Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Mars
Nešto nisam u formi trenutno ....

Sutra treba da predam jedan Evaluation and Feedback form...I JA hoću da kažem sve najgore o jednoj budali ali ...videćete stil dole, na koji način. Nije bitno zašto - tako MORA. Evo su pitanja i evo šta bih ja odgovorio, ako neko ima neko kompaktnije i jezgrovitije rešenje, neka javi.

1. What was particularly VALUABLE?
Once I found 10c under the desk.

2. What could be done to make the course MORE VALUABLE?
Anything.

3. What did the instructor do that was PARTICULARLY EFFECTIVE?
Didn't show up.

4. What could the instructor do to be MORE EFFECTIVE?
Go back to school. (Ili možda: To pray.)

5. Would you recommend this course to others?
Yes, to Hitler. (Ili: Yes, to my enemies.)

I još sam kod onih pet gradacija od Strongly Agree do Strongly Disagree izvuko još jednu kolonu sa desne strane i više od pola odgovora čekirao tamo...

Pomoć ako neko ima neku ideju.
By Kragi
:lol: ma ne treba tebi pomoc ... neprevazidjen si :lol:
Korisnikov avatar
By m..
Nemoj tako. Ne znam o cemu se radi, da li je to neki grudge na licnom planu ili (koliko sam skontala) je rec o nekom edukatoru koji svoj posao ne obavlja adekvatno. Ako je pod 1, ne znam sta da ti kazem, to nije nacin, a ako je pod 2 (sto sam pre sklona da verujem), odgovori sto objektivnije i hladnije mozes, i obrazlozi svoje stavove. Tipa ako covek ne ume da prenese znanje, reci to tako. U svakom slucaju gledaj da budes objektivan i navedes sto vise argumenata.
Korisnikov avatar
By Mars
E, m... to sam sve uradio, ali pod:

6. Do you have any suggestions or promotional ideas (for this or other courses)?

Tu sam ga razbio od hladne argumentacije, a i ozbiljno pokrio ona prva pitanja. Optimistički su ostavili cela tri reda za to, A JA sam iskucao celu jednu stranu i zaheftao. Sa sve ponudom da im ustupim svoje audio zapise sa sesija...

...tako da nije ceo papir JOKE, ali onaj prvi deo mora da bude onakav.
Korisnikov avatar
By Wight
Ovo sa hitlerom ce ga dokusuriti... da meni mars das tatvo misljenje vec bih stavljala sal i u red na branka... :cobanica:
Korisnikov avatar
By Wight
m... je u pravu. Ovo nije objektivno iznosenje stavova. I ako ti nije namera , kroz svaku tvoju rec se provlaci subjektivna konotacija. Uvek trebas pisati tako da se kroz svaki tvoj krajnje subjektivi stav cita samo objektivna konotacija. To je posao. lili?
Korisnikov avatar
By Mars
Ma kažem vam pod tačkom 6. sam napisao sve ono o čemu ti pričaš, i suštine i forme što se tiče, a ono prvo na neki način se od mene i OČEKUJE da dam onakve odgovore, biću u PREDNOSTI u odnosu na druge koji tu budu vezli racionalne argumente (naročito pozitivne).

Nikakve zlice niste vas dve, AJDE ZLICE - BUĐENJE!!!!
Korisnikov avatar
By Wight
povecaj ovaj mali font u potpisu jos malo pa se nikad vise necu ni probuditi :indijanac:

Ok onda, ti najbolje znas. Ja licno ne bih tako nesto napisala. Ali, sta misli kamila... hihi
Korisnikov avatar
By m..
Ne znam, Marse, bez obzira na argumentovani A4, meni ove tvoji prvi odgovori tuku na nesto personalno, i to moze da bude problem. Mislim, ja prva ne bih bas sve to uzela za preterano ozbilno ako bih nanjusila nesto licno. Mislim da je najefektnije da ne bude licno i da na licno ne lici, jer ovako bi mogli da odbace ili zanemare sve tvoje argumente koje si izneo posle. Ako je poenta da im skrenes paznju na tvoje odgovore i da ih ozbiljno razmatraju, ovo je jako los nacin. Pokusaj to da uradis na drugaciji nacin, a ako hoces da akcentujes nesto i da skrenes paznju na argumente, probaj stilom ili nekako drugacije. Na osnovu onog sto pises po forumu i nacina na koji te dozivljavam, mislim da to mozes to znatno bolje da uradis i bez upleta licnog.
By Sixto
5. ja bi pre rekao 'Da, svojoj konkurenciji!'
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!