Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Glasajte za post godine !

1.
Nema glasova
0%
2.
Nema glasova
0%
3.
1
4%
4.
1
4%
5.
Nema glasova
0%
6.
Nema glasova
0%
7.
Nema glasova
0%
8.
Nema glasova
0%
9.
1
4%
10.
Nema glasova
0%
11.
Nema glasova
0%
12.
Nema glasova
0%
13.
2
8%
14.
Nema glasova
0%
15.
Nema glasova
0%
16.
Nema glasova
0%
17.
1
4%
18.
2
8%
19.
Nema glasova
0%
20.
1
4%
21.
Nema glasova
0%
22.
Nema glasova
0%
23.
Nema glasova
0%
24.
Nema glasova
0%
25.
Nema glasova
0%
26.
Nema glasova
0%
27.
Nema glasova
0%
28.
Nema glasova
0%
29.
9
35%
30.
Nema glasova
0%
31.
3
12%
32.
Nema glasova
0%
33.
Nema glasova
0%
34.
1
4%
35.
1
4%
36.
Nema glasova
0%
37.
1
4%
38.
Nema glasova
0%
39.
Nema glasova
0%
40.
Nema glasova
0%
41.
Nema glasova
0%
42.
2
8%
43.
Nema glasova
0%
44.
Nema glasova
0%
45.
Nema glasova
0%
Korisnikov avatar
By *deni*
U Sunceovoj temi "Najsmesniji postovi 2008. " tokom godine nakupilo se ukupno 45 citata iz razlicitih tema.
Evo ih sad pred kraj godine na jednom mestu, kao predlozi za post godine 2008.
:jelka: :cuddle: :redaljka:
Izvolite glasajte !!!!!
:cheer:

1.
Originally posted by Sunce
Originally posted by *deni*
Ma, sve je ovo sto mi ovde piskaramo jedno veliko

Slika

:roflmao:
:smeh: Gde je samo iskopao ovu "sliku". :smeh:
2.
Originally posted by IriS
ovome sam se u poslednje vreme od srca ismejala :radosnice:

Originally posted by *STATUS*
ima li nesto veceras u Apartmanu ?

rekose mi da ima neka pena party u Vipu, "vodka party" u Kamelotu, isto neki party "LATINO TEQUILA PARTY" u Espehu

ooo, jesu li to vlasnici klubova poceli da koriste mozak i da menjaju politike od straha zbog konkurencije i monopola....

svaka cast... imate podrsku najpopularnijeg forumasa u Srbiji...

veceras cu sve da posetim... samo ne znam redosled, ali overicu svako mesto po malo... pa ko zeli da me vidi, neka se potrudi...

:dj: :dj: :dj:
3.
Originally posted by Angelina777
Kad smo glumili virtuelni fajt, Deity Marduk i ja:

Deity Marduk meni:
Originally posted by Deity MardukAha,znaci i njemu zavidim.Ovako zavidim Statusu zato sto je Nikola Tesla?Zavidim Zoncheli zato sto je napisala Forumlend?Stefaneli zato sto dobro izgleda?
A tebi?da ti ne zavidim na malim grudima, mozda?Ili na onoj sumi dole u koju nista nije hiljadu godina zaslo?
Ili mozda na tim zagorelim pramenovima,sto ih maminom peglom ispravljas?
Picka ti je kao mravlje gnezdo,moze se samo kineskim stapicima jesti
4.
Fenomenalno i mnogo smesno! Prvi put kad sam citao, osecao sam da dobijam kockice na stomaku! :giggle:

Zablude Forumasa o Vama

Originally posted by Angelina777
1. najpre forumaši žive u zabludi da uopšte postoji jedna jedina stvar oko koje nisu u zabludi kad sam ja u pitanju. Ja sam sve što oni zabluđuju i još gore, sve što ste čuli o meni, uvećajte za još toliko. Neme žrtve svega ćute, ostaju gluve, slepe i neme.. :tuc:

2. Sve što mislite o meni da je istina, istina je, sve što mislite o meni da je laž, istina je

3. Ja sam i istina i laž, i uvek sam govorila da je zabluda majka zla iz koje sam ponikla. Umešna je porodilja svih mojih grehova, ja sam njeno izobličeno dete. Kao čedo jednog pucanja kondoma, majka me je rodila u žbunu, i ostavila tu, promrzlu nakon tri dana i noći našla me je neka dobra žena, sa epileptičkim napadima, izbezumljenog pogleda. Bačena, belo ciganče jednog šumadijskog sela. Niko ne zna gde sam se rodila, niko nije siguran da sam ikad postojala- živa istina

4. Forumaši misle da sam ja žensko, a nisam, nosim smrdljive čarape u brusu i šminkam se tako da izvučem sve ženske crte lica vani.

5. Misle da imam kuću, ili makar kućicu gde živim, a nemam je. Živim u metrou, spavam na klupi, a penjem se u obližnji net kafe i odatle sve ovo kucam. Popušila sam noćnom čuvaru i šunjam se oko monitora, izvodim ples, striptiz, dosta piva i cigara i internet do zore! Svi misle da sam otišla sa foruma jer mi se gadi, al moj čuvar nije bio tu, bio je na Arubi, radila je neka moralistička, prefrigana tetka koja je u rodu sa baba serom što radi u Iksu..izbacili su me iz net kafića zbog nemorala. Štedim da sebi kupim kutiju od kurtona, izbušim rupu za ovo jedno moje preostalo oko, iz te kutije ću brižljivo osmatrati svet - sve ste ovo čuli, istina je, jer ja duboko volim forum i mislim da su svi ljudi ovde divni, krasni i tolerantni..samo me vi razumete i prihvatate :zvezda: Volim i ja vas

6. Ušmrkavam meriks, pijem ispred prodavnice, prebijam muškarce po liftovima, silujem ih starim satarskim pomagalom- ne grešite, samu sebe sam nekoliko puta silovala, pre izlaska na most gde se skuplja moje društvo, radimo na jednom splavu hogging-gušimo jedne druge do smrti smrdljivim čarapama, dok svi grupno masturbiramo. Lepo je imati prijatelje koji te guše...

