Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Zwezdica
E ja bi njima odsekla OBE ruke! Skotine odvratne! Ma, deo po deo tela bi im seckala.. Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...

Ljude su stoka!
Korisnikov avatar
By Dominion
Dragi prijatelji, dragi ljubitelji životinja,

Hvala vam što ste se odazvali našem apelu za pomoć malom mačku Milančetu. Svi zainteresovani da pomognu novčano mogu to učiniti na ŽIRO RAČUN :355-1070729-96, za FELIX - FELINOLOŠKO DRUŠTVO - NOVI SAD. To je udruženje ljubitelja maca čiji predsednik je Danica, žena koja brine o Milančetu. Ona zbrinjava veliki broj napuštenih mačaka, ali je Milanče zbog složenosti svojih rana sada apsolutni prioritet. O FELIX-u možete naći više na njihovom sajtu http://www.felix-mace.com/

Veliki prrrrrrr i mjauuuu od Ekipe Grupe za Milančeta
Korisnikov avatar
By hlaefdige
ja stvarno nekad ne znam da se snadjem nad tolikim uzasom....

(mada "Veliki prrrrr i mjauuuu")
Korisnikov avatar
By Dirrty
:rafal: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mukica mala :maca:

Jaoj sta bih im ja uradio, i njihovim roditeljima... uf!
By Ulix
Originally posted by hlaefdige
ja stvarno nekad ne znam da se snadjem nad tolikim uzasom....
:up:

Kako neko moze da radi takve stvari?
Korisnikov avatar
By bothways
Veoma mi je zao mace kao i svih zivotinja koje muce.

Ali ne bih nikada nista fizicki nacinio (niti radio u tom smeru) onima koji su to uradili. Zatvor i kraj. Ne znam koliko ste ozbiljni/bukvalni sa reciprocnim osvetama, ali tako nesto ne bih nikad radio.

Bez nasilja... :peace:
Korisnikov avatar
By Tomek
Sta ljude tera na tako nesto?

Na FB sam dobio uzasan (mada je ovo suvise blaga rec) Petin snimak o morbidnom (i ovo je blaga rec) ubijanju zivotinja radi krzna...
By J...
Originally posted by bothways

Ali ne bih nikada nista fizicki nacinio (niti radio u tom smeru) onima koji su to uradili. Zatvor i kraj. Ne znam koliko ste ozbiljni/bukvalni sa reciprocnim osvetama, ali tako nesto ne bih nikad radio.

Izazivanje krivice kod pocinioca, ukoliko bi se to uspelo, bi bila najteza i najbolja moguca kazna.

Inace, videla sam nesto slicno kad sam bila mala, neko je isto to uradio macki jedne moje komsinice. Nije prezivela. :(
Korisnikov avatar
By bothways
Originally posted by J...
Izazivanje krivice kod pocinioca, ukoliko bi se to uspelo, bi bila najteza i najbolja moguca kazna.
Nazalost, cini mi se da to nije primenjivo u praksi. :(
Korisnikov avatar
By Mr Dee
Originally posted by bothways

Ne treba to biti stvar osvete vec preventive. Ako su dovoljno matori iz preventive ih ubiti.

Ako nisu dovoljno matori, dobro ih izlemati i zagorcati ima zivot maksimalno na par meseci radi ucenja lekcije. A ako ponove, onda ih ubiti.

Bar dok ne proizvedu uspesne metode modifikacije licnosti kao u "3001-voj".
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Mr Dee
Ako su dovoljno matori iz preventive ih ubiti.
Ako nisu dovoljno matori, dobro ih izlemati i zagorcati ima zivot maksimalno na par meseci radi ucenja lekcije. A ako ponove, onda ih ubiti.
A onda od njih napraviti soylent green :njami:

Ali kako možete, to su samo deca... :saint2:
By Kragi
Originally posted by Zwezdica
E ja bi njima odsekla OBE ruke! Skotine odvratne! Ma, deo po deo tela bi im seckala.. Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...

Ljude su stoka!
A na jednoj drugoj temi si rekla da obozavas meso ...... :)

E ja se samo nadam da su svi ljudi ovde vegetarijanci :)
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Originally posted by KgCS3
Originally posted by Zwezdica

Ljude su stoka!
A na jednoj drugoj temi si rekla da obozavas meso ...... :)

E ja se samo nadam da su svi ljudi ovde vegetarijanci :)
Da, obozavam meso, ali nikada ne bih muchila zivotinje jer ih volim! Jeste kontradiktorno, ali jbg, lagala bih kada bih rekla da ne volim meso.
By Kragi
Pa dobro da mucenje je jedno a ubijanje drugo .... :)
Svi volimo zivotinje dok ne nisu za trpezom :)
Korisnikov avatar
By Berserker
Ta deca koja se ovako igraju zaslužuju da budu sterilisana... ovo jeste malo okrutno ali stvarno... Što manje takvih osoba, tim bolje...

