Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By stefan19
Da, da... Svi znate o cemu govorim... Kada kazete jedno, a mislite nesto sasvim drugo; kada koristite reci koje mogu imati vise znacenja; kada polu-svesno birate reci koje izgovarate ne bi ste li indirektno i neprimetno ostvarili naumljeno i naveli sagovornika da veruje u ono sto vi zelite da poveruje.

Dakle, govorim o mentalnim igricama... Koliko cesto ih igrate sa drugim ljudima, i da li ih koristite u pozitivne ili negativne svrhe?

One su kao neka nepostojeca poslastica. Kao rodjeno dete vase psihe. Kontate me?
Korisnikov avatar
By stefan19
Bljak. Sto ste popvrshni, ajde pshite, pishite!
Korisnikov avatar
By stefan19
Bas ste neki, ja vama uvek pisem kad vam je dosadno :(
Korisnikov avatar
By Dzi
:lol:
u pozitivne i sa prijateljima i ima uspeha, ali treba imati strpljenja i zivaca...:mucka:
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by stefan19
Nije li i to jedna vrsta igrice? :)
Korisnikov avatar
By stefan19
Originally posted by Delete
Nije li i to jedna vrsta igrice? :)
:lol: Nego shta ;)
By alexandermagic
Psihološke igrice mogu biti itekako zabavne, ako je osoba voljna da ih prakticira i ukoliko je objekat/razlog vrijedan toga. Satisfakcija je suptilno natjerati osobu da uradi ono što možda u objektivnim okolnostima ne bi, a da ista misli da je sama došla do toga. Ujedno su i sjajan trening živaca.

Well, znao sam ih igrati, a da li su bile u pozitivne ili negativne svrhe to zavisi od toga kako neko percipira određene stvari. :)
By iWanna
Kontate me?
Ne.
Korisnikov avatar
By Dina
Eh bilo nekad... :deda:

To je bilo onda kada i nisam znala tacno bas sta hocu pa ja tako nesto neodredjeno pa ko kako shvati... mozda je i tako kako shvati... :lol:

Sada nemam ni zivaca, ni volje, a ni vremena za to. Evenutalno mozda ne lupim prvo sto mi padne na pamet ako znam da bi to povredilo osecanja druge osobe. Npr umesto "taj je neopevani skot koji zabada nos gde mu nije mesto..." kazem "to nije lepo kad neko komentarise nesto sto predstavlja zivot druge osobe a da za to nije pitan, niti je taj komentar potreban..." :sweet: Ali to je valjda samo stvar vaspitanja, postovanja i formulisanja, sustina je ista ;) Uglavnom sam direktna, ponekad je eto rec samo o nacinu, eventualno o odlaganju onog sto kazem...
Korisnikov avatar
By m..
Koristim iskljucivo u svrhe humora. Mada, doduse, kad mi nije do otkrivanja neceg nekome, umem da budem do zla boga neodredjena, tako da sagovorniku presedne ispipavanje.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!