Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Burace, sta si se navrzao na generalizacije...
Korisnikov avatar
By Burak
Po meni on:
slusa turbo-folk
javno pljuje Seku, Karleusu i ostale grand-ovke a privatno je lud za njihovim melodijama
clan je nekog od mnogobrojnih kvir foruma na kojima non stop trubi o ljubavi i ljub. jadima, a ovamo se ne skida sa kurca
na istim forumima siri neistine o sebi u cilju dizanja rejtinga svoje virtualne licnosti npr da je u vezi sa direktorom svjetske banke koji navaljuje da mu kupi stan ali on(dusa moja)to kategoricno odbija..
itd
Korisnikov avatar
By blenta
Originally posted by A.F.K.A.OB

jer je prosecan srpski peder
:ogledalce:
Korisnikov avatar
By .L O S T
to je nemoguce opisati tek tako jer ljudi su razliciti a to sto je neko peder ne znaci da on mora biti po sablonu
Korisnikov avatar
By kal zakath
Originally posted by burak-BL
Po meni on:
slusa turbo-folk
javno pljuje Seku, Karleusu i ostale grand-ovke a privatno je lud za njihovim melodijama
clan je nekog od mnogobrojnih kvir foruma na kojima non stop trubi o ljubavi i ljub. jadima, a ovamo se ne skida sa kurca
na istim forumima siri neistine o sebi u cilju dizanja rejtinga svoje virtualne licnosti npr da je u vezi sa direktorom svjetske banke koji navaljuje da mu kupi stan ali on(dusa moja)to kategoricno odbija..
itd

Jel može neka definicija i za natprosečne i potprosečne. Tek toliko da znam ako jednom sretnem srpskog pedera.
Korisnikov avatar
By Burak
Pa nadprosjecni za razliku od prosjecnih slusaju BabaDonnu :)
Korisnikov avatar
By Burak
Originally posted by .L O S T
to je nemoguce opisati tek tako jer ljudi su razliciti a to sto je neko peder ne znaci da on mora biti po sablonu
Ipak mi ovdje pokusavamo odrediti kakvih je najvise, isto kao sto prosjecan Hrvat slusa Severinu ili Srbin Cecu i za gejeve vjerovatno postoje neke karakteristike.
Korisnikov avatar
By Stripi
peder po jusu je i dalje samo običan odraz prosjeka sredine u kojoj jest. Valjda?
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by .L O S T
Ipak mi ovdje pokusavamo odrediti kakvih je najvise, isto kao sto prosjecan Hrvat slusa Severinu ili Srbin Cecu i za gejeve vjerovatno postoje neke karakteristike.
Dakle, burak ovde hoće da kaže da ga zanima koje vrednosti određenih osobina se nalaze u modu. (Inače vrlo mi je zanimljivo što koristi mod kao metod za određivanje prosečnosti, jer bih ja uvek koristio medijanu)

Kratki podsetnik iz statistike: ....

Recimo da imamo brojeve 9,7,5,5,3.

Aritmetička sredina je (9+7+5+5+3)/5=29/5=5.80
Mod je najčešća vrednost, ovde je to 5 jer se javlja dva puta.
Medijana je vrednost koja se nalazi tačno u sredini reda kada se brojevi poređaju od najmanjeg do najvećeg ili obrnuto. U ovom slučaju je to ova prva petica, dakle medijana je 5.

U ovom slučaju mod i medijana su jednaki, ali to ne mora uvek biti slučaj. Posmatrajmo sledeću situaciju: ....

Imamo niz brojeva:
5555555552211111111
(devet petica, dve dvojke, osam jedinica)
mod je najčešća vrednost, ovde je to 5, pošto ih ima devet
medijana je srednja vrednost u nizu, ovde deseta vrednost (srednja vrednost u nizu od 19 podataka je deseta vrednost - devet ih je sa leve strane a devet sa desne), a to je 2
2 i 5 nisu isto, dakle ovde se mod i medijana razlikuju
* * * *

I tako, sada možemo da pomognemo buraku određujući mod po raznim osobinama u populaciji "srpskih pedera"
Korisnikov avatar
By Stripi
Deda Jukie, absolutely faboluos as allways :kiss:
Korisnikov avatar
By foolish
ma daj bre, ne mozes generalizovati, ali nikako!
ima nas raznih, uvek ce nas biti i sva sreca pa je tako
Korisnikov avatar
By bothways
@Jukie, ne ne ne... On misli na prosek (srednja vrednost, average, mean), pa se tu postavlja pitanje koji prosek zeli. Mislim, moze da se uzme mod ili medijana, ali mislim da je on ciljao na nesto od ova tri:
aritmeticka sredina (dobro, to si spomenuo)
geometrijska sredina
harmonijska sredina

Ima ih jos, ali nisu mnogo bitni.

