Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By KiWi
Da li ste upoznavali takve osobe? Naravno, može i lepa, a ružna?

Npr. sedite u društvu od par ljudi za stolom u kafiću i ta osoba vam je baš ružna (fizički, ne onako da vam se zgade njeni postupci pa da zbog toga prividno poružni iako je fizički lepa).

Meni se upravo to desilo. Sreo sam ortaka iz osnovne jedne večeri u gradu i molio me je da mu pozajmim neke pare (ukrali su mu torbicu sa svim dokumentima i parama) i posle par dana me je pozvao u taj kafić i vratio ih. Sa njim je bio taj drugi lik ... imao je plave oči, punija usta, dugu kvalitetnu kovrdžavu kosu (onako prelepu kao Hton), ali je celokupna slika izgledala očajno. Baš odbojno. Ali kada sam se zagledao u oči shvatio sam da su baš lepe, i da su usne lepo oblikovane i pune i baš sam stekao utisak da su tople i meke, sasvim normalan nos, lepu kožu ... ali kada pogledam lice kao baš je delovao ružno ....

Je l' to trip u meni ili još neko primećuje tako lepo ružne ljude?
Korisnikov avatar
By jukie
<--- Evo ti Džima na avataru :meso:
Korisnikov avatar
By Tungi
Ma to je ona "iritantna lepota"...Ipak mi se vise svidjaju ruznjikavi,markantnog lica...A sve osobe s baby faceom su mi odvratne,u smislu da me ne privlace....
Korisnikov avatar
By Sunce
Ja ne zagledam tako detalje. To "kvalitetna kosa" u mojoj percepciji momaka ne postoji. Moze da mi bude najlepsi neko ko ima izgorelu, perutavu kosu :smeh: , rosavo lice, klempave usi, bubuljice, stomacic i sl. Cak su mi odbojni oni momci koji po ceo dan vise u teretani i koji non-stop pricaju o tome. Vazni su mi: govor tela, pogled, glas, lice koje je inteligentno, sa nekim osecajem i tako, neke stvari koje nisu fizicke prirode.
Korisnikov avatar
By horus.
neki ljudi su lepi po standardima lepote, ali to ne znaci da su i simpaticni...

da li je neko i simpatican zavisi od harizme (?), drzanja, govora tela (kao sto sunce rece) i na kraju od toga sta osoba govori, tj. koliko je zanimljiva...
Korisnikov avatar
By .L O S T
jako zanimljiva tema:deda:

ponekad vidim tipa koji nema savrseno bred pit lice ni ista slicno niti je bilder i sl...a meni bude tako sexy..........

prosto bitno je da se tebi tip svidja, a to da li je lep po nekim nasim pravilima lepote...je skroz nebitno:)

stavise ti "nestandardno lepi" mi znaju biti mnooogo zanimljiviji od ovih sa klasicnom lepotom...
Korisnikov avatar
By .L O S T
i to je istina

bio zaljubljen kao klinac......
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Ja za sebe verujem da sam ruzan, bez obzira shto imam estetski normalne ochi, obrve, trepavice, usta....sve je to pogreshno ukombinovano...jebem li ga.
Korisnikov avatar
By *deni*
Ma od kud ?
Nisi, VIVI ruzan, bas si simpatican.
:sweet:
Korisnikov avatar
By *deni*
Imao sam jednog bas onako neklasicno lepog poznanika, sa velikim nosom i ogromnim usima.
Ali je zato, da izvinete, imao toliku kurcinu :bale: , da sam trckarala za njim kao pomahnitala.
Bio mi je lep zbog toga kano Narcis.
:love:
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by .L O S T
upucavas mu se:djavo:
Iznosim svoj sud.
Nema potrebe da neko ko nije ruzan za sebe tvrdi da jeste.
:nono:
By iWanna
Originally posted by V I V I S E C T
Ja za sebe verujem da sam ruzan, bez obzira shto imam estetski normalne ochi, obrve, trepavice, usta....sve je to pogreshno ukombinovano...jebem li ga.
Korisnikov avatar
By blenta
brat rodjeni od drugara
koji po svemu lichi na volinu

otkidam na njegov teleci pogled kad se trudi nesto da ukonta

zar onaj bnovi dzems bond nije dobar primer toga
svi otkidaju a on preruzhan
Korisnikov avatar
By mili86
Tom Cruise

Kod njega je sve sa greskom, on je mali, ima krivudav nosic, krive zube, tanka usta, a ipak otkidam na njega...
By mikka
Originally posted by KiWi
Da li ste upoznavali takve osobe? Naravno, može i lepa, a ružna?

Npr. sedite u društvu od par ljudi za stolom u kafiću i ta osoba vam je baš ružna (fizički, ne onako da vam se zgade njeni postupci pa da zbog toga prividno poružni iako je fizički lepa).

Meni se upravo to desilo. Sreo sam ortaka iz osnovne jedne večeri u gradu i molio me je da mu pozajmim neke pare (ukrali su mu torbicu sa svim dokumentima i parama) i posle par dana me je pozvao u taj kafić i vratio ih. Sa njim je bio taj drugi lik ... imao je plave oči, punija usta, dugu kvalitetnu kovrdžavu kosu (onako prelepu kao Hton), ali je celokupna slika izgledala očajno. Baš odbojno. Ali kada sam se zagledao u oči shvatio sam da su baš lepe, i da su usne lepo oblikovane i pune i baš sam stekao utisak da su tople i meke, sasvim normalan nos, lepu kožu ... ali kada pogledam lice kao baš je delovao ružno ....

