- 11 Jan 2009, 15:08
Kako zamisljate prosjecnog homoseksualca kod nas? Kakve osobine po vama posjeduje?
Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by burak-BL
Po meni on:
slusa turbo-folk
javno pljuje Seku, Karleusu i ostale grand-ovke a privatno je lud za njihovim melodijama
clan je nekog od mnogobrojnih kvir foruma na kojima non stop trubi o ljubavi i ljub. jadima, a ovamo se ne skida sa kurca
na istim forumima siri neistine o sebi u cilju dizanja rejtinga svoje virtualne licnosti npr da je u vezi sa direktorom svjetske banke koji navaljuje da mu kupi stan ali on(dusa moja)to kategoricno odbija..
itd
Originally posted by .L O S TIpak mi ovdje pokusavamo odrediti kakvih je najvise, isto kao sto prosjecan Hrvat slusa Severinu ili Srbin Cecu i za gejeve vjerovatno postoje neke karakteristike.
to je nemoguce opisati tek tako jer ljudi su razliciti a to sto je neko peder ne znaci da on mora biti po sablonu
Originally posted by .L O S T
to je nemoguce opisati tek tako jer ljudi su razliciti a to sto je neko peder ne znaci da on mora biti po sablonu
Originally posted by burak-BLDakle, burak ovde hoće da kaže da ga zanima koje vrednosti određenih osobina se nalaze u modu. (Inače vrlo mi je zanimljivo što koristi mod kao metod za određivanje prosečnosti, jer bih ja uvek koristio medijanu)
Ipak mi ovdje pokusavamo odrediti kakvih je najvise, isto kao sto prosjecan Hrvat slusa Severinu ili Srbin Cecu i za gejeve vjerovatno postoje neke karakteristike.
Originally posted by burak-BLomg, prosecan peder u serba je striktno pasivan...
non stop trubi o ljubavi i ljub. jadima, a ovamo se ne skida sa kurca
Originally posted by Lakiboy_nsBLJAK!!!
Ako je verovati internet prezentacijama po dating/sex sajtovima je otprilike ovakav
''
Originally posted by BellyButtona, kad upoznas tu osobu sa dating sajta, izgleda i ponasa se, otprilike, ovako:Originally posted by Lakiboy_nsBLJAK!!!
Ako je verovati internet prezentacijama po dating/sex sajtovima je otprilike ovakav
''
Originally posted by burak-BLovo zvuci kao da si sastavio sebe i stefija i leobg u jednu osobu
Po meni on:
slusa turbo-folk
javno pljuje Seku, Karleusu i ostale grand-ovke a privatno je lud za njihovim melodijama
clan je nekog od mnogobrojnih kvir foruma na kojima non stop trubi o ljubavi i ljub. jadima, a ovamo se ne skida sa kurca
na istim forumima siri neistine o sebi u cilju dizanja rejtinga svoje virtualne licnosti npr da je u vezi sa direktorom svjetske banke koji navaljuje da mu kupi stan ali on(dusa moja)to kategoricno odbija..
itd
Originally posted by Mahoneyon je meni bas fenomenalan i seksi
a, kad upoznas tu osobu sa dating sajta, izgleda i ponasa se, otprilike, ovako:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=HDlLCcaW ... re=related[/youtube]
Originally posted by burak-BLJa nisam ništa od ovoga.
Po meni on:
slusa turbo-folk
itd
Originally posted by MarsNisam ni ja ovakav (ovaj opis malo lici na jeftinu kopiju Kasandrinog gay brata) , a osim toga jos nisam nikad ni bio sa Srbopederom...hm.... ko zna sta propustam...Originally posted by burak-BLJa nisam ništa od ovoga.
Po meni on:
slusa turbo-folk
itd
Jel to znači da nisam prosečan ili nisam srpski? Ili i jedno i drugo?
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!