7. Toliko sam gubava da me nijedna buchica neće, ali zagorela nisam, sem ako ove zagoretine od gube na mom licu računate.. moj seks je toliko redovan, blaženi mlaz gospodnji me oblije svakoga dana kad otvorim snene oči, Ud svetog trojstva je prvo što mi na usne padne kao teg, smiren u svojoj pulsirajućoj nirvani...tako da sve to lažu podli, bezobrazni, dojebani ljudi. Ja sam jeBEna.
i da, selim se u drugu državu jer me poverioci čekaju na svakom semaforu, pride i radim na semaforu, extra prihod kojim finansiram još uvek lokalni magazin Lezbos - živa istina

Želja mi je da zablude o meni ostanu istine, a istine da postanu da zablude, da se mrtvo more ne ustalasa, lepše je za hogging i water sports kad je voda mirna, glatka, tek pokoja pirana da izmami osmeh u sumorno sivilo večeri s odjajima već tonulog sunca, dok svira Jacques Loussier ... :klavir:

Ja sam veštica globalnoumetničkog sloja. Ja sam čllan Društva za vivisekciju i odbranu prava jednookih gej ljudi. Ja sam gej.

:comingout:
5.
Originally posted by EYA
Ja znam dva sajentologa. Nisu ludi. :)

Ja znam dve prilicno lude osobe. Nisu sajentolozi. :)
najsmesniji kao neka pozitivna kategorija, jel? :rock:
ono kao, moja starija cerka ima problem da prihvati smeh na njen racun kao nesto pozitivno, vec joj uvek iskoci sujeta :smug:
6.
Originally posted by KiWi
Originally posted by blenta
keva:"aj sa mnom na u metro"
blenta:"necu"
keva:"ajjjj treba neko da tegli, aj ako necesh u metro aj u panchevo na buvljak"
blenta:"pa ako necu u metro shto bih ishao na buvljak"
keva:"na buvljaku ima chokoladnih a u metrou nema"

mislila je na cigane gorgona :zid:
7.
na temi Beovizija mi je Dirrty bio smešno sladak sa svojom sledećom izjavom, koju je dao u zanosu :mazi:
Originally posted by Dirrty19g
Ne diraj mi Beauty Queens!

I ne kazu "ove zastave" vec "bele zastave"
Ne znam sta im znaci i ne zanima me! :love:

Volim strofe! Prelepe su...
Poceci strofa i ona crnka sto peva, nezan i tih glas... :love:

Ostale me smaraju... pogotovu ona debela i njen glas... sto ima solo deo bez muzike!
I smara me ona zhirafa crna... sto je pred kraj pesme "glavna"!

:lol:
8.
Originally posted by Wilhelmina
Mene nasmeje sve sto jukie napise. Posebno ako se tice njegovih blizih i daljih rodjaka i dece u tinejdzerskom dobu.
Ovo mi je bilo sjajno
Originally posted by jukie
Meni su jako gadni oni metalni držači za ruke od kojih ti posle ruke metalno mirišu, i uvek gledam da se ne uhvatim za njih

Snimio sam jednu vrlo prljavu babu (pijanu ili samo nije celu noć spavala?) kako se obeznanjuje po trolejbusu gubeći papuče i neke čudne kese... Na kraju su se svi koji su sedeli okolo sklonili i ona je stavila glavu na gornje sedište da spava (to je onaj trolejbus što ima napred po tri uzdignuta sedišta koja gledaju prema sredini, pa je ona sela na malo sedište pored dole i legla glavom na sedište gore...) Nego ne znam kako da skinem to sa mobilnog a mrzi me da se petljam sa bilo čim iole komplikovanim.
(najzabavnije je što sam izašao iz tog trolejbusa (jer je bilo vruće, nisu mogli da isključe grejanje) i išao drugim, pregledajući taj snimak i smejuljeći se, kad ista ta baba ulazi...)
... sve u temi o bubasvabi u gspu... od bubasvabe do babe... :smeh:
Korisnikov avatar
By *deni*
9.
Tema " Sindrom Ace baletana " by leobg.. :hypno:

Na zalost, ova tema je nestala sa repertoara ( nema je nigde ), ali sam ja, racunajuci na to da ce ubrzo nestati, sacuvao najupecatljivije leobg-ove postove iz te teme, za nezaborav i dugo secanje i smejanje...

O Aci baletanu, nazadnim poslasticama ( :lol: ) i praziluku i jos kojecemu....
Originally posted by leobg
Naime, ko je Aca baletan? Pa legenda govori da je postojao jedan Aca, baletan. Decko je bio sa sela i dosao je u grad. Mrzeo je ljude koji su rodjeni u gradu, mrzeo je to sto nije nikako mogao da se uklopi u gradsku sredinu, zavidio je svakom ko se nije "frljao s padezi", imao je kompleks nize vrednosti. Aca baletan je bio okrutan, iskoriscavao je dobrotu tih gradskih momaka, materijalno ih je zloupotrebljavao i psihicki unistavao jednog po jednog. Na kraju je napravio skolu u kojoj su mali seljacici ucili kako da opstanu u velikom gradu i kako da na najbolji nacin iskoriste i izmuzu gradske decake.

