jasno zashto ljudi idu u kafice.. EM je 10x skuplje, EM je zagushljivo, EM ... ma ne razumem zashto...
recimo da ne želiš svakoga da vodiš u stan, a želiš da se vidiš sa njima i pri tom popiješ kafu. ili se nalaziš sa nekim na pola puta. ili se nalaziš sa više ljudi, pa ti treba nekakva kontrola nad provedenim vremenom (ne možeš izbacivati ljude iz stana, ali iz kafića uvek možeš da "moraš nekud da kreneš baš sada"). i tako dalje.
Korisnikov avatar
By Momo

Od cega je 10x skuplje :puzzle:
Mozda je skuplje ako pijes sokove sto je i meni bez veze totalno, obicno sok od 0.33l kosta koliko litar u prodavnici, i za to im pare ne bih ostavio nikad.
Ja idem zbog kafe kakvu ne mogu kod kuce da napravim. Ranije nisam imao obicaj da sedam u kafeterije ali me zena uspesno navukla na taj Coffee Dream :)

Prvo smo doduse isli u Grinet ali su se oni onda ofucali kad su u pitanju i kvalitet i kvantitet robe tj kafe (za istu cenu) pa smo presli na Coffee Dream.
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Originally posted by 2Q2Bstr8

recimo da ne želiš svakoga da vodiš u stan
Svakoga sa kim zelim da se vidim mogu (zelim) da ga vodim u stan. Ili ne mora stan...tu su parkovi, reke... ili neshto drugo a da nije kafic.
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Originally posted by Momo

Od cega je 10x skuplje :puzzle:
Mozda je skuplje ako pijes sokove sto je i meni bez veze totalno, obicno sok od 0.33l kosta koliko litar u prodavnici, i za to im pare ne bih ostavio nikad.
I pitanje, i odgovor. ;)
Korisnikov avatar
By Momo
Originally posted by 2Q2Bstr8

recimo da ne želiš svakoga da vodiš u stan
Svakoga sa kim zelim da se vidim mogu (zelim) da ga vodim u stan. Ili ne mora stan...tu su parkovi, reke... ili neshto drugo a da nije kafic.
A sta cu ako pada kisa a moja zena sprema i diplomski i u PMS-u je ???
Poklala bi goste jos na vratima :lol:
A gosti imaju stan u Pinosavi/Ripnju?
Korisnikov avatar
By Momo

I pitanje, i odgovor. ;)
Pa da te sokove nikad ne bih pio, cak i da mi daju dzabe, sta cu sa casom soka - samo da me namami na jos.

Mada sad tek vidim da je ovo tema o kaficima uopste a ne o kafeterijama.
Nemam obicaj da sedam u kafice u kojima kuvaju tursku kafu ili obican nes, osim ako bas ne moram.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!