Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By Sixto
Bio dvaput i doneo nesto malo venecijanskog stakla! Jako lepa, smrdi, guzva, romanticna, puna duha, preskupa!
Korisnikov avatar
By deran
Što nisi ovo met'la u Turizam... :srbin:

ont-nisam:hvala:
Korisnikov avatar
By foolish
bio tamo proslog maja kada je bilo dozvoljeno ljudima da svojim kajacima prolaze kroz kanale, odusevio se, ocu opet i upravo sam skontao da sam sve maske podelio ljudima :drama:
Korisnikov avatar
By foolish
Originally posted by Sixto
Bio dvaput i doneo nesto malo venecijanskog stakla! Jako lepa, smrdi, guzva, romanticna, puna duha, preskupa!
nije uopste smrdelo tih para dana kada sam ja bio

i da, ja sam se odsevio kad smo drugarica i ja otilsi do trga sv marka u 9 ujutro, polu pusto sve bilo, usput videli klince kako idu u skolu, skontas da nisu samo turisti tamo vec i da neko tamo zivi...

evo je i slika, samo sam ja malo mnogo smanjio
Slika
Korisnikov avatar
By Sunce
Mene privlaci Venecija, ali me odbijaju maske :bljak: i karnevali.
Korisnikov avatar
By coka
Bila jednom i nadam se da cu uskoro ponovo :fige:
Nazalost nemam masku :shtap: ali obavezno je kupujem sl. put
Plasim se da necu pokusati da je opisem :love:
Korisnikov avatar
By ech0 et distanc3
Sam karneval mi nije toliko privlačan...Bila je neka emisija na Viasat History koja je govorila o današnjem karnevalu,spominjali su da je cena karte za učestvovanje na karnevalu katastrofalno visoka,i da uglavnom učestvuju malo bogatiji turisti...Što mi nikako nije jasno,jer koliko sam ja skontao i uvek gledao na televiziji karneval se održava na ulicama.
Korisnikov avatar
By ns.happy
te maske se inace prave u jednoj manufakturi u ns, verovali ili ne. jedno vreme su mogle da se kupe u podzemnom, ali vise nema. preskupe su u veneciji. tamo kod gondola (vozi li neko one 4 gondole???) su oko 50evra. na trgu oko 25. tamo dalje kod ponte rialta 10. ima naravno i onih preko 200-300 evra, koje su tako tanke i kao da su od paucine pravljene...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!