Je l' to trip u meni ili još neko primećuje tako lepo ružne ljude?
neka istraživanja pokazuju da je simetrično, proporcionalno lice zapravo ono što privlači...možda je to ključ :serlok: :plavuso:
znam dosta devojaka koje izgledaju kao barbike kad se "srede", to mi deluje pomalo klonirano, da ne kažem dosadno
više volim kad čovek pusti malo mašti na volji, istakne nešto posebno...
u mom slučaju izgled po sebi nije dovoljan da nešto "klikne", mene privuče i famozna harizma, energija, pogled, ličnost koja se odražava u svakom pokretu etc :gitara:
Korisnikov avatar
By Azdaja
ooo da, bila sam zaljubljena u jednu strasno ruznu zenu... samo je meni bila lepa ta 4meseca.... hteo me je komsa kod ocnoga voditi...:smeh:
Korisnikov avatar
By foolish
meni se desava da projektujem moj odnos prema nekome kao osobi na njih izgled. tako neko ko mi se ne svidja kao osoba, ma koliko lep bio, u mojim ocima izgleda odvratno, mozda ne odvartno ali im nalazim mane , a opet nalazim lepotu u nekome ko je mozda nema, ali mi se svidja kao osoba...
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Posebno su mi odbojne zmijolike zenske fizionomije. Iako se takva slika uklapa u model daark ili gotik lepote, takve devojke mi nikako ne mogu biti lepe. A prelepe su, uistinu.
Samo su mi, eto... nekako... zmijolikost je indikativna i cao.
Korisnikov avatar
By m..
Meni su odbojne one svakodnevno vidjane face koje lice jedne na druge do neprepoznavanja, one Cece, Dragane, Slavice i Goce, koje uistinu ne moraju tako da se zovu, ali tako izgledaju, tu ne mislim na pevacice (posto upravo skontah da ih ima koje se tako zovu), nego na one tipicne ruralno juzno sumadijske fizionomije. Isto tako su mi odbojni silni Dejani, Radivoji i ostalo. Ribice i batice iz folkoteke. Jbg, ne umem to da objasnim bas, al valjda ce neko da skonta na sta sam mislila.
By alexandermagic
Budibogsnama, je l' se ovaj korisnik mikka ovako izražava i u RL? Na svakoj bogovetnoj temi prepun bisera mudrosti... :wcsolja:

OnT: Mene ne privlače klasični ljepotani, jer sam, objektivno, ja takav.
Da ih primijetim, to da, ali volim i biram muškarce sa oštrim markantnim crtama lica, nikakav baby face i sl. Kod njih mi je bitnije "ono nešto" i zgodno tijelo. :)
By mikka
Originally posted by alexandermagic
Budibogsnama, je l' se ovaj korisnik mikka ovako izražava i u RL? Na svakoj bogovetnoj temi prepun bisera mudrosti... :wcsolja:

OnT: Mene ne privlace klasicni ljepotani, jer sam, objektivno, ja takav.
Da ih primijetim, to da, ali volim i biram muškarce sa oštrim markantnim crtama lica, nikakav baby face i sl. Kod njih mi je bitnije "ono nešto" i zgodno tijelo. :)
alexander, tako (samo ne znam na sta tacno mislis, jer nisi bio konkretan :plavuso: osim naravno ekspresivne klozetske solje ) ponekad pricam i u real life-u :shok: nije uvek bas isti stil pricati na forumu i u stvarnom zivotu... :slika:
meni se desava da projektujem moj odnos prema nekome kao osobi na njih izgled. tako neko ko mi se ne svidja kao osoba, ma koliko lep bio, u mojim ocima izgleda odvratno, mozda ne odvartno ali im nalazim mane , a opet nalazim lepotu u nekome ko je mozda nema, ali mi se svidja kao osoba...
i kod mene je nesto slicno :yes:
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by .L O S T
a to da li je lep po nekim nasim pravilima lepote...je skroz nebitno:)
a koja su to pravila, 'leba ti?

beauty is in the eye of the beholder...
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by spliff

beauty is in the eye of the beholder...
:up: e tako!
By Ulix
Originally posted by blenta
brat rodjeni od drugara
Skroz sam obnevideo. :lood:

Citam: koji po svemu lici na violinu... i krenem da razmisljam kakvu li facu on ima. O svasta. :smeh:
By iWanna
Originally posted by Ulix
Citam: koji po svemu lici na violinu...
I ja isto... :retard:
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Ulix
Originally posted by blenta
brat rodjeni od drugara
Skroz sam obnevideo. :lood:

Citam: koji po svemu lici na violinu... i krenem da razmisljam kakvu li facu on ima. O svasta. :smeh:

Znachi, chitam tvoj post i ne kapiram. Chitam trecji put, uporedjujem slovo po slovo i TEK SAD skontah nije violina, no volina! Jbt! :doh:
Korisnikov avatar
By ljubav91
ne postoje takve osobe, ili si lep ili ruzan :kafa:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!