Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By Sixto
Kakva je ovo poplava poslednjih godinu dana trash klinackih 'high school- I'm cool-cute-sexy-talented-emo dancer' mjuzikala kao sto ide ovaj trenutno na Pinku!?
Svi su kao nesto vredni, super, pevaju, super izgledaju, zivot je tralala, raspust, peva se, plese, ma divota! Da li je to paradigma mladih u SAD i nacina zivota koji se pretace polako medije! U cem je kumst!?

Kontam da sva ta treserana je u stvari i najzasluzniji krivac za ovoliki uspeh pop-trash kraljice Britni!
By Sixto
Jonas Brothers manija mi je nekako najkarakteristicniji primer! Kad pogledas horde uspaljenih wannabe cirlidersica koje svrsavaju na prve taktove nije ti dobro!

Pre sam za Diskaveri ili History! Eurosport mi nije ni memorisan u tv-u! :lol:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Au bruko...
@ontopic
Ma primetih i ja te niskobudzetne budalastine od decijih sapunica. Nisu mi jasne nase TV stanice. Verovatno da popune rupe u programu
By Sixto
Postoji onaj jedan kao teenage kanal gde te stvari idu bez prestanka! Ako neko ima nameru da me muci samo neka me posadi ispred tv i pusti to sranje!
Korisnikov avatar
By Vel boy
Originally posted by Sixto
Pre sam za Diskaveri ili History! Eurosport mi nije ni memorisan u tv-u! :lol:
iznenadjenje...pozitivno da je autor pre za te kanale. :fige:

mada ni Eurosport nije za bacanje, pogotovo kada se prikazuju meni omiljene ekipe Holandije, Shvedske ili Shpanije u sportskim takmichenjima.

a, ovo o temi -pa da shta je nego tresh, kich, shund. na to se valjda i dalje pali publika ex-Yu, specifichno ovde Srbije....
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ja jos uvek ne cuh Johnas Brothers kako pevaju, ako je to ono cime su se proslavili? :nerd:

Ta opsesija vlada medju klincima danas, ko ce ga znati kako i zasto, i odjednom!

Mada se ne bih slozio u svemu sto navodis, pre bih rekao da je Britney zasluzna za uspeh toga svega sto je ipak doslo posle nje.

Mozda kako je deci sve zivot tmurniji i tmurniji, kao i citavom drustvu oko njih, potrebniji su im ti LA LA momenti.

I ja mislim da je najistaknutiji primer toga tzv. Miley Cyrus, odnosno serija Hanah Montana...
Iako do pre koji mesec ni ne cuh za nju, odjednom je pocela da izlece i iz frizidera!
Cak postoje razni DVD snimci u video klubovima! :shok:

Ali mislim da je njihova slava mnogo kratkotrajnija nego pre 10 godina, verovatno i zato sto ih ima mali milion novih svaki dan...
Korisnikov avatar
By ROYAL
Originally posted by Dirrty

Ta opsesija vlada medju klincima danas, ko ce ga znati kako i zasto, i odjednom!
Pa, ne bih se baš složio da je odjednom.
I Britni i Kristina i Džastin su počeli u Miki Maus klubu, što je bilo pre 15-ak godina, to je i tad u SAD bilo huge, a to što mi nismo imali baš toliki "prozor u svet" niti uvid uto šta se dešava napolju, to je druga priča. A limunada je uvek bilo i biće ih.

A odgovor na pitanje zašto - zato što su deca odlična ciljna/interesna grupa, verni su obožavaoci i imaju roditelje koji ih finansiraju i uglavnom su vrlo bolećivi na prohteve svoje dece.
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by Sixto
Kakva je ovo poplava poslednjih godinu dana trash klinackih 'high school- I'm cool-cute-sexy-talented-emo dancer' mjuzikala kao sto ide ovaj trenutno na Pinku!?
Svi su kao nesto vredni, super, pevaju, super izgledaju, zivot je tralala, raspust, peva se, plese, ma divota! Da li je to paradigma mladih u SAD i nacina zivota koji se pretace polako medije! U cem je kumst!?

Kontam da sva ta treserana je u stvari i najzasluzniji krivac za ovoliki uspeh pop-trash kraljice Britni!
Au, verovatno imam mnogo srece zato sto ne znam o cemu pricas.

Ja to nista ne gledam. Slabo gledam tv, a vikendom bas padam u ocaj, jer je sav program podredjen nekoj IQ80 populaciji. Onda samo travel program.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!