Eto ja sam saznao samo toliko o tom sindromu, ako neko zna jos neki detalj o skoli Ace baletana, nek napise.
...Ratluk uz kafu sam pojeo prvi put u nekoj zabiti na Ibarskoj magistrali kad sam isao na more. Kravu sam video jedino na tetrapaku na jogurtu, a kad serem, obicno serem govna, koja smrde, ali ne serem u poljski WC vec u wc solju i pustim vodu, pa ne smrdi kao na selu.
...Ko jednom prezivi odnos sa seljacinama i njihovim poimanjem "ljubavi" taj ce uvek da se seti sindroma Ace baletana, a ko je seljak, taj ce da me mrzi i da mrzi sve kojima je selo i seljanija daleko od mesta rodjenja i kojima praziluk ne viri iz rektuma.
....Pa rekao sam da ne serem ratluk, ako si pratio temu, a sto se tice probanja rahatluka, stvarno sam ga probao prvi put na Veljinoj Ibarskoj u nekoj zabiti, jer je to nacionalno zasladjivanje seljaka. Mi iz grada smo jeli Mozzart kugle, npr.
...Ja sam govorio o slengu koji kruzi po gradu. Aca baletan je sleng za seljake koji su dosli u velegrad i poceli sa terorom nas iz grada i psihickim unistavanjem ljudi koji nisu sa sela. U tom kontekstu sam postavio temu. Ko je Aca baletan i cime se trenutno bavi, to ne znam, ali moj cilj je bio da ljude koji su iz grada upozorim na opasnost koju seljacine donose u Bg ili bilo koji drugi grad, jer se ponasaju po istom sablonu, a to je da te izmuzu i iskoriste, jer imaju taj sindrom koji se kod nas iz grada popularno naziva sindrom Ace baletana. Da li je nekom seljacetu iz donjeg pickovca potrebna pomoc, to ne znam, znam samo da su mnogi momci iz Bg_a posto sam odatle, povredjeni seljanijom koju donose isfrustrirani seljaci iz svojih zabiti sa sve prazilukom u rektumu.
...Neko bi rekao ko o cemu, baba o ustipcima. Rahatluk jeste bio i ostao proizvod koji je simbol Turske vladavine nad Srbojom koja je trajala 500 godina. Mozzart kugle su simbol Evrope i tu se nikada necemo sloziti jer rahatluk je seljacka tvorevina i uz rahatluk se pricaju price o stadima i ovcama, usput, rahatluk je tresh od poslastice. Ako ne znas, Becke poslastice su poznatije u svetu od tih nazadnih poslastica u kojima su seljaci i seljacine uzivali uz rakiicu i rahatluk i pricali o stadima, ko koliko ima grla ovaca i sl. To sto si jeo u trospratnoj visemilionskoj poslasticarnici u nekoj metropoli, to nista ne govori, pa i droga se konzumira u NY pa niko ne kaze da je ok fiksati se. Seljanija nema granica, bas kao i dzidza, shit ili zuto. Prema tome, skrenuo-la si sa teme, rahatluk nije tema. Tema je seljanija u velegradu i kako je gradjani dozivljavaju.
....Kad dozivite miris praziluka, seticete se ove teme, ja sam samo hteo da vas upozorim, ali vi ste slepi kod ociju. Radite sta hocete. Ono sto vidim je da sam pre pet sest godina upozoravao na neke stvari ovde na forumu i da sada to svi pricaju, ali kasno. Tada nisam bio shvacen, kao ni sada, ali to je vec za diskusiju na nekom visem nivou svesti, koje nazalost vecina nema.....
I taaaaako....

:smeh:

leobg, savet :
Pogledaj ponovo film " Ubistvo s predumišljajem ", pa od Jelene i Jovana skini nekoliko jakih snobovskih fazona. Nije dovoljno da kažeš da seljacima praziluk iz dupeta viri, moraš da kažeš : " Marš u svoj brlog, stoko bezrepa ! ", " Svaka kuća u koju vi udjete štala postaje "... ako pretenduješ da bidneš pravi respektabilni snob.
Ako te ipak jednog dana, kao Jelenu, napeči neki Krsman, onda ćeš da vidiš i šta je pravi seks. :lol:
:vatroslava:
10.
Originally posted by svejedno
Ovo me je nasmejalo malopre, na temi 'Oprah..':
Originally posted by goran
nemam komentar, udjoh samo da vidim sta je blenta napisao
POtpuno izlisan, ali iskreno pozitivan koment :)

..

inace, mrzi me, iskreno, da se secam sta me je sve nasmejalo ;)
11.
Originally posted by Pending-For-A-Bending
Originally posted by Simor
Danas sam pročitao i meni je bilo jako duhovito kada je BBB ustvrdio kako se na GS forumu guši individualnost, pretpostavljajući pritom da je on izraz te individualnosti. Neko ko generiše ustaljene seksualne i rasne stereotipije zaista je veoma duhovit kada tvrdi za sebe da je oličenje individualnosti.

:perezube:
Meni su smesni svi Simorovi postovi. Sto bi rekao Sundjer Bob: Smesno je jer je glupo
12.
Originally posted by Dina
Ja sam se sad setila ovog Galatejinog posta kad je Sunce spomenuo na nekoj temi... Iako kad pogledah on je iz 2007 god, ali valjda ce se progledati kroz prste :D Ja se samo secam da sam vristala od smeha kad sam ga procitala ali mozda nece biti izdvojen tako sa teme smesan... Uglavnom svi na temi velicaju flert da bi se onda pojavila Galateja i ...
Originally posted by Galateja
Originally posted by baby_girl
kad neko flertuje sa tobom to bas ume da podigne raspolozenje

zato se i zove flert zato sto nista ne mora da znaci

kad se kaze da je povrsno onda malo dobije negativnu konotaciju

u principu flert nije nista drugo do suptilno izazivanje
ili prosto ste neobicno fini jedni prema drugom

najvise volim flert bez reci, volim da vidim koliko dugo neko moze da me gleda u oci da ne skrene pogled.
Zamislila sam situaciju gde Nina (nek se zove Nina da je ne oslovljavam sa Osoba A) suptilno izaziva Martinu (bolje Martina, nego Osoba B) i neobično je fina prema njoj, te se Martina obraduje i sl. da bi joj Nina rekla: 'Htela sam samo da nam podignem raspoloženje, ti jesi cool, ali to ništa ne znači, ne kontaj me pogrešno, nisam ja površna...' I na kraju se Nina i Martina gledaju bez reči takmičeći se koja će zadnja skrenuti pogled.

:odbij:
Korisnikov avatar
By *deni*
13.
Originally posted by Lepa Krepa
Doduše koliko ja znam posti se i sutra, jer se "oplakuje činjenica da je Isus mrtav", dok ćemo prekosutra shvatiti da je to moša i onda ćemo se nakljukati kuvanim jajima.
14.
Kažeš, ti si iz Beograda, on iz Valjeva, a ljubav fatalna....hmmmm...

Preseli se kod njega u Valjevo, a stan u Beogradu dajte pod kiriju.
Od te rente, uz njegov miraz, ćete moći da živite u Valjevu udobno kao dva goluba gaćana, barem dok ljubav toliko plamti.
:pilence: :pilence:
:roflmao:
15.
Ovaj ceo razgovor:
Originally posted by little_boy
Originally posted by Lakiboy_ns
Originally posted by little_boy
Originally posted by Lakiboy_ns

Ja sam se uvek u takvim prilikama nalazio sa ljudima ispred Katedrale na trgu u NS..kontam 'em ima puno ljudi 'em je ispred bozijeg hrama :lol: :opatica:
Xaxa, koji si ti lik! :)
Nemas ni pojma KOLIKI :lol:
Nisam ja jedini koji se nalazi sa dejtovima ispred katedrale :opatica:
Moj rodjak u Zagrebu se isto nalazi sa frajerima ispred njihove katedrale.

