- 25 Dec 2008, 20:10
U Sunceovoj temi "Najsmesniji postovi 2008. " tokom godine nakupilo se ukupno 45 citata iz razlicitih tema.
Evo ih sad pred kraj godine na jednom mestu, kao predlozi za post godine 2008.
Izvolite glasajte !!!!!
1.
Evo ih sad pred kraj godine na jednom mestu, kao predlozi za post godine 2008.
Izvolite glasajte !!!!!
1.
Originally posted by Sunce2.Originally posted by *deni*Gde je samo iskopao ovu "sliku".
Ma, sve je ovo sto mi ovde piskaramo jedno veliko
Originally posted by IriS3.
ovome sam se u poslednje vreme od srca ismejala
Originally posted by *STATUS*
ima li nesto veceras u Apartmanu ?
rekose mi da ima neka pena party u Vipu, "vodka party" u Kamelotu, isto neki party "LATINO TEQUILA PARTY" u Espehu
ooo, jesu li to vlasnici klubova poceli da koriste mozak i da menjaju politike od straha zbog konkurencije i monopola....
svaka cast... imate podrsku najpopularnijeg forumasa u Srbiji...
veceras cu sve da posetim... samo ne znam redosled, ali overicu svako mesto po malo... pa ko zeli da me vidi, neka se potrudi...
Originally posted by Angelina7774.
Kad smo glumili virtuelni fajt, Deity Marduk i ja:
Deity Marduk meni:
Originally posted by Deity MardukAha,znaci i njemu zavidim.Ovako zavidim Statusu zato sto je Nikola Tesla?Zavidim Zoncheli zato sto je napisala Forumlend?Stefaneli zato sto dobro izgleda?
A tebi?da ti ne zavidim na malim grudima, mozda?Ili na onoj sumi dole u koju nista nije hiljadu godina zaslo?
Ili mozda na tim zagorelim pramenovima,sto ih maminom peglom ispravljas?
Picka ti je kao mravlje gnezdo,moze se samo kineskim stapicima jesti
Originally posted by Sunce5.
Fenomenalno i mnogo smesno! Prvi put kad sam citao, osecao sam da dobijam kockice na stomaku!
Zablude Forumasa o Vama
Originally posted by Angelina777
1. najpre forumaši žive u zabludi da uopšte postoji jedna jedina stvar oko koje nisu u zabludi kad sam ja u pitanju. Ja sam sve što oni zabluđuju i još gore, sve što ste čuli o meni, uvećajte za još toliko. Neme žrtve svega ćute, ostaju gluve, slepe i neme..
2. Sve što mislite o meni da je istina, istina je, sve što mislite o meni da je laž, istina je
3. Ja sam i istina i laž, i uvek sam govorila da je zabluda majka zla iz koje sam ponikla. Umešna je porodilja svih mojih grehova, ja sam njeno izobličeno dete. Kao čedo jednog pucanja kondoma, majka me je rodila u žbunu, i ostavila tu, promrzlu nakon tri dana i noći našla me je neka dobra žena, sa epileptičkim napadima, izbezumljenog pogleda. Bačena, belo ciganče jednog šumadijskog sela. Niko ne zna gde sam se rodila, niko nije siguran da sam ikad postojala- živa istina
4. Forumaši misle da sam ja žensko, a nisam, nosim smrdljive čarape u brusu i šminkam se tako da izvučem sve ženske crte lica vani.
5. Misle da imam kuću, ili makar kućicu gde živim, a nemam je. Živim u metrou, spavam na klupi, a penjem se u obližnji net kafe i odatle sve ovo kucam. Popušila sam noćnom čuvaru i šunjam se oko monitora, izvodim ples, striptiz, dosta piva i cigara i internet do zore! Svi misle da sam otišla sa foruma jer mi se gadi, al moj čuvar nije bio tu, bio je na Arubi, radila je neka moralistička, prefrigana tetka koja je u rodu sa baba serom što radi u Iksu..izbacili su me iz net kafića zbog nemorala. Štedim da sebi kupim kutiju od kurtona, izbušim rupu za ovo jedno moje preostalo oko, iz te kutije ću brižljivo osmatrati svet - sve ste ovo čuli, istina je, jer ja duboko volim forum i mislim da su svi ljudi ovde divni, krasni i tolerantni..samo me vi razumete i prihvatate Volim i ja vas
6. Ušmrkavam meriks, pijem ispred prodavnice, prebijam muškarce po liftovima, silujem ih starim satarskim pomagalom- ne grešite, samu sebe sam nekoliko puta silovala, pre izlaska na most gde se skuplja moje društvo, radimo na jednom splavu hogging-gušimo jedne druge do smrti smrdljivim čarapama, dok svi grupno masturbiramo. Lepo je imati prijatelje koji te guše...
