Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By mikka
Ima li ih, i ko su ljudi kojima se divite, ili koji vas inspirišu na neki način, motivišu, na koje se ugledate, ili osećate posebno poštovanje za njihova postignuća?

Mogu to biti neki savremene ličnosti, ili svevremene, po izboru :hvala: :klavir:
Korisnikov avatar
By jukie
Problem sa zadatom temom je što se neprekidno tokom školovanja javlja kao zadata tema za sastave, tako da oguglaš na nju, a kada dođeš u određene godine postaneš gunđalo i onda se ne diviš više nikome. Diviš se raznim osobama po malo, zbog određenog aspekta njihove ličnosti i lika, ali sa vremenom sve više uviđaš da su te osobe to postigle zbog urođene crte ličnosti koju su imale još kao dete i / ili zato što su se našle u pravo vreme na pravom mestu i stekle znanje ili imanje koje im je trebalo da nastave u tom pravcu.

U suštini stvar je u tome da iskoristiš pravilno sve prilike koje imaš u životu
Korisnikov avatar
By Val
Divim se samoj sebi.:bye:
Korisnikov avatar
By Dina
Ja uopste ne mogu da se setim da se nekom divim... ni sebi, ni poznatom, ni nepoznatom... Verovatno sto Jukie kaze dosla u odredjene godine pa postala gundjalo :lol:
Korisnikov avatar
By Burak
..hm, znam da ce se ova tema pretvoriti u hvalisanje teta kako su one Exkluzive, na tronu i kako se dive nikom drugom nego sebi, jer svi ostali su kopije a samo je 1 original.
Btw, valjda je tema kome se divite od javnih licnosti, vasih prijatelja, clanova porodice isl... Ispravite me ako grijesim.
By Ulix
Oduvek sam se divio Marini Abramovic, recimo.

Slika
By Simor
Oduvek sam se divio Ljiljani Smajlović, recimo.

Slika
Korisnikov avatar
By emo_haos_
divim se jednoj drugarici koja je samo olicenje zdravog razuma. neizmerno je postujem.
By mikka
Originally posted by jukie
Problem sa zadatom temom je što se neprekidno tokom školovanja javlja kao zadata tema za sastave, tako da oguglaš na nju, a kada dođeš u određene godine postaneš gunđalo i onda se ne diviš više nikome. Diviš se raznim osobama po malo, zbog određenog aspekta njihove ličnosti i lika, ali sa vremenom sve više uviđaš da su te osobe to postigle zbog urođene crte ličnosti koju su imale još kao dete i / ili zato što su se našle u pravo vreme na pravom mestu i stekle znanje ili imanje koje im je trebalo da nastave u tom pravcu.

:lol:
pa ne moraju uvek biti urođeni elementi...
već i nešto što su ljudi ostvarili svojim radom, voljom, ljubavlju, predanošću, da i to bude primer deci :beba:

npr.
Lance Armstrong

Slika

Čovek koji je preživeo rak testisa koji je metastazirao na njegov mozak i pluća, a potom rekordnih sedam godina zaredom osvojio Tour de France.

a evo još jedne njegove u lepom društvu :giggle:

Slika

Pa sjajna Danijela Jovanović!

Slika

http://www.naslovi.net/2008-08-11/b92/d ... rus/776553

Ili momak kome je posvećena tema i ovde na forumu:
Maarten van der Weijden

Slika

http://www.gay-serbia.com/forum/viewthr ... ?tid=34827

Ipak je reč o jačini duha, pomeranju granica, volji i optimizmu koji su za svako poštovanje i divljenje!
By Kragi
Sonja Savic

Milan Mladenovic

Zoran Djindjic ...........
Korisnikov avatar
By svejedno
M.Ghandi.

Martin Luter jr, indeed ,)

..

Bakunjin. Marx.
..

Neil Gaiman. Borislav Pekic. Orvel. Zamjatin. Terry Prachet. Douglas Adams.
..

Dali. Echer. Klimt. Baskijat. Leonardo. ...etc.

..

Isaak Asimov & Artur Clark

..

Tesla.

..

Buga, car. Ortak. Divan zivot zivi.

edirt - Buda.
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Moji heroji su neznani. Jer se divim svima onima koji su poginuli braneci svoja ognjishta a kojima smo zaboravili imena. Divim se onima koji daju a nikada se nisu pohvalili svojim dobrochinstvom. A najvishe se divim onima koji su zrtvovali sebe zarad ljudi koje su voleli.
Korisnikov avatar
By svejedno
Originally posted by V I V I S E C T
Moji heroji su neznani. Jer se divim svima onima koji su poginuli braneci svoja ognjishta a kojima smo zaboravili imena. Divim se onima koji daju a nikada se nisu pohvalili svojim dobrochinstvom. A najvishe se divim onima koji su zrtvovali sebe zarad ljudi koje su voleli.
Martin Luter..?

,)
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Frida Kalo

Tesla

Mileva Ajnshtajn

Ne bih mogla reci da se divim, ali mi je Adolf Hitler fascinantna lichnost i jako bih volela da sam ga upoznala.

