Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
to je krv, jedino drugo krečenje. :( a drugi put kupi Raid. :D
By Kragi
pa pokusaj da nadjes krede u boji plafona, a danas ih imaa u svim bojama, a ako ti je plafon beo utoliko bolje :)
Ja sam neke druge fleke na belom zidu prikrivao skolskim kredama .... nije profi otklanjanje ali dobro posluzi :)
Korisnikov avatar
By deran
Odakle ti sad komarac:puzzle:
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by deran
Držao sam prozor otvoren ovih dana pa je valjda uleteo
ali moguće je i da je prezimio u nekom ćošku
mislim prilično se napio slatkog soka od deda-uje :pivce:

znači kreda... :hypno:
moraću da poharam najbližu školu...:angel:
By Kragi
Pa ne sumnjam da ima josh ancina, ja sam ti samo dao jedan od .... jednostavan i poprilicno jeftin rekao bih :D
Korisnikov avatar
By Rei
Ako ne nadjesh kredu, probaj sa jurom...
Korisnikov avatar
By Val
Bushilicom. Obichno digne toliku prashinu da cje rupa svakako ponovo postati bela.
Korisnikov avatar
By Dzi
zafarbaj chetkom :perezube:

:misli: a, oklem ti sad komarac deda ujo? :smirk:
Korisnikov avatar
By mmiki
zavisi od zida... meni je jednom pomogla dobra cista i tvrda gumica.
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by deran
ja sam vazda imala te 'zimske' komarce. neke teroriste koji bi se tako zabili iza ormana i hranili se mojom krvlju cele godine. problem se sam resio kad sam zapatila tesku anemiju (gvozdje 4.7 od pozeljnih 11.9-32.2), valjda su skontali da uopste nisam hranljiva i crkli. a mozda su i crkli sami od sebe dok sam bila kod devojke 5 meseci pa povremeno navracala, a mozda sam uspela i da ih usisam, mozda ih je macka pojela. vrag ce ga znati, ali vec neko vreme nemam tih problema.

anyways. krecenje. ne znam kolika ti je soba, ja sam moju od 12,5 m2 (oko 50m2 povrsine za krecenje - obim puta visina/zidovi/, plus kvadratura/plafon/, otvori/prozori, vrata../ manji od 3 m2 se ne odbijaju, a preko 3 odbijas samo razliku preko 3) pre 3-4 nedelje platila oko 80 evra (pa ti proporcijom). krecila sam perivom bojom (disperzija) u 3 ruke/sloja/, ali jos nisam pokusavala da operem nista sa zida, pa ne znam kakvi su efekti. javim kad saznam.

tako nesto. ne znam. mozda i da pokusas da osmirglas tog komarca, ako ti se ne daju pare na krecenje, to mi deluje pametnie od pranja, jer bi pranjem mogao da se razmaze.
Korisnikov avatar
By m..
mislim, zavisi gde je fleka, koliko je na vidljivom i osvetljenom mestu itd.
Korisnikov avatar
By KiWi
rigipsom ... ili ako je majstor pri prošlom krečenju prešao 3 puta, može i šmirglom jer je to površinska fleka
Korisnikov avatar
By Insorcer
Mislim da ti mozhe pomotji da sachekash da se ostatak komarca na zidu osushi potpuno (da ne mrljash dodatno), ochistish isti-ostruzhesh ga (ostatak komarca)...a preostalu fleku obrishesh tek vlazhnom, chistom krpom.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by Amadeo
Mislim da ti mozhe pomotji da sachekash da se ostatak komarca na zidu osushi potpuno (da ne mrljash dodatno), ochistish isti-ostruzhesh ga (ostatak komarca)...a preostalu fleku obrishesh tek vlazhnom, chistom krpom.
Tako je.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!