Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
Pokusacu ukratko da predocim situaciju:

kolega sa posla je jedan retard koji nije umio da na vec napravljenom sablonu ugovora samo doda konkretne reklame koje se tim ugovorom prodaju. Pritom je pun sebe i sve vrijeme se prema meni ponasa kao sef (samo zato sto poznaje direktore duze nego ja, inace nam je posao skoro isti)
Posle nekog vremena, pocele su da biju varnice medju nama, jer je meni smetalo da trosim na posao tri puta vise vremena nego sto je potrebno pa smo se nekoliko puta verbalno zakacili - ali nista ozbiljno.
Najzad, prije tri dana ja sam prsnuo - i dao otkaz.
Iskreno, veoma glup potez jer je posao super. Najgore od svega mi je palo to sto jedan od sefova, koji je mnogo vise upucen u situaciju u ofisu nego ovaj drugi, nije htio rijec da kaze, iako sam ga pozvao da potvrdi neke moje argumente povodom situacija u kojima je sam ucestvovao i znao da sam u pravu. Zato sam najvise i popizdio i dao otkaz.

Nista. Ko ih jebe, naci cu drugi posao. (tj. treci, posto drugi vec imam i radio sam ga uporedo sa ovim)

ali, danas sam sasvim slucajno upoznat sa nekim novim momentima. Jedan od njih je i to da moj bivsi kolega koristi kancelariju za svoj licni biznis. Prodaje baja stanove, iznajmljuje kola - sve to iz ofisa:roll:

I sad sam u dilemi: da li to da kazem bivsim sefovima, mozda i vratim svoj posao i ujedno vratim seljaku za ruzno ponasanje, ili da vratim kretenu koji me je jos jace "ujeo" i ostavim ga da mu vecinu posla obavlja nesposoban lik koji ce mu ionako usranu situaciju uciniti jos gorom?...

Ne, nisam zbog toga budan u 5 ujutro, vec zbog drugih stvari... samo mi je tek sad sinulo da pitam forum za misljenje..
Korisnikov avatar
By maka
Ja ne bih rekla..jednostavno sam takva. pustila bih vodu da govna odu i ne bih se osvrtala..Ja sam takva,kapiram da je vise ljudi koji bi rekli..zato oni bolje prolaze u zivotu.. :eureka: :)
Korisnikov avatar
By AngraMaina
ja ne bih. znas kako kazu, za g. se pusti voda :wcsolja:

mada meni nije sasvim jasno sto si uopste napustao taj posao? da nisi mozda shvatio da si prenaglio pa bi sad da se vratis?
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
bas sam to htio da dodam - ja u svakom slucaju nemam neku zelju da se vratim tamo. Zaista - nisam spreman da radim za ljude koji me ne postuju i nisu spremni da me podrze kad im to trazim - ili bar objasne zasto misle da nisam u pravu.
Ali bih svakako volio da iscimam i ovog kretena - jer sam se ipak iznervirao zbog njega. A to je tezak prekrsaj, osobito ako se desi dok sam u PMS-u:)
Korisnikov avatar
By maka
Bananice,ja ti preporucujem da se ne petljas s time iz prostog nacina jer ce ti se vratiti na ovaj il onaj nacin... Nek rade sta oce,sta te briga. :)
Korisnikov avatar
By Mars
Poslušaj svoje srce, bananice.
Korisnikov avatar
By Blady
Ma ko ih jebe, okrenes se dalje, mozda te nesto bolje ceka u bucnosti... treba to tako da gledas, a ne da gubis vreme i zamajavas se sa drugim stvarima...
Korisnikov avatar
By Mars
Ne razumem zašto su ljudi protiv osvete, generalno. Pa smatraju to sigurnim znakom neraščišćenih emocija, ili gubljenjem vremena...

