Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
svi nekad uradimo nesto sto smo mislili da ne bi nikad. Pa se zapitamo ko smo i sta radimo u toj prici.

U poslednje vrijeme, cak i kad sam dobro raspolozen, upadnem u neke neprijatne price. Prije nedelju-dvije, potukao sam se na ulici - i izasao kao pobjednik:)Sinoc sam se opet tukao sa likom kog vidim prvi put u zivotu. Uspio sam da ga par puta jako dobro udarim, ali sam takodje izasao sa polu-deformisanom facom. No kidding.
I tek kad sam stigao kuci posle te tuce, rasplakao sam se kao curica, nisam mogao pola sata da se smirim.
I sad nisam siguran - sta se to desava pa ja u 2 nedelje imam vise tuce nego u 20god??? Nije da pokusavam nesto da dokazem ljudima okolo, niti pokusavam da izgledam onako kao se ne osjecam.
Ono sto je zabrinjavajuce, uzivao sam u tuci svakog sekunda - a ja nikad nisam bio takav tip...
kakav uzas, znaci - ne vjerujem...
Korisnikov avatar
By Azdaja
pfff...

bananko, a da smanjis to na ulici - nisi ti street fighter...pa da pocnes da treniras neku borilacku vestinu, imas gde da se ispucas, a posle se osecas fenomenalno + manje su sanse da povredis nekog OZBILJNO ili tebe neko da povredi...

:)
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
hani, ja to znam. I ne trebaju mi borilacke vjestine jer ja jedva izlazim uza stepenice sa kondicijom koju (ne)imam. Zato mi je cudno - moguce je da su obe situacije u sustini slucajnost, (mislim na to sto su se desile tako brzo jedna za drugom), ali ja sam se ranije bas klonio tuca - a u obje ove sam ja prvi potegao za pesnicama.
Am I goin' crazy????
Korisnikov avatar
By Azdaja
maybe, i don't know... cuvaj se i kontrol ;)
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
ali moram opet da priznam - sama tuca je bila adrenalinski doping kakav nikad ranije nisam osjetio! :blush:
Mozda zato sto sam znao da nisam kriv u oba slucaja - i oba puta sam bio napadnut. Stvarno, do tuce je moralo doci - samo se osjecam truncicu bolje zato sto sam odreagovao.
Sad ja ustvari kontam - nije problem meni, vec naprotiv, ova modrica ce zarasti,a ja nikad sebi ne bih mogao da oprostim sto sam dozvolio da kao pizda slusam kako neko vrijedja mene ili drage mi ljude.
Ne zalazem se ja za fajt - ali isto mi je milo sto sam ukapirao da sam sposoban da se odbranim i udarim.
eto.
Korisnikov avatar
By DJ Nemo
da se nisi potukao sa onim slatkim deckom sto smo ga sinoc vidjeli u starom gradu :D
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
jao ne, nego na donjem putu sa nekim likom 2 puta vecim:roll:

(inace, slatki mali crnpurasti je ustvari Rom i prosi ondje oko ulaza:shok: )
Korisnikov avatar
By Alexandrus Magnus
Ne mogu da verujem da si ti poceo sa nasiljem...

Ako je tako, onda da znas da BokaGard trazi nove gorile :D
Korisnikov avatar
By ns.happy
hm... pretili su mi neki likovi, sto ovde sto na FB, tako da bih mogao da te angazujem kao bodigarda? ;)
Korisnikov avatar
By Alexandrus Magnus
Originally posted by bananica
trebalo bi da mi vidis facu - pravi sam kromanjonac:nope:
Pa sta tu imam novo da vidim?!

Svrati na kafu, pa da vidim...
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
ne mogu na kafu, lijecim se u kucnom pritvoru:D
happy - of skroz, jos sinoc nisam imao ni sprej za kosu, a kamoli neku pudrijeru za oruzje:kosa:
By Sixto
Originally posted by ns.happy
hm... pretili su mi neki likovi, sto ovde sto na FB, tako da bih mogao da te angazujem kao bodigarda? ;)
A sta sam ti ja kurvo!!!!!?

Bananice, a ko je tu izvuko deblji kraj i uopste sto si se tuko!?
Korisnikov avatar
By ns.happy
ma svi mozete da budete moji telohranitelji... :D setih se onog show programa koji je imao neki indexovac na 3.kanalu, pa je imao isto telohranitelja, samo sto je ovaj tokom emisije seckao slaninicu i hranio tog voditelja :lol:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
sixto - iskreno, mislim da sam izvukao ja, iako sam uspio da nenamjerno zadam par veoma dobrih udaraca, ali sam primio nekoliko jakih.. imam jedan jaci podliv, jedan manji i jedan skoro neprimijetan. Za dva dana ce sve biti malo i prekriveno puderom:)
A razlog je u sustini bio nepoznat,liku smo ja i moja prijateljica bili... antipaticni. U sustini, prvo je krenuo na nju, a ja sam stao u njenu odbranu. Prvo civilizovano, verbalno. Kad sam vidio da je tuca neminovna, zadao sam prvi udarac. Iznenadjujuce dobro sam se snasao, imajuci u vidu (ne)iskustvo:)
Korisnikov avatar
By svejedno
Desava se. Ima kretena koji na argumente odgovaraju pesnicama i samoodbrana je tu logicno resenje. Po meni.

..

Nemoj samo da ti predje u naviku ;)

..

pS. Par dana ce te boleti ta faca, za 7 si kul. Izbegavaj debile, ali jbg, koliko sam shvatio nisi ti poceo, jel?

Desava se.
Korisnikov avatar
By Delete
Ne pamtim kad sam poslednji put nekog udarila sa namerom da ga fizicki povredim. Mislim da mogu savrseno da se kontrolisem dok neko prvi ne iskaze nameru da me udari, a onda...neopisiv osecaj olaksanja je kad nekog udaris na "pravo" mesto, jos ako povezes seriju udaraca...posle moze da me tuce i satima, ja osecam samo zadovoljstvo sto su oni moji udarci prosli :)
By alexandermagic
Postupio si kao džentlmen, obzirom da si stao u odbranu drugarice.

Sa 'govedima' nekad nema drugog načina komunikacije nego potući se i demolirati ih.

Svaka čast.
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
ne znam zasto sam se cijele veceri i jutros osjecao tako lose. Sad kapiram da sam se bespotrebno smorio...
I neka sam se potukao! Jbg, siguran sam da bih danima i nedeljama premotavao film i pitao se zasto nisam ovo/ono napravio. Vec sam ispadao pizda gomilu puta, i uvijek sam se jako opterecivao time sto sam otrpio neki napad.
Korisnikov avatar
By Alexandrus Magnus
Originally posted by bananica
ne mogu na kafu, lijecim se u kucnom pritvoru:D
happy - of skroz, jos sinoc nisam imao ni sprej za kosu, a kamoli neku pudrijeru za oruzje:kosa:
Ali priznaj da bez pincete i dalje ne ides nigde :kosa:

Voleo bih da sam video :boxer: jer i dalje to ne mogu da zamislim...

of: Kakav je to bedak da si i profile pogasio?
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
nije mi se vadila pinceta, jer sam htio to da rijesim mirnim putem:D

a sto se tice profila, ugasio sam ga jer mi ne treba vise.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!