Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By Sixto
Da li vam se ikad desilo da na fejsu na vas nabasa neko koga znate iz str8 price a ne bi da mu se outujete dodavenjem na listu prijatelja, kako resavate taj problem?
Korisnikov avatar
By Dzi
joj ja to resila sa privacy overview pa samo na only friends :D

a ako te je vec neko pronasao hmm pravi se da nisi ti :zvizdi: i nemoj prihvatati :D
By Sixto
Pa otprilike i jesam to uradio! Ali kontam da me je videla na nekoj grupi gde sam se pridruzio! Btw otkad su strejtasi toliko naklonjeni surfovanju sunce im njihovo!
By Sixto
Fejsbuk gori a Majspejs se ceslja! :lol:
Korisnikov avatar
By Dzi
Originally posted by REI
FB must die :sekirica:
plas str8 people :eviltrep: :smeh:

ma, :neznam: ..

Six a sta ako promenis i ime i sliku na fb :misli:
By Sixto
Pod nikom sam i registrovan oduvek!
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ja upravo zato nemam FB niti Space... na stranu da tu nema nicega konkretnog... ali na tavkim sajtovima, pored ljudi koji trebaju da te pronadju, mogu da te nadju i kojekakve budale koje jednostavno ne zelim u bilo kakvoj komunikaciji.

Zbog toga mi je skroz hit kada svi stavljaju kao nick ime i prezime.

Ignorisanje je najbolje resenje za sve probleme.
Korisnikov avatar
By Das Ich
ne mogu da tvrdim da niko od tih strejtera nece konstatovati informacije vezane za grupe, orijentaciju i ostalo, ali meni se uglavnom to desavalo...dodam drugaricu iz osnovne koju nisam videla sto godina, i uz sve moje informacije i gay gluposti kojima mi je profil bio zatrpan, ona me pita da l' sam se udala i da l' imam decu...mislim wtf :alikako:
Korisnikov avatar
By Dzi
:smeh: :)

edit: I jesi se udala? :D :lol:
Korisnikov avatar
By Dominion
tja, imam par strejtera u listi koji nisu upuceni u moju orijentaciju ali me boli dupe.
By Kragi
Nemam potrebu da se bilo kom str8 friendu pravdam ko sam i sta sam i koga imam na listi :)
Korisnikov avatar
By Mr Dee
pa prihvati ih i tako se outuj. :) uz malo srece nece ni primetiti. nema boljeg skrovista od stajanja pred ocima.
Korisnikov avatar
By gorilica
Originally posted by KgCS3
Nemam potrebu da se bilo kom str8 friendu pravdam ko sam i sta sam i koga imam na listi :)
:up:

Ako bash provale, provalili su.
Ako im smeta, Boze moj, nisu mi ni bili pravi prijatelji. Apsolutno me vishe boli kita za to da li ce neko saznati ili ne.
Korisnikov avatar
By Insorcer
Originally posted by Dominion
tja, imam par strejtera u listi koji nisu upuceni u moju orijentaciju ali me boli dupe.

..neki se na FB-u i uputishe u moju seksualnu orijentaciju...i lishishe me smaranja da im to saopshtim uzhivo :sladoled:
Korisnikov avatar
By Azdaja
i str8 i ne str8 prijatelje dodam :lol:

btw ne znaju svi TI str8 prijatelji da sam lezbejka, ali mi ne smeta da se pridruzim grupi "podrzite gay paradu" ili "find 100000 lesbians on fb"- tako nekako hahah...

ko i malo cita moje komentare ili tudje ukapirace, a i zabole me skroz... :jankovicka:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
ja napravila jos jedan profil...jbg....zbog ljudi sa posla...
Korisnikov avatar
By Zemunac
Meni se deshavalo da u listi prijatelja mojih prijatelja (iz str8 priche naravno) snimim ljude koji su gejevi. Iz tog razloga recimo ne stavljam odavno sliku face na profil. Ko i na romeu jbt. :lol:
Korisnikov avatar
By Calypso
meni je fb zakon, svasta tamo nadjem o ortacima i ortakinjama :D

recimo najsvezije, ortak koji je ozenjen, ima dete, navijac rada i eto na profilu mu pise da je Interested In: Women and Men
a znam iz price da mu je zao sto 2001. `nije mogao da stigne na vreme`

sto su cudni ovi radovi navijaci :lol:

ali od navale svakakvih kretena koje izbegavam i na ulici mi je aktivirana opcija da mogu samo postojeci frendovi da me nadju na fejsu :D
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by gorilica

Ako bash provale, provalili su.
Ako im smeta, Boze moj, nisu mi ni bili pravi prijatelji. Apsolutno me vishe boli kita za to da li ce neko saznati ili ne.
:up: :up:
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Calypso
recimo najsvezije, ortak koji je ozenjen, ima dete, navijac rada i eto na profilu mu pise da je Interested In: Women and Men
Možda nije shvatio šta to "interested in" treba da znači... tipa "baš volim da se družim sa ortacima i sa njima provodim isto toliko vremena kao sa ženama"
Korisnikov avatar
By spliff
jbt
klozetirane tetke i njini problemi....
By Sixto
Od toga moze se rikne, si cuo?
Korisnikov avatar
By Kiborg
Nemam taj problem, mada mi je taj FB samo poslednja rupa na svirali, imam i gay društvo i kolege sa posla među prijateljima...
Ne verujem da sad neko može da provali ko sam i šta sam, ne pišem neke kompromitujuće tekstiće ili statuse.
Korisnikov avatar
By Dina
Korisnikov avatar
By Berserker
Originally posted by Sixto
Fejsbuk gori a Majspejs se ceslja! :lol:
:lol:

Ja na fejsu imam 2 profila, jedan "str8", drugi gay...
Profili su mi izolovani - moj gej profil ne sadrži nijednu moju fotku. Stoga, niko mi ništa ne može. :superheroj: :lol:
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by Dina
:hvala:
Korisnikov avatar
By Nocturnal
Ne otvoris profil na FB :blenta: ?
Mislim ja to kontam ovako... Svim bitnim ljudima sam out-ovan i sa njima imam nacine da komuniciram i bez FB. Za ove ostale me boli uvo. Da su vredeli, opstala bi komunikacija. Mogu ja i bez toga.
:sesir:
NOX
Korisnikov avatar
By m..
Jbt, ja imam 1000 gay grupa, dodavali su me likovi iz osnovne (i ona sto vodi kviz na sos kanalu, lol), kolege s posla, sefovi s posla, saradnici s posla iz drugih firmi i na kraju deo profesorskog kadra s faxa i rodjeni otac. E da, meni je inace profil na private, vodim se pod nickom, cija je polovima pravo ime, imam gomilu ljudi na limited profile i ne mogu ljudi da mi salju nove friend requestove. Medjutim, nikad se ne stavim da one koje ja dodam stavimna limited profile, i upravo ste mi skrenuli paznju da ko procunja moze bas svasta da nadje, al jbg, boli me maestralni organ koji nemam, ko ih sljivi, ako im se ne svidja mogu da me zaobidju i u real life-u.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!