Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By iWanna
STOP WHINING!!!
STOP QQ NOW!!1
YOU PUSSY!!!
:placko:

Baš čitam nečiji post na nekoj temi gde ta osoba izjavljuje kako joj se gade ljudi koji stalno drame i kukaju, jer je ona srećna i sve je divno i slatko :pinknaocari:
Imao sam i ja takvu "drugaricu".

Da li i vas nerviraju ljudi koji stalno( :wtf: ) kukaju ili ste spremni da saslušate tog nekog iako vas trenutno ne muče problemi, iako ste srećni?
Da li vas "opterećuju" i smaraju?
Da li ste voljniji da nekog saslušate ako ste i sami na mukama? (mozda vam bude lakse ako je tuđa nesreća veća? :neznam: )

Ako je odgovor da-zašto? I da-WELCOME TO THE CLUB! (im not in :pljuje: )
Nešto poput one teme za sve besne koji žele da se nekom tamo na*ebu keve pisanim putem, s tom razlikom što ovde pišete baš tom nekom ko se "stalno žali a ništa ne preduzima" jer da ste vi u njegovoj/njenoj koži, vi biste to lako rešili...
Korisnikov avatar
By ns.happy
u nublu ima natpis ''stvarno verujem da imate zanimljivu zivotnu pricu, ali ne zelim da je slusam - imam svoju'' :)
Korisnikov avatar
By Rei
QQ :P

hejt i QQ su meni na neki nachin podjednako odbojni :P

Mada, nije problem kada neko kuka ako zaista ima razlog, problem je kad se taj razlog preuvelichava, tipa kad se na obichnu glavobolju kuka kao da ce se umreti. Znam jednu osobu koja to radi, ali je (iz nekih drugih razloga) volim pa trpim i cutim umesto da verbalizujem svoje frustracije oko toga (to ne bi dobro ispalo). :)
Korisnikov avatar
By Dirrty
Mogu da slusam, ali ne predugo u jednom dahu... i nikako ako sam to sve vec cuo i posavetovao!
Korisnikov avatar
By ROYAL
Prijatelje slušam uvek i koliko god dugo da je potrebno, ostale iskuliram...
Korisnikov avatar
By deran
Pa ako neko STALNO kuka,taj nervira i rođenu majku...Drugo su određeni momenti,kad ti s neko poveri/poverava,pa ga saslušaš i pokušaš da probleme i "probleme" svedeš na pravu meru-to je OK...

Ali,da,za večite kukavce nemam živaca...:srbin:
By alexandermagic
Ne podnosim slabiće i jadnike, a oni koji su skloni čestom kukumavčenju to jesu.
Mogu saslušati nečiji problem, čak i pomoći da ga riješi, ali isključivo ako se radi o meni bliskoj osobi. Na moju sreću, oni koji uživaju taj status "bliske osobe" imaju dovoljno dostojanstva da ne drame, već da mi to smireno kažu.
Problemi ostalih me ni najmanje ne zanimaju.
Korisnikov avatar
By m..
Zavisi ko kuka. Ako kuka prijatelj, devojka, neko ko mi je drag i bitan, naravno da cu slusati, imati strpljenja, pokusati zajedno sa njima da nadjem neko resenje, da im pomognem savetom ili na drugi nacin, ili prosto samo da ih saslusam. Kada mi kuka neko ko mi i nije tako drag i blizak, onda se zapitam zato kog djavola taj neko smatra da ima pravo da kolonizuje moje vreme svojim bullshitom. A ima tu i nesto trece. Kada neko ko ti je drag, ali ne i tako blizak, hronicno kuka kako mu je grozno u zivotu, a u principu i poredjenju sa prosekom bas i nije, ili jeste ali oni sami sebi hronicno ne zele ili nemaju snage da pomognu, i onda tako kukaju godinama kako im je lose, to postane zamorno. Mislim ako to kukanje postane nacin kominikacije izmedju vas dvoje, e onda to nikako ne valja.

Inace izbegavam da se zblizavam sa nekim hronicno nezadovoljnim osobama, jer u principu i iz iskustva to slabo cemu lepom vodi.
Korisnikov avatar
By Dina
Ne smetaju mi "kukumavke" toliko. I sama ponekad znam da kukam, nadam se da nije suvise cesto :lol: Kukanje je znak da se osoba suocila da ima neki problem, pa ce ga vremenom i resiti... Takodje, ako je to nesto neresivo, lakse je kad se podeli sa bliskim osobama, pa bar ima utehu - eto moram da radim taj posao ili nesto drugo neprijatno ali imam zato ovu blisku osobu i ipak sam negde zadovoljan/zadovoljna.

Meni vise smetaju lazno zadovoljne osobe, tj one koje su u sustini nezadovoljne a predstavljaju se kao zadovoljne. To nezadovoljstvo ipak izbija i ispoljava se na neki nacin. Ali posto osoba "nema" problem ne mozes to da joj kazes. Takve osobe ce tesko krenuti ma gde ako i od sebe i od drugih zamagljuju svoje probleme. I komunikacija sa njima je teska, meni teza nego sa "kukumavkama". U mojoj okolini one koje bih nazvala "kukumavkama" cesce napreduju i uspesnije su nego ovi "lazno zadovoljni". A u stvari ovu drugu kategoriju izbegavam da suvise cesto i imam u okolini, mislim da mi jako crpe energiju i nemam nekakve potrebe za tim.
Korisnikov avatar
By svejedno
Originally posted by ns.happy
u nublu ima natpis ''stvarno verujem da imate zanimljivu zivotnu pricu, ali ne zelim da je slusam - imam svoju'' :)
:)

..

Nego, tu sam ja za pomoc uvek, bliskim ljudima, ali nisam neko rame za plakanje..

..

A ima i hronicnih 'zivot mi je beda' qkaca sto kaze m..

i onda moras (mislim, meni je to iskreno, jbg.. da mi nije stalo do osobe pustio bih je neka kuka, ja bih otisao da radim nesto trece) da im kazes: 'alo, covece, pull urself together, nadji posao, zavrsi skolu, nadji jos jedan posao, iscimaj se, odseli se sa te gibe, radi nesto, smaras. Godinama.'

..

Al tu sam za pomoc ,) neku..konkretnu, recimo.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!