Martin Luter King

Indira Gandi

(ako se setim jos nekoga izmenicu tekst)
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by mikka
Originally posted by jukie
pa ne moraju uvek biti urođeni elementi...
već i nešto što su ljudi ostvarili svojim radom, voljom, ljubavlju, predanošću, da i to bude primer deci :beba:
(primeri)
Ipak je reč o jačini duha, pomeranju granica, volji i optimizmu koji su za svako poštovanje i divljenje!
Pa u suštini da bismo ikako čuli za nekoga ko je nešto postigao, taj neko mora da odluči da se suprotstavi kolotečini oko sebe tako što će da zakorači u taj prazan prostor oko koga gomila stoji i gleda u sredinu, iako ga osobe kojima je navodno stalo do njega/nje, ili očekuju da je njemu/njoj stalo do njih, zdušno vuku nazad za rukav i šapuću "nemoj, pusti to". I tu mislim da je važan taj deo o "biti u pravo vreme na pravom mestu" jer nekad ipak nije pravo vreme/mesto a ponekad jeste ali postoji i drugi razlog zbog koga odlučuješ da ne zakoračiš u taj prazan prostor (npr. neko tebi drag će da snosi posledice a to ne želiš).
Ima i taj neki sram/skrušenost/stid od dokazivanja koji se kod nekih oblika vaspitavanja smatra za vrlinu a ne za manu.
Kad ti dogori do nokata (svi do kojih ti je stalo će da pate AKO nešto ne preduzmeš - ML King, ili znaš da imaš neizlečivu bolest i baš te briga), onda zanemaruješ sve ostalo i krećeš napred i tako nastaju sve te revolucije i žrtvovanja.
By Sixto
Ne nadjoh temu u kojoj se ovako uspesno ne izbalegasmo! Nema nam ravnih!

Slika
Korisnikov avatar
By .L O S T
Originally posted by spliff
Slika
:up:

Ne moze ovo svako!!!!

eto njemu se divim:sesir:
Korisnikov avatar
By deran
Elizabeta I-to je moj odgovor...

Čitao sam dosta štiva o njoj,i ako sam išta mogao da zaključim,to je da je Engleska danas na ovoj poziciji upravo zahvaljujući njoj...

Devičanska kraljica,zbog svoje anatomske nepotpunosti kao žene,bila je predmetom poruge,nesposobna za rađanje i bilo kakvo prisnije seksualno opštenje..

Unatoč tome,bila je PRVI lider jedne zemlje koji je služio ljudima,koji je unapredio društveni sistem u svakom pogledu...

Iako je često opisivana kao hirovita,nedosledna,pa čak i krvoždena,najvećim delom je "kriva" za današnje planetarno ustrojstvo,jer je pravo otkrivanje Amerike počelo za njeno doba...

Sama se praktično izborila za vlast,a nju je mudro sačuvala skoro 40 godina.Vodila se kao Apsolutista,a ponajmanje je bila to...

Za mene,najveći vladar u istoriji...
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Originally posted by svejedno
Originally posted by V I V I S E C T
Martin Luter..?

,)
To su moje rechi druze.
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Divila sam se svojoj baki u potpunosti do skora.
Sada joj se samo divim.
By mikka
:sniff:

Originally posted by Sixto
Ne nadjoh temu u kojoj se ovako uspesno ne izbalegasmo! Nema nam ravnih!
Sixtooooo, brisi onu sliku :bljak: :barf:
I ako mozes, obrazlozi svoj stav :hvala:
Korisnikov avatar
By Burak
Divim se kompletnom srpskom narodu koji vec vijekovima opstaje na ovim prostorima, iako bi mnogi voljeli da ga nema i stalno pokusavaju da ga uniste....
Korisnikov avatar
By *deni*
Eleni Causesku i Miri Markovic sam se oduvek divio.
:love:
Posto, je li, nisam pravo balkansko musko, a zivim okruzen Balkancima, pokusavam ( i cini mi se, uspevam ) da se ugledam na njihovu pricu i da na mala vrata sprovedem svoje vidjenje sveta.
Kad vec ne mogu na velika vrata, je l` te ...
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Originally posted by deran
Elizabeta I-to je moj odgovor...

Čitao sam dosta štiva o njoj,i ako sam išta mogao da zaključim,to je da je Engleska danas na ovoj poziciji upravo zahvaljujući njoj...

Devičanska kraljica,zbog svoje anatomske nepotpunosti kao žene,bila je predmetom poruge,nesposobna za rađanje i bilo kakvo prisnije seksualno opštenje..

Unatoč tome,bila je PRVI lider jedne zemlje koji je služio ljudima,koji je unapredio društveni sistem u svakom pogledu...

Iako je često opisivana kao hirovita,nedosledna,pa čak i krvoždena,najvećim delom je "kriva" za današnje planetarno ustrojstvo,jer je pravo otkrivanje Amerike počelo za njeno doba...

Sama se praktično izborila za vlast,a nju je mudro sačuvala skoro 40 godina.Vodila se kao Apsolutista,a ponajmanje je bila to...

:up:

Prosle nedelje je na b92 isao dokumentarni film o njoj, jako dobro odradjen..
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!