Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Azdaja
da li imate obicaj, kad nadjete sitnis u dzepu da shvicnete preko ramena ili kroz prozor + zamislite zelju?

mene to nervira kod sebe, gde god se nadjem, na ulici, u autu- na semaforu...ako ukapiram da imam u dzepu sitno ili u autu, automatski to radim...:krele:
By Kragi
lol, ja prvi put cujem da neko to radi :D
By Kragi
Jbt koliko li si zelja do sad pomislila.... BTW jel pali???? :D da pocnem da praktikujem :lol:
Korisnikov avatar
By emo_haos_
jao to me podsetilo na onaj simpatican filmic sa selmom hajek i onim likom iz friends-a, luk peri se valjda zvashe :)
u tom filmu, ona svaki put prelazeci granicu meksiko-amerika baci novcic kroz prozor i zamisli zelju...

on topic: nemam taj obicaj. ponekad bacim novcic u fontanicu neku i zamislim zelju. :)

edit: metju peri je u pitanju :)
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by Azdaja
da li imate obicaj, kad njadjete sitnis u dzepu da shvicnete kroz prozor + zamislite zelju?
Ne, nego imam obicaj taj sitnish da stavim u kasicu - prasicu, pa da posle sama sebi ispunim neku zelju.
:)
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by KgCS3
Jbt koliko li si zelja do sad pomislila.... BTW jel pali???? :D da pocnem da praktikujem :lol:

pa nemam mnogo zelja, uvek mi se sve ispuni :lucky: ali volim to da radim...

btw jednom sam nekog lika slucajno pogodila u vrat sa novcicem hahhahhahaha, pa je dosao da se "upoznamo"...:smeh:
By Kragi
Originally posted by emo_haos_
jao to me podsetilo na onaj simpatican filmic sa selmom hajek i onim likom iz friends-a, luk peri se valjda zvashe :)
u tom filmu, ona svaki put prelazeci granicu meksiko-amerika baci novcic kroz prozor i zamisli zelju...

on topic: nemam taj obicaj. ponekad bacim novcic u fontanicu neku i zamislim zelju. :)

Luke Perry je iz Beverly Hills-a a ne Friendsa :lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
By Tomek
Originally posted by Daliborka
da li imate obicaj, kad njadjete sitnis u dzepu da shvicnete kroz prozor + zamislite zelju?
Ne, nego imam obicaj taj sitnish da stavim u kasicu - prasicu, pa da posle sama sebi ispunim neku zelju.
Ne moze s tim sto skupim da se ispuni neka zelja... Ali mogu da obradujem prodavacicu u prodavnici iz kraja...
Korisnikov avatar
By .L O S T
da li imate obicaj, kad nadjete sitnis u dzepu da shvicnete kroz prozor + zamislite zelju?

mene to nervira kod sebe, gde god se nadjem, na ulici, u autu- na semaforu...ako ukapiram da imam u dzepu sitno ili u autu, automatski to radim...:krele:
haha znam decka koji to radi :)
gadan je flash bio dok sam razmisljao sta on to radi :lol:
By жњ
dokle to ide sam videla u trstu, gde sa mosta zelja imas pogled na dno puuuuno novcica... i nekoliko mobilnih telefona. mogu zamisliti kako je tek onima koji bace mob i zamisle zelju :sesir:

kod mene se ta vrsta sujeverja nije upecala, ali zato obavezno pozelim zelju kada vidim zvezdu padalicu :D
Korisnikov avatar
By Azdaja
ah, ta italija...capi juliju za desnu dojku i pozeli ljubavnu zelju hahahahhaahahah....
By жњ
ah, ta italija...capi juliju za desnu dojku i pozeli ljubavnu zelju hahahahhaahahah....

krajnje prakticno :D

pride imaju masu statua unaokolo... mosh birat za pipavac :dude:
By жњ
zasto je meni ovo palo na pamet? :iskolacen:

:blush:
By жњ
poDsvest :smeh:

statuofil!! :lol:
Korisnikov avatar
By Delete
Nemam taj obicaj, valjda zato sto ne volim nista da bacam na ulici, a narocito ne novcice...za njih imam poseban novcanik pa kad postane tezak i nesto placam prvo izvadim mali novcanik da proverim da li ima dovoljno za placanje racuna.
Korisnikov avatar
By Minie
Bacam u fontane, jednom u 100 godina...
volim da ih skupljam...
pre par dana sam bas ukrupnila 2000din :D
Korisnikov avatar
By aleka_ns
eh nishta ne bacam... svaki sitnish mi treba...shvorc sam:lol::pare:
Korisnikov avatar
By ROYAL
Vala, i ja, ali probaću, pa ću javiti da li radi :-)
Korisnikov avatar
By Mars
da li imate obicaj, kad nadjete sitnis u dzepu da shvicnete kroz prozor + zamislite zelju?
Takođe prvi put čujem za to.
Originally posted by Daliborka
E, tako i ja, teta Daco. Ne volim sitniš da nosim, čim uđem u kuću, ili na kraju dana, kad se setim - sve to ostavim.

Ama to važi za muškarce. Žene je vataju za ruku.

:P
Originally posted by жњ
statuofil!! :lol:
Da sam se malo duže zadržao pred jednom u Luvru, zvali bi obezbeđenje...
Korisnikov avatar
By m..
moj ortak je bacao u kontejner.

ja sam imala tako jednu teglu u koju sam trpala sitnis koji se zatekne, i jednom sam prebrojala 600 dinara, i sad sam nesto spremala sobu i najdem to i bila puna do vrha i izvalim da ima i onih nevazecih i lepo to frljnem u djubre, ne trebi mi se tegletina zbog 500-600 vazecih dinara, a i da obradujem nekog nesrecnika koji rovari po kontejneru.
Korisnikov avatar
By Dzi
stipse :lol:
hahahahahaha

uglavnom sad kad nadjem sitnish po dzepovima dam ga sestrici..pre sam cuvala zato sto mi retardirana komsinka iz prodavnice non stop kukala kako ja uvek ostajem duzna za tu sitninu:lood: e da i samo jednom sam bacila jer sam morala zbog obichaja-pravila ispod nekog manjeg vodopada(k'o ispravno je da se baci zbog zdravlja,srece bla bla)...
By Sixto
Skupim podosta u dzepu i onda sav bitan to istresem vozacu busa, da mu se najebem majke za sve one ostecene novcanice i sitnariju sto voli da uvali!
Korisnikov avatar
By Dina
I ja prvi put cujem za to...

Inace gde god putujem smisle nesto zbog cega ce ti se zelja sigurno ispuniti... Sad u Parizu je bilo ako zazelis zelju ispod jednog mosta na Seni... u Turskoj je bilo ako ubacis zelju na jednom zidu na mestu gde je Bogorodica provela poslednje godine itd itd Tu uvek zazelim zelje, najcesce se ispune, ne znam da li sto su realne i radim na njima ili sto su to zaista carobna mesta ;)

Sto se sitnog novca tice, u maloprodajama uvek znaci da im das sitno, time im ulepsas dan... tako da uvek nastojim da im dam sitninu...
Korisnikov avatar
By Wight
Hocu ja, nije da necu, ali dok prodjem zeleni venac nista mi ne ostane. Pre nestanu nego sto ih dobijem. A kako i gde se dobiju i nestaju pojma nemam. Cudo jedno:astral2:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!