Bozija pomoc je vazna u takvim situacijama.
znaci nisi lik, nego LIKCINA!

sto nisi u BG-u, mogli bismo da se extra zezamo i druzimo :)
ispred hrama svetog Save , naravno :)
16.
Na temi "Izjava dana":
Originally posted by blabla-baby
Dejan: Mima jel smem da ga izvadim malo?
Mima: Ne vadi ga sada!
Dejan: A dosadno mi je bre, samo cu da ga mazim malo.
Mima: 100 puta sam ti rekla da ga ne vadis kad su deca u sobi!
Dejan: Pa sto, sta smeta da ga i oni maze?

radi se o vadjenju zeke iz kaveza ali super dvosmisleno zvuci ;)
pricamo sestra i ja ne znajuci da slusaju baba i njena sestra:
ja: kucko! opet ste duvali?
babina sestra: jaooo, deco, pa nemoj te to bre da radite...
baba: ma ajde pa i mi smo pusili tu marijanu kao deca
ja i sestra: :shok2: Aaa???
baba: pa da, naberemo onu konoplju iz polja, sasusimo pa se jedan dan svi skupimo u polju, ponesemo one papirne kese iz radnje i motamo i posle se ceo dan smejemo.

nesto kasnije...
na tv-u ide snimak kako ptica hrani svoje mlade izbacujuci hranu iz kljuna, voditelj govori kako su i Indijanke hranile svoju decu tako sto su sazvakanu hranu iz svojih usta davale njima poput te ptice
ja: joj zamisli to
mama: Fuuuuuj
baba: pa i ja sam tebe tako hranila
mama: povraticu
baba: aj sta se primas, salim se (zagonetno mi namiguje i puca od smeha)

posto smo se smrzli u gradu keva kuka.
- ... Sledila sam se, umorna sam, sve me boli...nista me ne interesuje... bezim u Sigurnu kucu ... barem caj da popijem...
lokal na koji je mislila zove se Zelena kuca :D
Korisnikov avatar
By *deni*
17.
Originally posted by Ivana
Originally posted by Zonche
Boze kako neki ljudi ovde misle da su zabavni a totalno su promasaj....

Razgovor izmedju mene i keve:

- A jel si ikada razmisljao da spavas sa devojkom?
- NE!!!
- Ali one imaju mnogo prednosti
- (da skratim razgovor, pokusam da iskoristim shok terapiju pa kazem) Ali nemaju Kitu
- Ali imaju prste! Dugacke i lepe!!!
- MAMA!!!
- A tek kad ih spojeeee...
Originally posted by Zonche
Porodicni rucak again...

Baka: Ma ovo nije pile ovo je vrabac
Mama: Pa gde su vrapci, uopste ih vise ne vidjam
Baka: Ma otisli...
Ja: ...na Kosovo
Baka: Jao nemoj to Kosovo vise da mi spominjete ja cim cujem slovo K odma posmislim na...
Ja: Kitu
Baka: Pa da!
Mama: Zonche!
Baka: Ma neka kaze, bas su dosadni ljudi koji to...ne koriste!
Deka: Ja ne mogu da rucam pod ovakvim uslovima
Ja: Dobro, da promenimo temu, ja kupio ginkobil za bolju koncentraciju i cirkulaciju...Ana kaze za ovaj rok Ginkobil, pa u junu speed i onda za septembar koks...
Mama: Ma vutra je zakon!
Baka: Sta je to?
Mama: Vutra
Baka: Butra?
Ja: VUTRA, to je ona trava sto se pusi!
Baka: HOCU I JA TO!
Mama: Ma sta ce tebi to ti si stalno ko naduvana
Baka: Miladine, da li si ti to probao?
Ja: Jesam
Baka: I kako ti je bilo
Ja: Super
Baka: ALI HOCU I JA TO!
Deka: Ja ne mogu vise!
Uopste, Zonche end D famili su mi prediviFni, em sto mogu poptuno da ih zamislim, celu teksturu, em sto lice na moje straobalno :pucaodsmeha:

A baka je hit, svaki put zagrokcem kad je Zonche interpretira :smeh:
18.
Originally posted by XerYuS
Originally posted by stefan19
Jao jao... PLEEEEASEEEEE... Sada stvarno (dodushe i ranije su mi teme bile ozbiljne, ali ova je jako bitna!)
Dakle, pre par dana sam otkrio chari analnog seksa s' time shto sam ja bio pasivan, i sada sam se primio i stalno bih da me cepa.

Problem je shto imam fobiju da ne pochnem da curkam u toku seksa i ne pokvarim sve! Sta moze osim klistriranja 2sata pred sex da se uradi kako bi se osigurao clean sex, i postoji li velik rizik od curke iz guze?

Hvala :)
19.
Laki, oprosti sto te ometam u trenucima velike dileme, ali zasto ti na svakom avataru pridrzavas testise? :nerd:
Kako zashto ?
Boze, pa on je pre svega mushko. Nece valjda za picu da se pridrzhava.
:sunce:
Korisnikov avatar
By *deni*
20.
Ovaj forum ne mogu da zamislim bez denija! :smeh:
A poseban hit je bio nacin na koji sam saznao na koje se meso odnosi ta fraza " Ala mi se stresa ovo malo mesa ".

Nastavnica muzickog, koja je vodila skolski hor i smatrala sebe i svoj rad vrhunskom umetnoscu i javno prezirala nas folklorni ansambl, smatrajuci ga olicenjem kica i neukusa ( uglavnom zbog toga sto je bila u licnoj svadji sa covekom koji je vodio nas folklorni ansambl :lol: ), podigla me je jednog ponedeljka na pocetku casa iz muzickog vaspitanja i pred svima me pitala :
" Sta si ti to vikao u subotu na priredbi u Domu kulture ? "
Ja kazem : " Ala mi se stresa ovo malo mesa ! "
" Ko te je naucio da to vices ? "
" Bata Djoka ( rukovodilac folklornog ansambla ) " - kazem joj ja.
Onda je krenuo tajfun iz njenih usta :kletva: :
" Treba da vas je sramota i tebe i Djoku ! Ja sam crvenela u Domu kulture pored onih ljudi sto su morali da vas gledaju i slusaju, tamo je bilo uglednih pesnika i knjizevnika, a ti se deres " Ala mi se stresa ovo malo mesa ! " Znas li ti sta znaci taj izraz ? Sta drzis kad ides da piskis u WC ?! ... bla bla bla bla .... :kletva: "
I posle me na brzaka ispitala neke lekcije koje nisam zano, zalepila mi jedinicu u dnevnik i eto ti meni belaja zbog mesa koje mi se stresa. :lol:
Nju je, kontam, nerviralo to sto smo svi nastupali na istim manifestacijama, i mi sa folklorom i njen hor, a mi smo uvek dobijali vise aplauza od njenog dosadnog hora. :lol:
21.
Kad smo vec kod te teme, meni je ovo nateralo suze u oci

Ne secam se da su meni nesto pevali. Pretpostavljam da jesu posto sam ja vrlo brzo naucila razne pesmice, tako da sam morala da se "pokazujem" kad rodbina dodje. Mrzela sam to, osecala se kao klovn. A i deca rodjaka me nisu volela jer zam na tim "pokazivanjima" znala vise pesmica od njih. Ako znam da necu nesto raditi mom detetu to je da ga necu terati da bude klovn i da svakom liku koji se pojavi pokazuje koliko zna.