:(

Machkodlak će ispustiti dušu zbog ovoga...
Korisnikov avatar
By m..
jebote, ja sam se gotovo rasplakala. jbt kakav je to sadista koji moze da se tako izivljava na bespomocnom macetu? koja je to bedna egzistencija? ja se nadam da ce se taj nesrecan macak oporaviti i proziveti zivot obasut ljubavlju i paznjom.
Korisnikov avatar
By Wight
a sta li su uradili s nogicama ?
Korisnikov avatar
By m..
joj, nemoj. verovatno su ih negde bacili. ladno sam se posle rasplakala ko dete, evo i sad mi idu suze. pa kako neko moze tako da osakati to neduzno preslatko bice? pa koji je to psihopata bez trunke empatije? jebote pa takve bi trebalo da hospitalizuju, i ako vec ne mogu da im pomognu, onda da postede drustvo (i zivotinje) nesrece koju ovi shire. ja stvarno uz silan mentalni napor ne mogu da razumem. pa da ti je zivot najgori na svetu, ap da je tebe neko tako mucio kad si bio mali, opet kad pogledas to preslatko mace, ne razumem kako je neko mogao to da uradi.
Korisnikov avatar
By Wight
Ma zeno to si sve mogla da mi kazes i u par reci samo ! evo, necu vise:zid:
Korisnikov avatar
By Mars
Neću da klikćem. Nije ono što sam mislio...(niste vidli budalu koja je mačku zatvorila u teglu i slikao je po danima?)

Meni je stigo poziv za peticiju protiv "rada" nekog "umetnika" u Južnoj Americi negde... Vezao psa a narod okolo gleda kako životinja umire od gladi i žeđi.

Inače me obradovao onaj donji link, onaj forum.
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by Mars
Neću da klikćem. Nije ono što sam mislio...(niste vidli budalu koja je mačku zatvorila u teglu i slikao je po danima?)

Meni je stigo poziv za peticiju protiv "rada" nekog "umetnika" u Južnoj Americi negde... Vezao psa a narod okolo gleda kako životinja umire od gladi i žeđi.
znam za oba slucaja. ono prvo je neka fotomontaza, namestaljka, a drugi je na uzasno neadekvatan nacin hteo da skrene paznju ljudi na nesto, ne secam se, neko mi je nekad pricao... u svakom slucaju grozomorno.

ovde se neki psihopata izivljavao na macetu u novom sadu i obogaljio ga, sva sreca posle je mace nasla neka zena, koja ima azil za macke, i koja ga je uzela, leci ga i brine se o njemu, tako da ce macak ako dobro pregura predstojece operacije imati koliko toliko srecan zivot i svakako ce biti voljen. sva sreca ima tih divnih ljudi koji imaju energije, volje i resursa da pomognu tim jadnim stvorenjima.
Korisnikov avatar
By Wight
Gospode... odnosi se na slucaj sa teglom... neki ljudi su stvoreni izgleda da drugima prprade u stomaku...
Korisnikov avatar
By Mars
Daj bože da je montaža, nije mi to palo na pamet.
Ja kad vidim te stvari...nekako mislim da ako neko ima ideju da se tako i igra tim stvarima, od ovoliko milijardi ljudi na svetu sigurno ima i onih koji po nekim mraku, daleko od drugih ociju, to stvarno i realizuju...
Korisnikov avatar
By Dirrty
Jedno je ubijanje zivotinja radi prezivljavanja, a nesto sasvim drugo je izivljavanje!
Korisnikov avatar
By Blady
Bez komentara ostanem uvek... grozno, zaista...
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Da se ja pitam, za muchenje zivotinja bi se dobijala dozivotna robija...

Uz muchenje!!! :avalon:

Vishe se potresem za zivotinju nego za choveka...

Mislim uzasno i jedno i drugo...ali zivotinje su tako bespomocne....
Korisnikov avatar
By Dominion
Originally posted by tinkerbell
Vishe se potresem za zivotinju nego za choveka...
:leviathan:
mislio sam da smo keva i ja jedini koji tako razmisljamo. + dozivotna robija uz mucenje mucitelja zivotinja!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!