Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By m..
jbt idem gradom i gledam to drvece duz ulica, retko koje nije skroz osakaceno i neprirodnog izgleda. izgledaju ko neki frankenstajni, odvratno.

nije mi jasno zasto ovi iz gradskog zelenila odsecaju one grane sa drveca, i ako je to zato sto bi inace smetale necemu, zasto ih prosto ne vezu da rastu u pravcu koji im odgovara (to rade u UK, na parkinzima vezu drvece da raste dvodimenzionalno, i onda im krosnja raste tako da izgledaju ko teniski reketi). mislim wtf?

meni je to odvratno.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Slozio bih se sa tobom, treba na vreme mlade grane usmeravati u pravcu koji odgovara nasim potrebama, odnosno otkloniti mogucu smetnju.

Ali kao i sve ostalo, pretpostavljam da ni u tome drzavne sluzbe nisu dobre, pa kada vide kako je neka debela grana otisla mozda gde ne treba, nemaju sta drugo da urade no da je odseku.

Mada mi opet nije jasno zasto cesto iseku potpuno sve grane na drvetu... mislim da je to apsolutno nepotrebno, a i narednih par meseci i odbojno izgleda.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ma, cuh ja za to bezbroj puta... ali oni odrede odredjenu ulicu i poseku apsolutno svaku vraziju granu, na apsolutno svakom drvetu.

Nesto mi se tu cini da nije bas po tom pravilniku koji navodis.

Mislim da to rade rutinski, redom, bez previse razmisljanja i procena.

Pored ostalog, drvece raste predivno i u prirodi, bez ljudske intervencije... te stoga ne vidim razlog prevelikog uplitanja.
Korisnikov avatar
By bothways
Cuo sam da su mnoga od tih stabala koja sakate zapravo zasticena i da ne bi smela da se diraju.

btw, kad sam procitao naziv teme, zapitao sam se sto je m... koristila makedonsko-srpski. Sada vidim da nije u pitanju glagol sakati :D
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Dirrty
Ma, cuh ja za to bezbroj puta... ali oni odrede odredjenu ulicu i poseku apsolutno svaku vraziju granu, na apsolutno svakom drvetu.
Nesto mi se tu cini da nije bas po tom pravilniku koji navodis.
Mislim da to rade rutinski, redom, bez previse razmisljanja i procena.
Pored ostalog, drvece raste predivno i u prirodi, bez ljudske intervencije... te stoga ne vidim razlog prevelikog uplitanja.
a) :cekam: Ahm, govorimo o državi u kojoj svaki dan u vestima čitaš o potpuno nelogičnim situacijama preko kojih svi ćutke prelaze, a i naučno je dokazano da je ovdašnja omladina funkcionalno biološki nepismena (videti rezultate pisa testa)

b) rekao bih da se visoko inteligentni intelektualci baš ne guraju da idu i da seku drveće, pa da možeš da očekuješ neku naročitu sposobnost procene

c) sa drveća navodno kaplje smola (sa lipe i nektar?), zatim tu su polen i plodovi sa letećim semenjem koje upada gospodi i gospođama u kosu i nozdrve uvis podignutih noseva i ruži lepotu čistih pločnika.

d) na drvoredima se gnezde gačci (Corvus frugilegus), a oni galame kao da su u šumi a ne u tihom urbanom gradu, a i misle da je ulica njihova wc šolja
Slika
Korisnikov avatar
By walt333
Majka zemlja ce tako strasno da nam se osveti. svi cemo pocrkati
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!