A inace ja sam pevala uspavanke mojoj sestri tj. imala je jednu uspavanku koja je isla ovako: "Oj jagodo jagodice, jagodo, jagodo... oj jagodo, jagodice, jagodo, jagodo..." To sam inace drecala na sav glas i drmala joj krevetac koliko sam god mogla. Radilo bi se o tome da sam bila besna sto moram da je uspavljujem dok se sva deca igraju napolju. Sirota ona izdresirala sam je da se brzo napravi da je zaspala kako bi vika i tresenje kreveca prestali... a ja sam mogla napolje :yay:
Lepo primecuje bananica - okrutna imperatorka.
22.
:D

Sad ja moram da navedem Denija... Malocas procitah u Ljubavnom pa se jos smejem...
BellyButton, duso, pre ili kasnije do izvlacenja kite mora doci.
To je neizbezno... OK je igrati igru " Dacu, dacu, dacu nego sta cu, ali mi je ipak stalo da te mucim malo ", ali se treba s druge strane cuvati i nepotrebnog odugovlacenja, koji nikom nista dobro ne donosi, samo moze da se neslavno zavrsi skracenicom - SKOJ, tj.
Suva kurca ostashe jebachi.
A kome to josh treba ?
23.
Na temi o sadržaju nesesera, u kojoj se forumaši polomiše da nabroje sve marke njihovih preparata, Dušan Maljković odgovara:
Originally posted by Dušan Maljković
U neseseru imam jos jedan neseser, u njemu još jedan i tako do kraja, gde u najmanjem neseseru imam čarobni pasulj.

Da, to je babuška-neseser (oriđinale iz Rusije) enchanced by the Magic World of Fairytales. :shocked:
:giggle: Baš super odgovor.
Korisnikov avatar
By *deni*
24.
deni na temi: Zasto sam ja Hlevdija stolker/iliti/ tema zasto obavezno procitate neciji post

Originally posted by Dirrty
deni

Lakiboy_ns

blenta

ns.happy

A u poslednje vreme i:

Ulix

Dusan Maljkovic

Inace ne preskacem postove sem ako su bas predugo-besmisleni (po mom strucnom misljenju :lol: )
Ovih par imena sam izdvojio jer sam u vise navrata uhvatio sebe kako jurim njihove postove po forumu...
Drtino, dirnuo si me u klitoris.
:yes:
Sva sam polaskana.
:yes:
:B
:pucaodsmeha: :oskar: Da je neko drugi ovako nesto napisao, ne bi mi bilo smesno. Ali deni :hail: !

I zanima me bas koliko je jaka ona druga, tuzna strana denija kad moze ovako da se sali. Preosetljivko, siguran sam! Isti intenzitet, suprotan znak.
25.
Sa zakasnjenjem sam uocio ove superfly - eve slikovite replike u ovoj temi -------->

Moja fotka

Najsmesnije mi je ipak to koliko se ne podnose on i stefan19.

26.
Originally posted by EYA
ja se nisam lozila na svoje uciteljice, mislim, nisu ni bile neke :kosa:
al mi se svidela uciteljica moje cerke. otisla ja na roditeljski, i skontam da je nista ne razumem sta prica... zato sto zaljubljeno gledam u nju, kako se pokrece dok prica... :doh: posle se sretnemo u diskoteci, na tehno partiju :tehno: :love:
dalje nije za javnost. ne, nismo se smuvale, ako je neko to pomislio :D
27.
Mene nasmeje sve sto jukie napise. Posebno ako se tice njegovih blizih i daljih rodjaka i dece u tinejdzerskom dobu.
Ovo mi je bilo sjajno
Meni su jako gadni oni metalni držači za ruke od kojih ti posle ruke metalno mirišu, i uvek gledam da se ne uhvatim za njih

Snimio sam jednu vrlo prljavu babu (pijanu ili samo nije celu noć spavala?) kako se obeznanjuje po trolejbusu gubeći papuče i neke čudne kese... Na kraju su se svi koji su sedeli okolo sklonili i ona je stavila glavu na gornje sedište da spava (to je onaj trolejbus što ima napred po tri uzdignuta sedišta koja gledaju prema sredini, pa je ona sela na malo sedište pored dole i legla glavom na sedište gore...) Nego ne znam kako da skinem to sa mobilnog a mrzi me da se petljam sa bilo čim iole komplikovanim.
(najzabavnije je što sam izašao iz tog trolejbusa (jer je bilo vruće, nisu mogli da isključe grejanje) i išao drugim, pregledajući taj snimak i smejuljeći se, kad ista ta baba ulazi...)
I ja sam vidjao tu babu. Svi joj se naglas smeju, a ona kao da izvodi predstavu u prevozu: ceslja se polako, navlaci carape itd. :lol: :(
Korisnikov avatar
By *deni*
28.
Originally posted by Daliborka
Originally posted by V I V I S E C T
Nemash pojma kako si srecan.
Ako imash krilo slepog misha, mozesh zavezati svakog mushkarca da poludi i ozeni se s tobom.
Uzmesh krilo i tri puta u smeru sata se vrtish oko lika, svaki put dodirivajuci ga s krilom slepog misha. To krilo onda treba zakopati na grobu osobe koja je umrla pre manje od nedelju dana.
Ok, a kako naterash tog decka da ti dozvoli da se sa krilom slepom misha ( ?! ) vrtish oko njega, pa da ga josh i dodirujesh tim krilom ?
Meni je ovo mnogo smesno... zamisljam sliku kako to izgleda pa nikako da prestanem da se smejem :pucaodsmeha:

