Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Ukoliko biste sada mogli da nesto kazete, porucite ili posavetujete "mladju verziju" vas sta bi to bilo?

moze biti vezano za vas zivot, iskustva iz proslosti, mozda neke postupke za koje bi vam bilo draze da ih niste pocinili, ili jednostavno savet... i to naravno moze biti vise stvari..

nadam se da sam bila dovoljno jasna.. tema je sa foruma na engleskom pa sam se trudila da sto bolje prevedem originalni naziv :/
Korisnikov avatar
By dungoll
samo jednu stvar, zna on i sam šta je , znao je i tada :)
By sense
... ok :)

ne veruj pederu... ustvari, ne veruj nikome... nemoj da se zaleces i idealizujes.. ne nikako vezu sa ozenjenim muskarcem.. toliko... ostalo ces vec shvatiti...
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Uzela bih je za nadlaktice, snazno privukla sebi, naterala je da me 5-10 sekundi gleda pravo u oci, pustila je, okrenula se i otisla.
Korisnikov avatar
By svejedno
Samar. I jos jedan.

..

Al' ispao sam ok, bar se tako tripujem, ali par samara u mladosti mi ne bi skodilo.

..

Mada, poznajuci sebe od tada, prebio bih sadasnjeg sebe ciglom.

..

Ovo sto rece the1who... ima smisla..

Onako, horor fazon... mozda bi bilo delotvorno.

Opet, mozda bih i tad uzeo ciglu. Bio sam idiot.
Korisnikov avatar
By pthalo
[size=-3]Negde, na krajem putu, na kojem još uvek putujem, postoje život bez nasilje. Čeka te mnogo lepe stvari. I ružni stvari, ne mogu da ti lažem, ali na krajem krajeva biće lepše. Lakše mi je da to vidim jer sam se nekako izvukla iz tog sranja u kome još uvek živiš.

Nemoj da ih veruješ. Nemoj da se kriviš. I šta god ti mama kaže, ne veruj u njoj. Čuvaj informacije od nje, jer samo će ti povrediti. Ali to ne znači da ćuti. Nemoj da ćutiš, samo biraj ljudi u kome veruješ. Veruj u sebe.

Nemoj da veruješ da je ovo normalno. Najteža stvar što ćeš morati da uradiš jeste da naučiš da razlikuješ između normalnog i nenormalnog. I znam da boli kada saznaš da ono što si mislila da je svaknodenevi, ono što si mislila da se dešava svakome, kada saznaš koliko to nije normalno dugo će ti boleti. Ali bolje je da znaš.

Samo da znaš: Normalni ljudi ne zatvaraju deca u mrakni ormani, nitu u praznu sobu od beteona, nitu u malu mraknu hladnu sobu. Normalni ljudi ne siluju. Tvoje telo je svoje i niko nema pravo da te dodirne bez tvog pristanka. Da, čak i dodir. Nemoj nikada da kažes sebi "ali on me je samo jedan put silovao." kao da nije uzašno ako samo jedan put se dešava, kao da već dugo bi trebalo da navikneš na tome. Navikla si, ali nemoj. Nije "svakodenevni", ne dešava se svima i u boljem svetu nikad ne bi se dogodilo. Ne pokušaj da navikneš na takve stvari, ispričaj nekome (ali ne majci, jer ona ne živi u ovom svetu :lood: , tako da je bolje ako ne) i izvuči se iz tog situacije.

Naljuti se ponekad, biće ti bolje.

Ne pokušaj da budeš strejt, jer nisi, i nikad nećeš biti i bolje je ako ne pokušavaš da budeš ono što nisi.

