Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Hys.
Mrzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzim!

Naime izgubila sam licnu kartu pre nekog vremena, i sada moram da vadim novu, znaci, bas onu novu sa chipovima i bla bla. Sada znam da mi treba uverenje o zivotu u Srbistanu, izvod iz maticne rodjenih, i potvrda bracnoga zaveta i slicica, al izgleda veca nego za matore licne karte??
E sada....dal' treba i da se oglasim u sluzbenom glasniku, dobijam oprecne informacije o tome, a ne bih da cekam ceo dan da izvadim licnu kartu (ispred zatvorenih vrata inace, ljudi sami se stavljaju na spisak i tako dzudze) da bi mi na kraju rekli kako mi treba i taj papir???

E da....na celu to !@#@$^%^&%$ peripetiju, treba da odem do zdravstvenog i da "uzmem potvrdu da nigde drugde nisam osiguravana" kako rekoshe muzu u firmi, da bi me oni osigurali kao njegovu suprugu (prethodna firma nije to trazila, wtf). Na sajtu zdravstvenog nikake' take' potvrde ne pominju, i javlja mi se da ce me gledati kao debila kad dodjem tamo i to pitam.

Imam neobjasnjiv strah od papirologije i osecam se kao dete od 3 godine kad takve stvari treba da radim, a da ne pricam da me muka 'fata od cekanja sutra.

Bilo kakvo ohrabrenje i saveti dobro dosli :D
Korisnikov avatar
By spliff
nishta strashno
osim shto tjesh morati da chekash u redu nekoliko sati
preporuchujem sup u majke jevrosime (stari grad)
ja sam pre neki dan ishao tamo da vadim pasosh
chekao sam u redu od 1300 do 1800
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
jedino sto mogu da pomognem jeste da stojim sa tobom u redu, jer i ja moram da vadim licnu kartu posto je jos nemam za razliku od normalnog sveta :D

da nije voznje ne bih je ni vadila :skuter:

a inace, nemoj da se nerviras, zanimljiva poznanstva se steci tokom cekanja po redovima :P
Korisnikov avatar
By maka
imam 19 leta i jos neam licnu kaRu :D i mene zanima sta sve treba
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by spliff
nishta strashno
osim shto tjesh morati da chekash u redu nekoliko sati
preporuchujem sup u majke jevrosime (stari grad)
ja sam pre neki dan ishao tamo da vadim pasosh
chekao sam u redu od 1300 do 1800
ovde u Zemunu kod mene idem, tamo i vadim i ostale papire. Srecom blizu je, uh.

Sad mi treba Denika da mi kaze dal mi treba neki papir da sam oglasila izgubljeni dokument :nerd:
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
meni je svejedno gde cu da vadim, ici cu i u ritopek ako je manji red...

ali to moram ovih dana ukoliko zelim da vozim pre 20. godine ...
Korisnikov avatar
By Hys.
ajd sutra sa mnom da vadimo zajedno u Zemunu onda! :D
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by Ivana
Sad mi treba Denika da mi kaze dal mi treba neki papir da sam oglasila izgubljeni dokument :nerd:
pogledaj na sajtu
dao sam ti link gore
Korisnikov avatar
By maka
mozemo sve 3 tugedr i ja sam prijavljena u zemunu
Korisnikov avatar
By Hys.
pogledala, i nisam nasla nigde da MORA :nerd:

Izguglala sam ja sve sto sam mogla pre postavljanja teme :smeh:

Moguce da mi je promaklo negde, ali ne vidim :iskolacen:

-evo jedino ceo zakon da citam al nece da mi otvori pdf sada-
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
lol moze ali sam ja planirala u petak, jer i dalje idem u skolu pa ne mogu pre toga..

ako odlozis posetu policiji, javi pa idemo tugedr ;)

:P
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by maka
mozemo sve 3 tugedr i ja sam prijavljena u zemunu

weee moze!

Ja moram licnu sto pre jer nemam zdravstveno.