Mada se nadam da ce Vivisect odgovoriti na pitanje, nikad se ne zna hoce li zatrebati... nije lako udati/ozeniti se :napitak: ;) :lol:
29.
Originally posted by Superstar!
Chudi me kako Zlatokosa nije zatrazila od unikorna da promeni nazive podforuma u neshto:

Kafic > Drink Holy water with Jesus
Trach Arena > Talk with Jesus
ZeZaNjE n OpUšTeNcIjA > PreParinG FoR PrayINg.
Estrogen Fix > Place for witches.
Ljubav i seksualnost > Your love for Jesus
Golicljive stvari > Tickling with your holy father
Transrodno, Queer, ... >How to change sinners into saints...
Scena > Church
Aktivizam > Be proactive with Jesus.
Coming out > Tell everyone that you love Jesus.
Gej brakovi i roditeljstvo > Learn your child to hate.
Društvo i politika > Which states Jesus likes.
Religija, filozofija i teorija > Jesus, philosophy of Christianity, and theory of Christianity.
Muzika > Sing with Jesus.
Moda > Fashion by Jesus.
Kultura i Umetnost > Christian culture and art.
Zdravlje > Purge yourself from demons with Jesus.
Sport i fitness > How to prevent masturbation and how to punish yourself
Tehnologija > Jesus inside
Hobi > What to do when you are not in Church.
Putovanje i turizam > Visit Ostrog and Gracanica
Razno > Jesus accessories.
Komentar na sadrzaj sajta > Don`t post here in vain!
Diskusije o diskusijama > Discusion how Jesus is always right.
Gay-Serbia.com chat > Jesus-Serbia.com chat
Do You Recycle? > Hell

Valjao sam se od smeha.
30.
Ja moram jos jednom da citiram Angelinu777:

"5. Misle da imam kuću, ili makar kućicu gde živim, a nemam je. Živim u metrou, spavam na klupi, a penjem se u obližnji net kafe i odatle sve ovo kucam. Popušila sam noćnom čuvaru i šunjam se oko monitora, izvodim ples, striptiz, dosta piva i cigara i internet do zore! Svi misle da sam otišla sa foruma jer mi se gadi, al moj čuvar nije bio tu, bio je na Arubi, radila je neka moralistička, prefrigana tetka koja je u rodu sa baba serom što radi u Iksu..izbacili su me iz net kafića zbog nemorala. Štedim da sebi kupim kutiju od kurtona, izbušim rupu za ovo jedno moje preostalo oko, iz te kutije ću brižljivo osmatrati svet - sve ste ovo čuli, istina je, jer ja duboko volim forum i mislim da su svi ljudi ovde divni, krasni i tolerantni..samo me vi razumete i prihvatate Volim i ja vas."
Korisnikov avatar
By *deni*
31.
Irisini snovi:
ajme.

ja sam pre neki dan sanjala da sam zagrlila Anu Ivanović i da je plakala na mom ramenu, zbog krize u kojoj se našla. ja sam je utešila (rečima nevaljalci jedni) i rekla da će sve biti u redu. i onda je ona odlično igrala u Cirihu :yay:

:doh:
:radosnice: Poruci joj sledeci put da je volimo. :)
jednom sam tako sanjala da sam zagrlila drugaricu koja je bila u nekoj poludepresiji, i sutradan joj je bilo znatno bolje :shrug:
moj zagrljaj u snu leči. ipak su se ljudi oko mene obradovali što Ana nije osvojila turnir, jer su skontali da ipak nisam veštica :lol:

a inače, u istom snu je bila i Jelena Janković, koja je spavala... i baš našla da se probudi kad je Ančica zaplakala... i onda Ana, da je JJ ne bi videla kako plače, izvuče se iz mog zagrljaja. ja tvrdim, odgovorno, da je do kraja dobila svu potrebnu bioenergiju od mene, osvojila bi turnir :smug:

:lol: :sweet: :smeh:
32.
:pucaodsmeha:
Originally posted by avalon
Originally posted by bananica
e da, i ovaj avalon! :mad:
Ogavan do bola!!!!
(salim se milice, ti znas da te ja sakam:obraz: )
Cicaj mi go pičeto :jezik:
:smeh: :lol: :smeh:
33.
Vivisect :smeh:
Kada sam u vezi, poshto sam svestan da je nemoguce naci monogamnog partnera. Deshava se da ja preduhitrim partnera i prevarim ga, samo zato da bih spasio sebe od izliva besa. :ninja:

Iskreno, zelja mi je da nadjem nekog monogamnog mladica, koji se jebe kao lav, ima telo kao tigar, krzno poput pume i ochi poput machke.

Do tada
''
Korisnikov avatar
By *deni*
34.
Originally posted by ...Sitnicava...
Opasni ste, Daliborka...
Biste li skupili vase, iako ne vitke, stilski uoblicene nozice i stavili me na iste kako bi mi propovedali o tajnama zivota, zamkama za neprijatelje, receptima izvrsnih nedeljnih kolaca? :lol:
Nije do privlacnosti vaseg krila, zaista, znanja je zeljno ovo milo cedo... :trep:
Kontroverznog li posta.
Uvreda u komplimentu ljuta, k`o djavolska ali slasna sarma, od kvarnoga mesa sto u kupus hodi....
Hodi cedo u to krilo bujno
Popicemo i vinjace rujno...
:hamlet:

Meni je svaki tetka Dacin post urnebesno smesan. Nekad mi se ucini da su njeni ozbiljni postovi najsmesniji :smeh: :
Kako je to moguce da niko osim mene nije bio dovoljan, niti je padao na popravni ?
Ovde sve sami odlikasi, boga ti !
:roll:
35.
Originally posted by Dušan Maljković
Originally posted by Pending-For-A-Bending
Meni je recimo DM toliko odvratan lik da sam zbog njega obrisao svoje porno klipove sa Xtube.com kako on ne bi mogao da drka na iste
I love you! :)

Ovo je dobra primer kako nečija glupost samog sebe kažnjava... A meni imponuje da mi pridaješ toliki značaj...