7. Toliko sam gubava da me nijedna buchica neće, ali zagorela nisam, sem ako ove zagoretine od gube na mom licu računate.. moj seks je toliko redovan, blaženi mlaz gospodnji me oblije svakoga dana kad otvorim snene oči, Ud svetog trojstva je prvo što mi na usne padne kao teg, smiren u svojoj pulsirajućoj nirvani...tako da sve to lažu podli, bezobrazni, dojebani ljudi. Ja sam jeBEna.
i da, selim se u drugu državu jer me poverioci čekaju na svakom semaforu, pride i radim na semaforu, extra prihod kojim finansiram još uvek lokalni magazin Lezbos - živa istina
Želja mi je da zablude o meni ostanu istine, a istine da postanu da zablude, da se mrtvo more ne ustalasa, lepše je za hogging i water sports kad je voda mirna, glatka, tek pokoja pirana da izmami osmeh u sumorno sivilo večeri s odjajima već tonulog sunca, dok svira Jacques Loussier ...
Ja sam veštica globalnoumetničkog sloja. Ja sam čllan Društva za vivisekciju i odbranu prava jednookih gej ljudi. Ja sam gej.
Originally posted by EYA6.Ja znam dva sajentologa. Nisu ludi.
Ja znam dve prilicno lude osobe. Nisu sajentolozi.najsmesniji kao neka pozitivna kategorija, jel?
ono kao, moja starija cerka ima problem da prihvati smeh na njen racun kao nesto pozitivno, vec joj uvek iskoci sujeta
Originally posted by KiWi7.Originally posted by blenta
keva:"aj sa mnom na u metro"
blenta:"necu"
keva:"ajjjj treba neko da tegli, aj ako necesh u metro aj u panchevo na buvljak"
blenta:"pa ako necu u metro shto bih ishao na buvljak"
keva:"na buvljaku ima chokoladnih a u metrou nema"
mislila je na cigane gorgona
Originally posted by IriS8.
na temi Beovizija mi je Dirrty bio smešno sladak sa svojom sledećom izjavom, koju je dao u zanosu
Originally posted by Dirrty19g
Ne diraj mi Beauty Queens!
I ne kazu "ove zastave" vec "bele zastave"
Ne znam sta im znaci i ne zanima me!
Volim strofe! Prelepe su...
Poceci strofa i ona crnka sto peva, nezan i tih glas...
Ostale me smaraju... pogotovu ona debela i njen glas... sto ima solo deo bez muzike!
I smara me ona zhirafa crna... sto je pred kraj pesme "glavna"!
Originally posted by Wilhelmina
Mene nasmeje sve sto jukie napise. Posebno ako se tice njegovih blizih i daljih rodjaka i dece u tinejdzerskom dobu.
Ovo mi je bilo sjajnoOriginally posted by jukie... sve u temi o bubasvabi u gspu... od bubasvabe do babe...
Meni su jako gadni oni metalni držači za ruke od kojih ti posle ruke metalno mirišu, i uvek gledam da se ne uhvatim za njih
Snimio sam jednu vrlo prljavu babu (pijanu ili samo nije celu noć spavala?) kako se obeznanjuje po trolejbusu gubeći papuče i neke čudne kese... Na kraju su se svi koji su sedeli okolo sklonili i ona je stavila glavu na gornje sedište da spava (to je onaj trolejbus što ima napred po tri uzdignuta sedišta koja gledaju prema sredini, pa je ona sela na malo sedište pored dole i legla glavom na sedište gore...) Nego ne znam kako da skinem to sa mobilnog a mrzi me da se petljam sa bilo čim iole komplikovanim.
(najzabavnije je što sam izašao iz tog trolejbusa (jer je bilo vruće, nisu mogli da isključe grejanje) i išao drugim, pregledajući taj snimak i smejuljeći se, kad ista ta baba ulazi...)