Sigurno nije veće gubljenje vremena nego kucanje poruka na tu temu. Ili bilo koju drugu...
Korisnikov avatar
By maka
Mislim da to zavisi od osobe do osobe..neko je osvetoljubiv,neko ne..Cak i kad su mi neki ljudi nanosili za mene tad najvece udarce-nisam zelela da im se osvetim..Verovatno da je individualno.
Korisnikov avatar
By Mars
Da...od vaspitanja, od temperamenta. Od prisustva/odsustva vere u neku nebesku pravdu...
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by bananica
I sad sam u dilemi: da li to da kazem bivsim sefovima, mozda i vratim svoj posao i ujedno vratim seljaku za ruzno ponasanje, ili da vratim kretenu koji me je jos jace "ujeo" i ostavim ga da mu vecinu posla obavlja nesposoban lik koji ce mu ionako usranu situaciju uciniti jos gorom?...
Osveta je slatka stvar.
Evo sta ti ja savetujem da radis.
Napisi jedno opsirno pismo u kojem raskrinkavas podle rabote jos podlijeg kolege i potpisi se kao savesna gradjanka Marica Stevanovic, penzionerka iz Kotora ( ili nekog drugog grada ).
Pocni pismo sa :
" Veoma mi je neprijatno sto pisem ovaj dopis, ali osecaj za pravdu i red mi nalazu da Vam skrenem paznju na ponasanje Vaseg sluzbenika... " itd. itd.
I to lepo posalji direktoru.
:)
Korisnikov avatar
By Delete
Ja sam za osvetu.
Tebi svakako nije stalo do tog posla, a tom nesposobnom kolegi ces da zagorcas zivot bar onoliko koliko je on zagorcao tebi. Isprazni se, osecaces se lakse i rasterecenije kad ga raskrinkas. Mozda to nece nista promeniti, ali ces bar biti nacisto sa sobom da si mu vratio milo za drago.
Korisnikov avatar
By *deni*
I ja sam, obrni okreni, za osvetu.
Ali finu, pazljivo isplaniranu i hladnu serviranu.
:evilgiggle:
By mikka
Mogu samo reći svoj odnos prema takvim stvarima. Ne bavim se ljudima koji su mi priredili nešto pakosno da sebe kontaminiram njihovom pakošću, ali ne dozvoljavam da to čine i dalje. Ima isuviše lepih stvari u životu da bih se bavio "osvetama" :bicikl: , ali pitanje ipak nije tako jednostavno, pa ću reći da jesam za pravdu. Kada čovek sretne bednike, bude mu još draže što on nije takav. Mislim da je biti zlobnog uma autodestruktivno, koliko i destruktivno. Autodestruktivno u smislu načina posmatranja, pa time i kvaliteta života. To je neko moje mišljenje :)
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
iskren da budem, nije meni tu pitanje da li uopste treba da se "svetim".
Ja MISLIM da treba.
Samo ne znam na koga sam tu vise ljut. Mislim da bi idealno bilo da sacekam jos malo, da ekonomska kriza koja vec pocinje da pravi probleme uzme jos maha, i firma propusti poslove koji joj trenutno BAS trebaju (a neki su nemoguci bez mojih kontakata, ostatak sam siguran da ce ovaj da zajebe) pa tek onda da im kazem. Tako ce obojica da kiksaju.
jedini je problem u tome sto ja nemam strpljenja.
:teletabisi:
Korisnikov avatar
By Birthday_girl

ovo drugo. a strpljenje se, ako ga vec nemas, uci. dakle - uci :diplomac:
Korisnikov avatar
By Delete
Ni ja ne bih imala strpljenja. Iako mislim da je mnogo bolje sacekati da se sve to desi, mislim da bih ja to vec posle 3-4 dana zbog svog nestrpljenja istrtljala i skinula kamen sa srca.
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
napravih ja nocas sasvim novu strategiju. Posto kontam da je ovaj retard iz ofisa spreman na sve da zaradi koju kintu, poslao sam mu mail u kome se predstavljam kao jedan od radnika konkurentske firme. Otvorio sam poseban mail.
I nudim mu posao.
Zamisao je da ukoliko odgovori pocnem pregovore sa njim, a u jednom momentu da spomenem i firmu u kojoj kloshar trenutno radi.
Svaku stranu cu na PrintScrean, i uskoro se nadam kompletnoj prici koju cu da posaljem ovima - skroz anonimno.
Sad samo cekam sjutrasnji dan - i odgovor.:D
Korisnikov avatar
By Birthday_girl
Podlo skroz, nema sta. A delujes kao tako fin decko... Hahahahahaha! :nekismajli:
Korisnikov avatar
By Daliborka
napravih ja nocas sasvim novu strategiju. Posto kontam da je ovaj retard iz ofisa spreman na sve da zaradi koju kintu, poslao sam mu mail u kome se predstavljam kao jedan od radnika konkurentske firme. Otvorio sam poseban mail.
I nudim mu posao.
Zamisao je da ukoliko odgovori pocnem pregovore sa njim, a u jednom momentu da spomenem i firmu u kojoj kloshar trenutno radi.
Svaku stranu cu na PrintScrean, i uskoro se nadam kompletnoj prici koju cu da posaljem ovima - skroz anonimno.
Sad samo cekam sjutrasnji dan - i odgovor. :D
Zmijo jedna prisojkinjo...
:zmija:
Korisnikov avatar
By Delete
Bravo bananice!
Molim te, nemoj da nas uskratis za dalji razvoj situacije (pod uslovom da taj retard odgovori).
By Pending-For-A-Bending
Jedno je kad uradis nesto impulsivno, a drugo kad kujes plan kako to da uradis.

Kovati plan za osvetu je pomalo... psycho... makar po meni
By Pending-For-A-Bending
izvini, ali sto se ljutis?

Jedno je po meni kad se nesto desi pa se mislis "A jebacu ti ja mater za ovo", a drugo je kad kujes osveti i smisljas kako da tom liku smestis otkaz. Po meni je to stvarno psiho...
By Pending-For-A-Bending
opet - odjebi u skokovima.
Poduvaj jedan dzok. Znas da ti od toga bude bolje
Korisnikov avatar
By greek_lover
Pazljivo, hladne glave isplanirana osveta je :sladoled:

Nemoj samo zuriti (iz sopstvenog iskustva, brze osvete se cesto izjalove) a vreme uvek namesta prave situacije ... a kad se namesti, tad udri .... :cut:

Podrzavam te u potpunosti
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!