Pored svih dobrih frajera na Xtube-u samo mi tvoj video fali... kao rupa u glavi! :elf:
:colorado:
36.
Originally posted by Hton
joj uzas! Muske cipele su sranje:rida:
odvratni kozni camci za ljude koji imaju siroka stopala... :shtap:
ja imam neke kao fora patiko-cipele(posto mrzim i patike i cipele)
Jedva sam doceko leto da pocnu da se nose sandale(isusovke :love: ) i japanke:yay:
PS: ali opet ne one sa ogromnim, uzasnim kaishevima :ostrisekiru: ...boze kako ja mrzim musku obucu:(
Hton - mrsko. :mazi: :giggle:

uzas, sranje, odvratni, mrzim, mrzim... :smeh:

Kao dete kad mu neko pokloni igracku, a on nezadovoljan pa gundja. :lol:
37.
Originally posted by Mars
(velicina filmova je manja ili veca od 700 mb)
Korisnikov avatar
By *deni*
38.
Originally posted by KissQueen
volim da zaspim sa nekim, volim da me neko grli dok spavam,
mada posle bude malo nezgodno za tu drugu osobu, s obzirom da hrcem
i otimam jorgan i umotavam se u njega, a umem i da guram guzu da bude sto blize
toj osobi, sto nekad rezultuje izbacivanjem te osobe iz kreveta

a, da - i nekad pricam u snu
:giggle:
39.
Originally posted by mikka
Originally posted by AngraMaina
Tamo mi je bilo EKSTRA zanimljiva ona plastična LOPTA u koju se stavi KLUPČE iz koga se plete...
tvoji su bili neki napredni. kod mene je klupce stajalo u cegeru sa jos 10-15 druge klupcadi, a nama je bio hit da spojimo macku sa tim cegerom jer - eto ti radosti kad se obeznani od srece medju vunicom u 5 boja

@m.. ali GOVANCA od baletanki... :smeh: da i nas su terali da kao radimo te korake iz basketa i rukometa i skacemo u dalj i sve te ostale gadosti smisljene da istraumiraju nas "nacitane" - nekad se mislim da je jedini cilj tog casa i bio da ti kretencici dobiju barem nekakav revans u odnosu na nas dobre djake, kad vec na svim ostalim casovima zevaju ko ribe i preklinju decu poput mene da ih spasu, puze i ponizavaju se, ma mislim bljak. tacno ti se prikaze kakvi su ljudi od malih nogu.

takodje sam mrzeo smrad od znoja i hormona u svlacionici. ali mrzeo.

a ono merenje odbijanja lopte o zid, pa trcanje...

a preskakanje kozlica? to je bilo NAJGORE od svega. MORAS da se zatrcis kao magarac da preskocis nesto sto mozes i da zaobidjes, zgrcka ili razloska, svejedno, moj pad je bio uvek siguran. jednom sam povredio trbusnu maramicu od pada. ali sadista od glupog "fizicara" sa licem sirovine je samo to i cekao. kao ona deca u africi sto moraju da preskoce bika i da ubiju sirotog malog slona da bi nekom nesto dokazali o muskosti i trt-mrt.

u nekom trenutku sam cak i uspevao da preskocim jebeni kozlic, po nagonu samoodrzanja. mislite da mi je hvala neko rekao? NE.

ja verujem da je u paklu za nastavnike fizickog rezervisan poseban krug negde duboko, a sasvim blizu satane, gde su prinudjeni da se za citavu vecnost zalecu na kozlice i padaju preko njih, krsheci se i lomeci. a kad vise ne mogu da pomere ni prstic, onda moraju da bacaju usijanu medicinku.

:obesen:
angrino odusevljenje casovima fizickog :sweet:
40.
Originally posted by mikka
O erotici i donjem vesu u sluzbi erotike i seksa pricamo, ako sam dobro razumela...
:nerd:

Volim da furam seksi donji ves, ali prevashodno iz domace radinosti. To znaci da mi nije popaljivo da kupim konfekcijsko erotsko rublje, koje je pretenciozno, vec volim da sama kreiram.
Jednom sam svoju prijateljicu docekala u vrlo originalnoj kreaciji , koju sam sama smislila.
Na dojke , tj. bradavice sam tankim slojem OHO lepka nalepila po jedan cvetic bele rade, a dole sam imala duboke kozne gace sa sljokicama i procepom na sredini, krojene od neke stare izandjale kozne jakne. :blush:
Sta da vam pricam, seks je bio fantastican, sto znaci da je moja kreacija urodila plodom i da je efikasna. To je valjda i poenta dobrog erotskog rublja.
:smeh: :smeh: :smeh:
41.
Daliborka Nusic :giggle:
Posle nedelju dana...

...Laki i njegova lepsha i malo uhranjenija polovina, ali i dalje vidno upalih obraza od nesanice i nedostatka apetita, pricaju, Laki se meskolji, zeli da postavi pitanje, ali ga decko preduhitri :

" Zelish nesto da mi kazesh? "
" Ne "
" Zelish nesto da me pitash? "

( Laki klima glavom potvrdno )

" Pa,reci..."
" Jesi jeo? "
" Jesam "
" Jesi dobro spavao? "
" Onako "
" Pa,sta je onda problem? Hocesh da ispunimo bracne duznosti ? "
" Paaaaa...
" Dobro,necu ni ja. Moram da skupim snage za tvoj portret. Pitaj sta hocesh. "
" Pa... "
" Hoces da znash da li sam aktivan ili pasivan ? "
" Pa... "
" Hocesh da znash da li balavim puno dok pushim kurac ? "
" Pa... "
" Pa, sta? Kazi ! "
" Jesi li ti manijak ? "
" Zasto pitash ? "
" Jel mi teta Daca rece da je puno manijaka medju finom,kulturnom i pristojnom omladinom i da se oni lepe za fine momke kao sto sam ja. Jedan B.U. sa foruma je imao niz neprijatnosti i njegovi prijatelji takodje. Cak je bilo i pretnji ! "
" Ali nisam manijak...Bar ne znam da jesam. I ja ne pretim. Ja samo pratim.. "
" Ali ti ces da me precrtash?! "
" Kako znash? "
" Pa zato sto si manijak... mozda "
" Mozda... "

I tako utonushe u kontemplacije o hrani i snu....
42.
Originally posted by Superstar!
Mozda ovo vama ne bude smesno ali ja sam se cepao pola sata od smeha
Stvarno glavic lakse raste i pretvori se od ruznog paceta u lepog labuda.
43.
Originally posted by AngraMaina
nego deni jesi ti to upucao vel boya u lovu i rastegao ga u potpis da se sushi? :D
44.
U Srbiji to nije tako.

U ruralnim sredinama, roditelji dva mala muška pedera ugovore vezu dok su oni još jako mali, i posle nema mrdanja.

