Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By stefan19
Imao sam nedavno priliku da uzivo vidim kucu u kojoj se snimao moj omiljeni horor film :oskar:

Slicice su kuca i stepenice sa poslednje scene kada svestenik pada kroz prozor na one dugacke stepenice. Stajao sam na vrhu. Kako je mocan osecaj :pop: :pop: :pop:

Slika
By stefan19, shot with S500i at 2009-02-09

Slika
By stefan19, shot with S500i at 2009-02-09

*** Slova u naslovu smanjena (velika slova predstavljaju vikanje na netu).
Dina, moderatorka Kafica
Korisnikov avatar
By stefan19
P.S. Kuca je malo preuredjena jer je vlasnika nerviralo to sto su ljudi slikali non stop, ali mene to nije sprecilo da napravim jednu ekskluzivnu fotkicu :)

http://www.youtube.com/watch?v=UTSILlvU ... re=related

Kuca se nalazi u Washington DC, u Georgetown. Taman nekih 5 blokova od kuce gde mi decko zivi, hahaha!!!
By fazza
Uuuuuuuuuu, jebeno!

Ne secam se te scene, tachnije ne secam se ni radnje filma, ko zna kad sam ga gledao - a nije da ne volim horor filmove. :evilgiggle: Svaka chast vlasniku kuce, samim tim shto je horor film sniman u njoj nateralo bi mi zhmarce kroz telo svako veche kad bih u mraku chuo chudan zvuk. :evilgiggle:
Korisnikov avatar
By deran
Ja pak ne volim horore,ali taj je stvarno izuzetak...

Strašan (i STRAŠAN) film...:povez:
Korisnikov avatar
By Birthday_girl
Originally posted by fazza
Uuuuuuuuuu, jebeno!

Svaka chast vlasniku kuce, samim tim shto je horor film sniman u njoj nateralo bi mi zhmarce kroz telo svako veche kad bih u mraku chuo chudan zvuk. :evilgiggle:
Da, strashno! Snima se horor film a sa druge strane kamere jos 60 clanova filmske ekipe...
Buahahaha! :shrug:

:evilgiggle:
Korisnikov avatar
By emo_haos_
Originally posted by fazza
Uuuuuuuuuu, jebeno!

Ne secam se te scene, tachnije ne secam se ni radnje filma, ko zna kad sam ga gledao - a nije da ne volim horor filmove. :evilgiggle: Svaka chast vlasniku kuce, samim tim shto je horor film sniman u njoj nateralo bi mi zhmarce kroz telo svako veche kad bih u mraku chuo chudan zvuk. :evilgiggle:
vala bash

u mojoj se nije snimao film pa se opet ponekad tripujem :ozbiljan:
By Kragi
xaaaxaxaxaxaxaxaxxaaxaxaxaxaxaxxaaxaxaxaxxa emo
Korisnikov avatar
By Birthday_girl
zivim pored groblja, u stanu se stalno cuju neki cudni zvuci... :uplasen:

on: dobro je da si snimio guzu onom liku :lol:
Korisnikov avatar
By Vel boy
Uvek sam se pitao u kom gradu je to bilo filmano i predpostavljao sam Washington DC, kad ono, yep. :spin:

a, znash li ko je vlasnik kuce i ko sve zivi tamo?

tako, volim da saznajem stvarne ambijente gde su snimani neki filmovi. Npr. prekjuche sam gledao "Vacancy" i voleo bih da znam geografski gde i u kom motelu je to snimano.
Korisnikov avatar
By ns.happy
a kako se zove onaj film kad devojka neka ode da studira i tamo dobije napade, i vrati se kuci na ranch i isto tako dolazi egzorcist, pa joj isteruju djavola u nekom ambaru, a zmije padaju sa tavanice?
Korisnikov avatar
By stefan19
Originally posted by ns.happy
a kako se zove onaj film kad devojka neka ode da studira i tamo dobije napade, i vrati se kuci na ranch i isto tako dolazi egzorcist, pa joj isteruju djavola u nekom ambaru, a zmije padaju sa tavanice?
Emily Rose. To je meni tako dobar film. Mnogo strasniji od Exorcist.
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by stefan19
Imao sam nedavno priliku da uzivo vidim kucu u kojoj se snimao moj omiljeni horor film :oskar:

Slicice su kuca i stepenice sa poslednje scene kada svestenik pada kroz prozor na one dugacke stepenice. Stajao sam na vrhu. Kako je mocan osecaj :pop: :pop: :pop:

Slika

wow, cool!

:hail:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!