Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Petlic ili sova?

uglavnom nocna ptica
10
33%
imam cesto periode okretanja dana za noc
9
30%
lezem kasnije kad god mogu, ali uglavnom moram rano da se probudim.
9
30%
9 - u krevet!
2
7%
Korisnikov avatar
By mmiki
Dok neki ljudi spavaju i sanjaju vec treci san, zivot drugih ljudi tek pocinje....

Da li ste nocna ptica?
Korisnikov avatar
By colorado
Idealno mi je da lezem u 3-4, a ustanem u 10-11.

Svejdeno mi je ustvari, samo da izbegnem zoru. Niti volim da lezem, niti da ustajem kada svice.
By Sixto
Lezem oko 1 ustajem oko 6-6.30
Korisnikov avatar
By KiWi
petlić ... iako ne krenem na posao pre 8, ja sam u 6 budan :) ležem oko ponoći :D
Korisnikov avatar
By mmiki
Ja lezem kasnije kad god mogu.... Volim da produzim dan i na taj nacin bar prividno odlozim ono sto me ceka za sutra. A sa druge strane volim da ustanem rano jer imam veci deo dana ispred sebe... a volim da spavam... :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By Zemunac
Pod 3.
Ne mogu nikad da zaspim pre 1 posle ponoci, a deshava se da ustajem u 5 recimo, ako radim prepodne. Kad radim popodne, to je druga pricha.
Korisnikov avatar
By unic0rn
ja sam neki hibrid - teshki sam spavach, bez 8 sati nisam ni za sta.
ali zato u poslednje vreme lezem sve kasnije (jednostavno mi se ne spava iz nekog razloga) a ustajem sve ranije pa se uveche oduzmem kolko mi se spava.

trenutni izgovor je serija Stargate koja ide na Pink Family u pola 3 ujutro :lol:
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by unic0rn
ja sam neki hibrid - teshki sam spavach, bez 8 sati nisam ni za sta.
ali zato u poslednje vreme lezem sve kasnije (jednostavno mi se ne spava iz nekog razloga) a ustajem sve ranije pa se uveche oduzmem kolko mi se spava.

trenutni izgovor je serija Stargate koja ide na Pink Family u pola 3 ujutro :lol:
Koji Stargate? Stargate Atlantis???
Korisnikov avatar
By unic0rn
asd je atlantis, do pre neki dan bio obican
Korisnikov avatar
By Rei
Nisam nikad voleo da ustajem rano. Tj lep je osecaj biti budan ujutro, novi dan, pozitivna energija etc, ali se do podne smorim i onda mi se celo popodne spava. :) Leci u 2 i ustati oko 10 je savrsheno :)
By iWanna
It seems I can't deny
Some days just don't seem right
I think I feel, I feel much better
At night
Sometimes I can't deny
Some days just don't seem right
I think I feel, I feel much better
At night
Korisnikov avatar
By LordOfSex
Definitivno nocna ptica lezem oko dva, tri, ustajem kad moram.
Ne volim da ustajem pre 9h nikako. Kada nisam sam u krevetu i duze. :)
Korisnikov avatar
By Insorcer
I'm living in the darkness, I hate the day!
:gotika:
Korisnikov avatar
By starsailor
Originally posted by colorado

Svejdeno mi je ustvari, samo da izbegnem zoru. Niti volim da lezem, niti da ustajem kada svice.
i ja ne volim zoru. lezem oko 4-5, al zato ja moram da spavam minimum 10 sati. 12-13 h spavanja mi je taman :garfild:
meni "dan" pocinje u 18-19h :)
Korisnikov avatar
By mmiki
kako ide noc, tako nocne ptice prelaze u vodjstvo.... :durenje:
By RuznaGlupaZla
ako nemam obaveza za sutra onda otprilike 7-10 ujutro idem na spavanje inace oko 1-2 posle ponoci
Korisnikov avatar
By ech0 et distanc3
Noćna ptica,ove nedelje radim prvu smenu,prva radna nedelja posle godišnjeg i ne zaspim nikad pre 4...Već sam premoren,ovo je treći dan nespavanja. Više volim noć
By Ulix
Originally posted by colorado

:up:
Korisnikov avatar
By jukie
Volim i veče i noć i jutro
ali me zato sredina dana ubija
mrzim sredinu dana
sve nešto kao sunce sija a navodno se očekuje da si budan i pun energije i kao radiš nešto a ljudi te zivkaju telefonom a na TV nikad nema onih stvarno zanimljivih serija nego sve nešto što traje 10 minuta
By Kragi
"imam cesto periode okretanja dana za noc" ;)
Korisnikov avatar
By MaryJane
Definitivno sova! Kad nemam obaveza, (a cesto ih nemam), lezem u 6, 7 ujutru! Ustajem u 12, 1, 2 popodne... i tad pocinje lodilo! ^^
Korisnikov avatar
By Rei
3:43 i ne ide mi se na spavanje :D
Korisnikov avatar
By pthalo
najbolje spavam ako spavam od 21 do 5. Ali ponekad ležem u 6 i spavam do 13, ponekad ležam u 20 i spavam do 8. svaki dan je različit.
By fazza
Joj, mene je sramota da pishem kad lezhem i kad ustajem. :) Najgori sam od sve dece ovdI. :) REIchel zna. :zev:
Korisnikov avatar
By ROYAL
Originally posted by REI
... lep je osecaj biti budan ujutro, novi dan, pozitivna energija etc, ali se do podne smorim i onda mi se celo popodne spava...
otprilike...

Pod 1
Korisnikov avatar
By Dirrty
Originally posted by MaryJane
Definitivno sova! Kad nemam obaveza, (a cesto ih nemam), lezem u 6, 7 ujutru! Ustajem u 12, 1, 2 popodne... i tad pocinje lodilo! ^^
Sve to, samo bez ludila.... :gubitnik:
Korisnikov avatar
By Dina
Pod tri.

Uglavnom sam legala u 24 h ili u o1 a onda ustanem oko sest ili sedam. Medjutim u poslednje vreme se to produzilo na dva ili tri, nesto mi se ne spava, pa ustanem oko osam, skoro devet. Mada se nadam da cu uskoro da se vratim na stari ritam, to mi je bas onako odgovarajuce.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!