U gradovima imaju slobodu izbora, ali i tada ostaju verni ceo život partneru sa kojim su imali prvi seksualni odnos.

Vredni dokument na ovu temu je višestruko nagradjivani dokumentarni serijal (koprodukcija Discovery i Animal Planet) sa mnoštvom primera koji opisuju ovaj fenomen. Recimo, kada homoseksualna jedinka u Srbiji pronadje partnera - pokazalo se (praćenjem moždanih aktivnosti na najsofisticiranijoj opremi današnjice koju koristi NASA) da apsolutno više ne postoji opterećenost kitom/dupetom drugih jedinki.

Zato, Stefi, kad ti dosade visoke temperature, depilirana torza i muška dupeta u tangama - VELKOM TU SRBIJA.

:ledeni: :jelka: :poklon:
45.
Originally posted by Zaljubljena
sta spavas do podne...posten narod ustaje u 5 i odmah se kaci na forum i fejs...
Interesantna sam znati o cemu se radi.
Marvine, molila bih te da pricas jasno i glasno, a ne kao Armadeo i ns.happi, sto isto tako izigravaju nejasne figure i ponasaju se kao da imaju zlatne pice medju nogama.
:mete: :bic:
Korisnikov avatar
By jukie
8.
Ovo mi je bilo sjajno

U medjuvremenu sam skinuo sa mobilnog... evo zamazao sam joj lice da ne može da se prepozna :lukavi:

[img=300x200]http://img267.imageshack.us/img267/1903 ... icamz7.jpg[/img]
By ~ Le Saint X ~
Za 2008 nemam favorita

ali iskopah na kompu ovo:

Toliko smesan post - da ga nominujem za post decenije 2000 - 2010
Originally posted by Renoir
Ja sam citala u nekom starom gay i lezbo prirucniku ( ili leksikonu ) iz 1975. godine da je znak raspoznavanja medju gay i lezbo populacijom crvena maramica koja viri iz zadnjeg dzepa pantalona ili suknje.
Tako da kad primetim crvenu maramicu koja proviruje iz dzepa neke zgodne ribe, odmah joj i prilazim, bez zadrshke...
:blush:
Dakle, vishe sam za egzaktne stvari, nego li za nesto tako apstraktno i sumnjivo, kao sto je taj tzv. gaydar...
OVO JE NESTO NAJBOLJE/NAJSMESNIJE STO SAM PROCITAO U ZADNJE VREME OVDE!!!!

Svaka cast!
:kiss: za teta Daliborku!
Oh, bas mi prijaju komplimenti od jednog tako zgodnog momka kao sto si ti, Renoir... :blush:
Ljubi te tvoja teta Daca Mileusnic.
:kiss:
Korisnikov avatar
By Daliborka
hehehe, B.U., secam se te diskusije...
:giggle:

U ovogodisnjoj konkurenciji, glasam za VIVISECTOV post pod rednim brojem 29.
By ~ Le Saint X ~
ja, eto, tu stranicu sacuvao na kompu

secam se da sam se satima smeshio posle ovog!

Teta Daco, JE VOUS AIME!
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
18
Setila sam se da je stefan19 bio mlad i neuskusan clan foruma jednom tamo.
By Dragonite
29ka, bez premca u ovom izboru postova, mada je bilo puno stvari koje su meni lično bile smešne.
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Ovaj je :lol:

13.
Doduše koliko ja znam posti se i sutra, jer se "oplakuje činjenica da je Isus mrtav", dok ćemo prekosutra shvatiti da je to moša i onda ćemo se nakljukati kuvanim jajima.

ali je ubedljivo najbolji 29.

Chudi me kako Zlatokosa nije zatrazila od unikorna da promeni nazive podforuma u neshto:

Kafic > Drink Holy water with Jesus
Trach Arena > Talk with Jesus
ZeZaNjE n OpUšTeNcIjA > PreParinG FoR PrayINg.
Estrogen Fix > Place for witches.
Ljubav i seksualnost > Your love for Jesus
Golicljive stvari > Tickling with your holy father
Transrodno, Queer, ... >How to change sinners into saints...
Scena > Church
Aktivizam > Be proactive with Jesus.
Coming out > Tell everyone that you love Jesus.
Gej brakovi i roditeljstvo > Learn your child to hate.
Društvo i politika > Which states Jesus likes.
Religija, filozofija i teorija > Jesus, philosophy of Christianity, and theory of Christianity.
Muzika > Sing with Jesus.
Moda > Fashion by Jesus.
Kultura i Umetnost > Christian culture and art.
Zdravlje > Purge yourself from demons with Jesus.
Sport i fitness > How to prevent masturbation and how to punish yourself
Tehnologija > Jesus inside
Hobi > What to do when you are not in Church.
Putovanje i turizam > Visit Ostrog and Gracanica
Razno > Jesus accessories.
Komentar na sadrzaj sajta > Don`t post here in vain!
Diskusije o diskusijama > Discusion how Jesus is always right.
Gay-Serbia.com chat > Jesus-Serbia.com chat
Do You Recycle? > Hell

Korisnikov avatar
By jovanabeograd
zaboravili ste cuvenu Modestyinu izjavu gde spominje vracanje glave u rernu al nema veze ;)

glasala za Anu Ivanovic i Irisin san jer me je najvise nasmejalo :D
Korisnikov avatar
By Dirrty
Moram priznati da nisam procitao sve predloge, mnogo su bre dugacki!

Svaka cast na sakupljanju svih postova, i objedinjavanju u ovako lepo organizovanu temu.

Ima dosta interesantnih postova moram priznati, ali po meni su se izdvojili na prvi pogled sledeci:

35. i 41.

Ali sto ne moze da se glasa za vise opcija!
Ne mogu da se odlucim, ne zelim!

P.S. Glasah za predlog 35 jer mi je taj humor nekako blizi, a pritom je i sam post dosta privlacniji zbog same duzine...
Korisnikov avatar
By Rei
37.
(velicina filmova je manja ili veca od 700 mb)
Slatko sam se nasmejao :) Zato shto nije izmotavanje i izmishljanje nego genuine glupost na simpatichan nachin :D

Setio sam se jedne devojchice Ivane iz osnovne shkole, mala je bila smotana i plava i neverovatno slatka, kada je jednom posle kontrolnog iz fizike, kada smo proveravali ko je kako uradio, pitala mene i jednog drugara "koja ste grupa bili, ja sam bila A ili B" (a samo te dve su i bile). :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!