Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

ste uradili nesto sto je "big no-no" :D

ja sam imao sex na maminom krevetu (klishe:) ) i duvao u njenoj spavacoj sobi prije godinu dana kad sam bio sam kuci cijele nedelje..

Ne sjecam se, mislim da sam jednom i setao u donjem vesu i stiklama:giggle:

a vi?
Korisnikov avatar
By Burak
koristio kevinu kremu za lice za analni sex
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
sex i tako te neke stvarcice ne,

jedino sto sam volela uvek da gledam sta ima po ormanima,

... razna dokumenta, odeca, nakit, spremljeni pokloni za mene :lol:

(i uvek sam se "iznenadila" za Novu godinu ili rodjus) :smeh:

sve sam vracala kao sto je i bilo (nisu nikad "nestajale" ;) stvari,
ali je bilo veoma korisno znati koliko ima para... :D

i tako.
Korisnikov avatar
By Burak
a da, ove stvari iz posta od Kiskvin sam i ja radio.
Korisnikov avatar
By bothways
Drkao jesam u sobi/krevetu svojih. Ali to je bilo davno. I to je to.

Doduse, imao sam sex sa tadasnjim deckom na bracnom krevetu njegovih roditelja. To se valjda racuna? :trep:
Korisnikov avatar
By BellyButton
Jesam masturbirao u sobi u kojoj spavaju moji roditelji, ali oni spvaju u dnevnom boravku, tako da tu nema nicheg narochito chudnog...
Korisnikov avatar
By *deni*
Kuce se zato prave da bi sluzile ljudima.
Koristio sam sve pogodnosti kuce svojih roditelja.
Uvek su mi govorili da je to i moja kuca, pa sam se tako u njoj uvek i ponasao.
Domacinski i raskalasno...
:cheer:
Korisnikov avatar
By Birthday_girl
A u kuhinji do sobe u kojoj su roditelji (budni)? Ili... U kupatilu do kuhinje u kojoj su roditelji? (da li se lift racuna kao deo kuce?) U sobi/krevetu - naravno. :trep:
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by bananica
a vi?
Da, ali apsolutno nisam imao nikakav odnos prema tome sto je to njihov krevet, njihova soba. Nista nisam primecivao okolo. :pirat:

Verovatno su i oni svašta radili i rade po mojoj.
:indijanac:
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by KissQueen
jedino sto sam volela uvek da gledam sta ima po ormanima,

... razna dokumenta, odeca, nakit, spremljeni pokloni za mene :lol:
Preturanje po stvarima mi je bilo omiljeni sport, najveća strast, disciplina u kojoj sam neprikosnoven.
Korisnikov avatar
By svejedno
Originally posted by Mars
Originally posted by bananica
a vi?
Da, ali apsolutno nisam imao nikakav odnos prema tome sto je to njihov krevet, njihova soba. Nista nisam primecivao okolo.

Verovatno su i oni svašta radili i rade po mojoj.

:indijanac:
Xa, true..

i chuj samo ja.. cela ekipa ako moji nisu tu, npr, mada se sve to promenilo kada su me isutirali sa gajbe recima: hocemo svoju privatnost, sexualno izopaceni narkomane, why dont u use a bathroom like a normal person?*

..

Ma..ja imam prilicno liberalne roditelje.. napijao se kod njih, vario kod njih (sem pred caletom, nije hteo da gleda tru [da, i moji roditelji ne piju..uopste....tako da se nismo zajedno opijali])..da, i sex (al nisu bili kuci, majkemi..mozda par puta, al ako banu kod mene)

I jos mnoge druge stvari..dok smo ziveli zajedno, ne verujem da su imali bilo kakv stek bilo koje vrste za koji nisam znao.

..

Tako to ide ako 'oces decu ,)

* ne bas TIM recima ,) I nisu me bas sutnuli..vise sam..ja otisao ,)
Korisnikov avatar
By pthalo
Kada sam imala 16 godina, moja mama nam nije dozvovila ni da sednemo previše blizu na divanu, jer "niste u braku devojke!" Nismo smele da uradimo ništa bez maternjeg nadgledanja. :roll:

Jednom, mama je počnela da se žali što mora da nas gleda jer joj se spavalo. Preporučila sam joj da spavamo svi na njenom krevetu. Mada midve nismo bile pospane jer bilo je rano poslepodne. Mama je lepo uspavala nakon pet minuta i ja sam vrlo pažljivo počnela predigru sa devojkom, vrlo vrlo pažljivo, ne daj Bože da mamu probudim. Ona je i dalje spavala, ni 20 cm daleko od mene (ja sam bila između devojke i mame)

Onda lepo i tiho smo otišle u moju sobu da nastavimo :fuckbed: . Kada je mama se probudila, devojka mi je već dugo otišla kući. :)
Korisnikov avatar
By m..
Ja sam kod kuce poduvala bar kontejner trave svojevremeno, i pravila slicna sranja kad im je bilo vreme.

