Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By LordOfSex
Uvek pocinjemo dijetu ponedeljkom, resimo da onaj zaostali posao bas krenemo da resavamo, obecamo da ce od tog i tog ponedeljka sve da se promeni... Kao da ponedeljak, sam po sebi, nije vec dovoljno stresan. Sta je to u novim pocecima?

Mozda nas strah od novog tera da odredimo da je bas ponedeljak taj dan. Kao, znamo da ce da dodje, pa nema vrdanja. Ili je samo zato sto je prosli vikend bio toliko lood?

Ja sam resio da od ovog ponedeljka ne donosim rezolucije!

:)

A, vi?
By ~ Le Saint X ~
Ovog ponedeljka nista nisam resio
niti mi pocetak nedelje znaci kao dan za pocinjanje bilo cega

ponekad sebe ubedim da cu od prvog ovog ili onog meseca uraditi to ili to, ali uglavnom od toga nema nista

et toq!
:snob:
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Meni je najveci hit kada neko u ponedeljak prestaje da pushi... :lol: ... tj. ne mora bash ponedeljak, ali da odredi datum za prestanak pushenja..... iiihaaaaaa :drama:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Od svakog pon. sam na dijeti i od svakog pon. pocinjem ozbiljno da uchim ! :elektro:
Korisnikov avatar
By Zibro
, dosta je bilo , od ponedeljka cu se samo odmarati je rezolucija koju jos nikada nisam uspeo da ispunim
By Ulix
Ne lazem sebe na taj nacin. :D

A inace mrzim ponedeljak. Zato sto znam da je to tek pocetak nedelje i da je sledeci vikend daleko, daleko... :rida:
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Originally posted by ~anAMORphOsé~
tinky...pushenje cega???

:D
ccc samo na TO pushenje mislish :bj:
Korisnikov avatar
By sleepingsun
joj od svakog dana ne ponedeljka kao pocinjem da ucim..i...grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:federi: :kletva: :oklagija:
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by tinkerbell
Originally posted by ~anAMORphOsé~
tinky...pushenje cega???

ccc samo na TO pushenje mislish :bj:
Ja?
Taman posla!

Pas de tout!

:snob:

et toq!
Korisnikov avatar
By hlaefdige
Originally posted by Ulix
Ne lazem sebe na taj nacin. :D

A inace mrzim ponedeljak. Zato sto znam da je to tek pocetak nedelje i da je sledeci vikend daleko, daleko... :rida:

to...
Korisnikov avatar
By ROYAL
Meni je ponedejak baš ok, nemam negativne asocijacije, više me nervira nedelja popodne, nju mrzim (verovatno zbog ponedeljka, ali, eto, dislike se usmerio na nedelju a ne na ponedeljak :D ).
Korisnikov avatar
By deran
Ponedeljkom se sve svodi na to da prođe kao radni rad,i zaista ga ne volim...nek<ko od utorka je sve lakše...:opacupa:
Korisnikov avatar
By m..
meni ja sve to bilji dan recimo cetvrtak. ponedeljkom sam slaba na entuzijazmu.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Ne pravim rezolucije tog tipa:od nove godine, od ponedeljka od prvog u mesecu...

Ako zelim nesto da uradim ili promenim uradicu to odmah i sada bez odlaganja ili necu ni raditi.
A poroka kojih treba da se resim tipa pusenje ionako nemam :angel:

long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!