Za tvoj primer 9,7,5,5,3.
Ako je geometrijska sredina, to je (9*7*5*5*3)^(1/5)=5.43
Ako je harmonijska sredina, to je 5/(1/9+1/7+1/5+1/5+1/3)=5.06

Ali sta je burak zapravo imao u zamisli zaista ne znam :neznam:
Korisnikov avatar
By Burak
Joj sto smo se raspametili danas. Geometrijska sredina se moze koristiti kod npr. racunanja duzine penisa prosjecnog sr. pedera, ali ovdje ne:)
Korisnikov avatar
By Dirrty
Zabole me za generalizaciju, to ljudi rade svakodnevno... ali cemu otvaranje teme o pljuvanju ljudi... mislim da ih vec ima poprilicno na forumu...

Svoj trenutni, ili mozda malo trajniji bes iskazi u nekoj od vec navedenih tema, ne mozemo sada za svako nerviranje otvarati novu.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
:rentgen:
Ako je verovati internet prezentacijama po dating/sex sajtovima je otprilike ovakav :D

''
Korisnikov avatar
By ROYAL
Jako mi je interesantno to da prosečan peder (po tvom mišljenju) slušaju Seku, Karleušu i ostale Grand-ovke, a prosečan Srbin sluša Cecu.

Now, pošto svi znaju da si ti Cecin fan, da li to znači da ti nisi prosečan peder, ili da oni koji ne slušaju Cecu nisu prosečni Srbi?

A šta sa onima koji ne slušaju nikoga od navednih? Ili slušaju sve? A osećaju se kao prosečan peder ili Srbin? Da li da biraju da li su ili prosečan Srbin ili prosečan peder?

A šta ako osećaju da su iznad proseka? Ili ispod?

:cita:

Too many questions, not enough answers...
Korisnikov avatar
By horus.
non stop trubi o ljubavi i ljub. jadima, a ovamo se ne skida sa kurca
omg, prosecan peder u serba je striktno pasivan... :drama:
aktivni su iznad proseka, a uni su... :nerd:

joj sto volem generalizacije... :nokti:

kako mali djokica zamislja svet... :lizalica:

e pa djokice, ti si verovatno iznad proseka? :trep:

:jazzva:
Korisnikov avatar
By Zibro
Originally posted by blenta
Originally posted by A.F.K.A.OB

jer je prosecan srpski peder
:ogledalce:
ha ha procita mi misli , autor teme zaista ostavlja takav utisak .... doduse prosecan ili subprosecan hm ne znam bas ...
Korisnikov avatar
By BellyButton
Originally posted by Lakiboy_ns
Ako je verovati internet prezentacijama po dating/sex sajtovima je otprilike ovakav :D

''
BLJAK!!! :bljak:
Korisnikov avatar
By BellyButton
Mnogo detaljniji i suptilniji pokushaji generalizacija nisu naishli na dobar odjek na forumu, a ni van njega...
Tako da jednino shto mozesh da kazesh za prosechnog srpskog pedera je - da je peder...
A natprosechnim ih mozda i chine neke osobine koje nemaju veze sa chinjenicom da su gay... :retard:
Korisnikov avatar
By Mahoney
Originally posted by BellyButton
Originally posted by Lakiboy_ns

''
BLJAK!!! :bljak:
a, kad upoznas tu osobu sa dating sajta, izgleda i ponasa se, otprilike, ovako:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=HDlLCcaW ... re=related[/youtube]

:D
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Po meni on:
slusa turbo-folk
itd
ovo zvuci kao da si sastavio sebe i stefija i leobg u jednu osobu :jankovicka:
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Originally posted by Mahoney

a, kad upoznas tu osobu sa dating sajta, izgleda i ponasa se, otprilike, ovako:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=HDlLCcaW ... re=related[/youtube]

:D
on je meni bas fenomenalan i seksi

odgovor na temu - nemam. mozda je najtipicnije za srpske pedere da u svojim glavama zive u njujorku, londonu i parizu, svakako ne u srbiji. sve je bezveze i bljak. jecu i cecu - slusaju koliko i hetero populacija. kako ono - 10% onih koji ne slusaju narodnjake :peva:
Korisnikov avatar
By Mars
Po meni on:
slusa turbo-folk
itd
Ja nisam ništa od ovoga.

Jel to znači da nisam prosečan ili nisam srpski? Ili i jedno i drugo?
Korisnikov avatar
By Sing
Originally posted by Mars
Po meni on:
slusa turbo-folk
itd
Ja nisam ništa od ovoga.

Jel to znači da nisam prosečan ili nisam srpski? Ili i jedno i drugo?
Nisam ni ja ovakav (ovaj opis malo lici na jeftinu kopiju Kasandrinog gay brata) , a osim toga jos nisam nikad ni bio sa Srbopederom...hm.... :putnik: ko zna sta propustam...
By alexandermagic
Praviću se da u naslovu topica ne piše "srpski". Prosječno je prosječno, bilo gdje. :blenta:

OnT: Prosječni nisu nikad bili predmet mog interesovanja, niti sam spadam u takve. :cookie:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!