Medjutim prvi put u zivotu sam u rodjenoj kuci imala sex pre mesec dana, i sadasnja devojka je jedina koju sam ikad uvela u kucu. Mislim, tu ima i dodatne problematike u tome sto je moja majka uvek tu kad i ja (osim u periodu od 7 do 9 ujutro, kad niko ziv i normalan ne namerava da dodje).

I negde je dobro sto je tako, kad je jednom otisla na Zlatibor na nedelju dana, ceo grad mi je prosao kroz kucu (mislim da je bio i Svejedno), u dnevnoj sobi je ekipa na acidu igrala sony, a u mojoj sobi ekipa na dopu igrala pong, doduse to je bilo vise zaslugom mog brata nego mojom, a ja uopste nisam uspevala te ljude da isteram, i cini mi se da nismo jeli skoro nista osim tortelina cele nedelje, a popili su se hektolitri raznog alkohola. Sva sreca pa nije bilo neke vece stete. To je bilo pre 9 godina, btw, od tada keva nigde nije putovala.
Korisnikov avatar
By Shmi
Mislim da ne postoji prostorija koju nismo overile... ni kod kuce a ni kod bake na gajbi... :smilegrin: Pogotovo veliki francuski lezaj... :teg2:
Korisnikov avatar
By svejedno
Originally posted by m..
I negde je dobro sto je tako, kad je jednom otisla na Zlatibor na nedelju dana, ceo grad mi je prosao kroz kucu (mislim da je bio i Svejedno), u dnevnoj sobi je ekipa na acidu igrala sony, a u mojoj sobi ekipa na dopu igrala pong, doduse to je bilo vise zaslugom mog brata nego mojom, a ja uopste nisam uspevala te ljude da isteram, i cini mi se da nismo jeli skoro nista osim tortelina cele nedelje, a popili su se hektolitri raznog alkohola. Sva sreca pa nije bilo neke vece stete. To je bilo pre 9 godina, btw, od tada keva nigde nije putovala.
xaaa..ladno, da ;)

..

Uzasi promiskuiteta ..al zanimljiva vremena ,)

..

edit - 9 dina, covece..
Korisnikov avatar
By m..
Lol. Tad sam shvatila da je krajnje neprakticno piti od rana jutra i da je nemoguce terati brata da uci.
By жњ
duvala sam (i cirkala) u svojoj sobi svake veceri kada je mama otisla na put u nemacku, to je bilo pre devet godina. tata je bio kuci, ali nije nista kapirao... misssim, pored tog coveka si mogao proneti dzak heroina da si hteo i ne bi nista izvalio.

samo jednom sam imala seks kuci (u njihovom odsustvu) i napravila trajnu stetu. bivsa devojka je zarom cigarete spalila glanc novu koznu garnituru... jes` da koza ne gori, ali ona fina povrsina se na mestu sofe gde je pricepila cigaretom - sada linja. Ali simpaticno mi kada se okupe oko tog mesta i analiziraju ga :smeh:

inace, moji su jako strogi po pitanju ponasanja u kuci. kod nas se ne pije i ne pusi, ne zove telefonom posle 22 i sta ja znam....nekad mi je to jako smetalo, ali sada kapiram kako to i nije tako lose.

i nema dovodjenja drustva kuci. ne zato sto brane, nego zato sto mi prave problem ako neko pozeli popusiti cigaretu ili ako pricamo o necemu, stalno se tripujem na tanke zidove i mamin skener... ne pamtim kada mi je doslo neko "drustvo", osim dva druga koje iz nekog razloga tolerisu - ali do 22h.

davno je meni proslo vreme za selidbu :sigh:
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Originally posted by жњ

inace, moji su jako strogi po pitanju ponasanja u kuci. kod nas se ne pije i ne pusi, ne zove telefonom posle 22 i sta ja znam....nekad mi je to jako smetalo, ali sada kapiram kako to i nije tako lose.