Ne zaboravi da svi imaju probleme, i svoje probleme uvek se činu najstrašniji. Nemoj da si ljubomorna na njih. I njihovi problemi izgledaju najstrašniji iz svoje perspektive. Bolje ako to naučiš pre nego što postaneš tinejdžer. Budi ljubazna i pomozi ih, jer život svakome je teško, ne samo tebi. Nemoj da se žališ jer to ti nikad neće pomoći, samo postaneš depresivna. Život je sašijen od hiljadu osmeh i hiljadu suze, i tako je svakome. Biće bolje. Treba da veruješ u tome. Da mogu, pokazila bih ti kako izgleda sada moj život. Nije savršen, ali sada me niko ne dira. Nemoj da odustaješ jer pored ružne stvari ima mnogo lepše stvari.

Da mogu, osvojila bih te. Gajala bih te kako treba. Nisi loša devojčica. [/size]
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by svejedno
Ovo sto rece the1who... ima smisla..

Onako, horor fazon... mozda bi bilo delotvorno.
Добро, можда бих и загрлила саму себе и пољубила у слепоочницу.
Korisnikov avatar
By jukie
Ja se stidim mojih saveta i plašim se da ih neko dete ne pročita i stvarno tako uradi, jer mu život može biti uništen
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Originally posted by jukie
Ja se stidim mojih saveta i plašim se da ih neko dete ne pročita i stvarno tako uradi, jer mu život može biti uništen
:pucaodsmeha:
Originally posted by kal zakath
dođi na forum 2002-e i nestani 2006-e
ali :pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Jul 2006.
glupacice, da ti pomognem malo... ti strejt nisi, a ni ova prelepa devojka sto hoces da se "druzis" sa njom.

i, cuvaj se 2008.
Korisnikov avatar
By LordOfSex
Onog dana bolje skloni te prstice od tastature i ne klikci skota. Bolje provedi ceo dan u krevetu.
Korisnikov avatar
By Azdaja
e nemam, da nisam kroz ono "lose" prosla ne bi bila ono sto sam sad...:pirat:
Korisnikov avatar
By scout_finch
1.tvrdoglavost nije vrlina
2.cuvaj zgobove,trebace ti
By Kragi
Nemoj da se nerviras bzv, vremenom sve dodje na svoje ... :)
Korisnikov avatar
By Machkodlak
Vracam se u jednu julsku noc! Prvo bih sebi lupio samar da se osvestim a ondarekao. "Pusti sada taj bes, bice sutra sve kao sto je bilo nekad, samo nemoj napraviti glupost koju ces napraviti nocas, pusti loknastu plavu kosu i okrenise onim toplim prelepim ocima koja ce te ponovo tako gledati, ako se sada trgnes! Budalo! Kako si mogao da se uspavas?"
Onda bih sam sebe poljubio i vratio se u drugaciju buducnost! :sanjar:
By жњ
Vise me zanima sta bi buduca JA, porucila sadasnjoj JA. Nekako mi deluje korisnije :smirk:
By Dragonite
Originally posted by V I V I S E C T
6,17,19,23,29,31,37
:lol: odlična ideja!

Verovatno nešto kao 'evo ti spisak, ovo izbegni, ovo uradi, i malo manje zaboravljaj'.
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by Azdaja
e nemam, da nisam kroz ono "lose" prosla ne bi bila ono sto sam sad... :pirat:
:up:
ma ne razmisljam o tome, sve je imalo neku svrhu... krenuo bih u gym ranije, jedino to...
Korisnikov avatar
By Zibro
nemoj biti surov prema sebi , uzivaj u mladosti , posticices sve sto zelis ali vreme neces moci da vratis
By alexandermagic
Originally posted by jovanabeograd
Ukoliko biste sada mogli da nesto kazete, porucite ili posavetujete "mladju verziju" vas sta bi to bilo?
'Samo tako nastavi, na pravom si putu.'
Korisnikov avatar
By Zonche!
Svi ce oni puci a ti ces izaci pobednik.

Ne vezuj se za njega, ne idealizuj ga.

Cuvaj njih dvoje, nije im mnogo ostalo.
By J...
Uredu je sve to sto sada radis iako ce jednom biti nevazno. Vremenom ces postati pametnija a oni ce postati predvidivi i dosadni.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!