Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Myto
Da li ste nekad, zbog nekog, lagali i ili potvrdjivali necije lazi, misleci da su to bezazlene situacije, i na kraju najebali?

Da li volite da "pokrivate: drugove/drugarice sitnim lazima i izgovorima?
Korisnikov avatar
By jukie
Samo ono preko telefona da neko nije tu ko je u stvari u susednoj sobi (npr. kada ujna zove mamu), ali me ujna nije provalila jer sam mnogo inteligentniji od nje
Korisnikov avatar
By walt333
Uvek lazem zbog drugih. Licno ne volim da lazem ali sam se zbog drugih posteno ispraksovao da lazem :diplomac: . Valjda imam to lice koje uliva poverenje te sam ja svima najbolji ako treba nesto da se muti. Nazalost nisu uvek bile sitne lazi... ali ne bih o tome
Korisnikov avatar
By jukie
E da, postoje situacije kada ti kažu da ako te taj i taj pita, kažeš da ništa ne znaš jer ti niko nije rekao

u najvećem broju slučajeva me i ne pitaju jer pretpostavljaju da mi niko nije rekao

i to su obično neke potpuno dosadne i nevažne stvari koje nikad nisam provalio zašto bi neko krio

pre neki dan sam prisustvovao kada je osoba A ustanovila da je osoba B zvala telefonom osobu C a ne obrnuto, i krenula sa pričom "kako osoba B može da me laže" a poenta je bila da su C i B razgovarali i razmenili neke informacije koje nisu bile tajna, a valjda je nevažno ko je koga prvi pozvao (mislim mogu ja da te zovem da ti kažem jednu stvar a ti mi usput kažeš drugu stvar). zaboga kako su neki ljudi čudni
Korisnikov avatar
By castor
Da. Ako ce njemu/njoj to bilo kako pomoci, a ne lazem neku meni bitnu osobu nije mi problem.
Korisnikov avatar
By unic0rn
Jedino sto bi bilo mozda prihvatljivo je da odcutim, tj. ne mesam se. Da lazem cisto sumnjam. Sem ako nije zajebancija neka :)
Korisnikov avatar
By .L O S T
boljeje ne reci nista nego slagati:murkan:
Korisnikov avatar
By ROYAL
Originally posted by Myto
Pa nije baš da volim, ali ih pokrivam, i to vrlo uspešno :D
Korisnikov avatar
By Val
Laganje iz zajebancije...da. Laganje o "ozbiljnim" stvarima...bez obzira koliko sam privrzhena toj osobi zbog koje bi "trebalo" da lazhem...NE. Precjutim. Lazh je vrrrrrrrrlo lako precjutati, al´ istinu nikako!
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by Myto

Drugove i drugarice ne bas
ali prijatelje svakako!

Za to i sluze prijatelji, medju ostalog!
Korisnikov avatar
By Myto
Originally posted by ~anAMORphOsé~
Za to i sluze prijatelji, medju ostalog!
:up: [size=-2]by Del[/size]
By alexandermagic
Svjesno izgovoriti laž - ne dolazi u obzir. :ozbiljan:
Originally posted by unic0rn
Jedino sto bi bilo mozda prihvatljivo je da odcutim, tj. ne mesam se.
Korisnikov avatar
By KiWi
Da. Najebavao samo tako ... i nikako da se naučim!
Korisnikov avatar
By stefan19
Ne. Lazem samo kada su u pitanju bezaznele stvari i to iz zezanja tipa 'aprililili'...

Mislim da sam veoma iskren i to ocekujem i od drugih. Zasto trositi vreme i energiju na lazi kada na kraju sve izadje na videlo. A ako i ne izadje, moram sa tim da zivim, sto ne zelim za sebe.
Korisnikov avatar
By m..
Ne teraju me da lazem uglavnom, vise me zamole da ne kazem nesto, pa se snalazim kako umem i znam. Al sve za neke sitne stvari. tipa zasto neko negde nije dosao i slicno.
nikad me nije uvalilo u nepriliku.
Korisnikov avatar
By Dina
Pa za druge ne secam se nesto... Mozda ovo nesto slicno kao M.., zasto neko nije dosao itd. One bele lazi, npr da mi je neprijatno da kazem - znas ta osoba misli da si ti smor ili ne podnosi te, nego kazem nije mogao/la da dodje... U svakom slucaju ne volim bas te situacije...

Za sebe - to je kompleksno pitanje... Meni je vrlo vazno da govorim istinu zbog same sebe, jer sam uverena da su mi postupci ispravni i nemam zasto da se uplicem u laz... S druge strane ima raznih komplikovanih situacija, ili bar kod mene u zivotu je tako. Tako da sam se drzala samo istine i pravde ne bih bas daleko stigla, a ja volim da budem uspesna, ambiciozna sam. Opet ne zelim da izdam sebe/druge ali sve je to nekad tesko pomiriti. Uglavnom ako ne kazem istinu ja idem na precutkivanje cini mi se vrlo retko na laz, ono sto rekoh zbog sopstvenog mira... A sad ako su mi situacije suprotstavljene pa mi je tesko da odlucim onda gledam da sam iskrena prema sebi i Bogu. To ide otprilike da Bog ako je dozvolio da budem okruzena lazovima, licemerima, uskogrudim ljudima, nije me okruzio njima da propadnem govoreci istinu i to je nepravda, nego da se snadjem i izborim. Pa je moj neki postupak ako u idealnim uslovima i ne bi bio opravdan u tim okolnostima opravdan :D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!