i nema dovodjenja drustva kuci. ne zato sto brane, nego zato sto mi prave problem ako neko pozeli popusiti cigaretu ili ako pricamo o necemu, stalno se tripujem na tanke zidove i mamin skener... ne pamtim kada mi je doslo neko "drustvo", osim dva druga koje iz nekog razloga tolerisu - ali do 22h.

davno je meni proslo vreme za selidbu :sigh:

i meni je isto ovako bilo, samo sto je vreme bilo do 21h :bljak:

ja se odselila sa moje 23 godine :rock:
Korisnikov avatar
By Rei
Paa, jednom sam kad sam bio mali skakao po njihovom brachnom krevetu i sjebao ga. :D
Korisnikov avatar
By erkondisn
zivio sam u takvoj kuci gdje sam imao svoj prostor te me roditeljski nije uopce interesirao. postovao sam njihov prostor kao sto su oni postovali moj :dobarsin:... osim samo kad bi isao po vagu koja je stajala ispod njihovog kreveta :)
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by жњ
Kapiram i ja.

Od nedolicnih stvari pusila sam travu, imala seks u mojoj sobi jednom i omogucila da ljudi imaju seks u mojoj sobi- jednom.
Mislim da na krevetu svojih roditelja ne bih mogla da imam odnos, ali samo zato sto oni i dalje imaju seks.
Korisnikov avatar
By svejedno
Originally posted by m..
Ja sam kod kuce poduvala bar kontejner trave svojevremeno, i pravila slicna sranja kad im je bilo vreme.
Ovo mi nekako najkul.

..

Mislim, bilo vreme, bilo lepo, sad imam 25 god. druga prica, drugacija situacija.

..

Nego, burazer..xaaaa... imam i ja shvecu..jadna devojka ,)

Znas kako ide sa mladjim burazerima ;)

..

Da, imao sam sex i u njenoj sobi.

:P
By Garbo
Originally posted by жњ

I kod mene je bila slicna pesma. Sve je moralo da prodje njihovu kontrolu, pogotovo maminu. Tako da u njihov dom sam dovela samo dva puta svoju bivsu devojku i to kada su oni bili na odmoru. A i tada sve sto se desilo bilo je na mom krevetu u moju sobu.

Odselila sam se i zivim sama vec 5 godina.
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by svejedno

Ovo me navede na razmisljanje...

Ja bih, buduci da sam starija sestra, bas volela da moj brat ima seks na mom krevetu. :) :ccn:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Samo bi mi bilo mnogo drago da znam da mu kroz glavu prolaze misli tipa "ali ovo je soba moje sestre!" ili "ko zna od cega je ovaj krevet razvaljen!" ili "bolje ovde nego u sobi kod matorih" etc.
Nikada ovo nisam niti izgovorila niti napisala, ali- slatke muke. :D
Korisnikov avatar
By svejedno
Originally posted by the1whowished
"ko zna od cega je ovaj krevet razvaljen!"
Ovo mi proslo kroz glavu.. ostalo nije ,)
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by svejedno
Originally posted by m..
Ovo mi nekako najkul.

..

Mislim, bilo vreme, bilo lepo, sad imam 25 god. druga prica, drugacija situacija.

..

Nego, burazer..xaaaa... imam i ja shvecu..jadna devojka ,)

Znas kako ide sa mladjim burazerima ;)

..

joj znam, od mladje brace bas ume da se dize kosa na glavi, narocito kad ozbiljno zabrazde. al ni na koga ne mozes biti toliko ponosan kao na brata kad uradi nesto dobro.

mada nesto sumnjam da se ikada sexao u mojoj sobi, buduci da je moj krevet improvizacija od dva duseka jedan preko drugog i sex na njemu ume da dobija neke cudne momente inercije. ko vodeni madrac - od zivog peska.
sva sreca, pa trenutno cekam ponudu za krevet koji sam sama dizajnirala.
Korisnikov avatar
By svejedno
ma, ja to vise napisao zato sto i ona uzme da cita ovo, pa da se malo iznenadi ,).. (mislim, iznenadi..ne verujem da ce se bas inzenaditi)

..

A tvoj buraz/ja/nasa generacija... nismo krivi mi, '90e su ,) *

*wihtc is partially correct,btw
By Çâðê_DUP
moji ukucani i ja nemamo taj problem koriscenja tudjeg kreveta i prazne kuce za sve vrste bahanalija koje na ovom svetu postoje.
shto meni sasvim odgovara
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!