Jovana koja si smena ove nedelje? Ja ne bi isla pre 12, 1 po to.
Korisnikov avatar
By maka
ahahahh ne prica se dzabe da je jak gay lobi u muriji :smeh:
Korisnikov avatar
By Hys.
u to ime, posle duzeg vremena, :spliff:
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
ma ja nemam smenu, idem kad hocu.. duga prica ali mogu od 12, 1, nije problem ;)

mako, jel si i ti u igri ? :D
Korisnikov avatar
By Hys.
Koja moze da se nadjemo popodne da zavrsimo to smaranje tugeder?

wee moze jovana
Korisnikov avatar
By Marvin
Ja govorim tiho, vodim osmeh sa sobom i koristim veze. :zvizdi:
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
mogu ja, samo mi fali ovo faking drzavljanstvo, ali cu ga nabaviti sutra ;) tj poslacu caleta da se on iscima :)
Korisnikov avatar
By Kiborg

I bre, gde toliko čitanje. Nema potrebe.

Moja preporuka ti je da povadiš sve šta treba od dokumenata, sem toga što ti nije jasno, odeš u SUP i na njihovoj oglasnoj tabli pročitaš još i to u vezi tog oglašavanja, pa to odradiš ukoliko je potrebno, pa staneš u red. Međutim, ja sam 99% siguran da treba da oglasiš staru LK nevažećom jer jedan od dokumenata koji ti traže je i stara lična karta, pri preuzimanju nove moraš da daš staru da ti udare pečat poništeno.

Ovde u KGu kad sam, početkom oktobra, vadio LK nije bilo reda uopšte, bilo je kao u reklami, uđeš - izađeš i gotovo.
Korisnikov avatar
By maka
I'm in. kad god vama odgovara,neam obaveze
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by Kiborg

I bre, gde toliko čitanje. Nema potrebe.

Moja preporuka ti je da povadiš sve šta treba od dokumenata, sem toga što ti nije jasno, odeš u SUP i na njihovoj oglasnoj tabli pročitaš još i to u vezi tog oglašavanja, pa to odradiš ukoliko je potrebno, pa staneš u red. Međutim, ja sam 99% siguran da treba da oglasiš staru LK nevažećom jer jedan od dokumenata koji ti traže je i stara lična karta, pri preuzimanju nove moraš da daš staru da ti udare pečat poništeno.

Ovde u KGu kad sam, početkom oktobra, vadio LK nije bilo reda uopšte, bilo je kao u reklami, uđeš - izađeš i gotovo.
citala ja, nista nije bilo u vezi toga. Ja svakako tu odma vadim i ostale papire, pa mogu bar to da povadim a ovo naknadno.

Cure, ajd na u2u razmena mobilnih :D
Korisnikov avatar
By maka
za koji dan smo se dogovorile?
Korisnikov avatar
By spliff
stara lk ostajke u mup-u, kada se uzima nova
tako da ti naverovatnije treba neka potvrda da si je oglasila nevazzetjom ili tako neshto...
Korisnikov avatar
By Kiborg
Da bi se predao zahtev, potrebni su sledeći dokumenti: zahtev, stara lična karta, izvod iz matične knjige rođenih, izvod iz matične knjige venčanih, uverenje o državljanstvu, fotografije, dve uplate od 913,32 i 226 dinara. Ako je izgubljena stara lična karta, problem se rešava u opštini sa dva svedoka i 400 dinara takse.

Na
http://www.naslovi.net/2008-06-10/blic/ ... udi/702577
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by Kiborg
Da bi se predao zahtev, potrebni su sledeći dokumenti: zahtev, stara lična karta, izvod iz matične knjige rođenih, izvod iz matične knjige venčanih, uverenje o državljanstvu, fotografije, dve uplate od 913,32 i 226 dinara. Ako je izgubljena stara lična karta, problem se rešava u opštini sa dva svedoka i 400 dinara takse.

Na
http://www.naslovi.net/2008-06-10/blic/ ... udi/702577
joj super taman mi je tu opstina! Samo jos i svedoke da nadjem...mhm...a treba mi dva..... :eureka: :smeh:
Korisnikov avatar
By Birthday_girl
Gubila licnu nekoliko puta, pa i ove godine (to mi postalo kao hobi).
Nije trebalo nikakvo oglasavanje, samo tamo u muriji napises kao neku izjavu tipa "l.k. sam izgubila pre sedam dana na teritoriji opstine blabla..." i to je to.
A ovu cipovanu ako izgubis - najebala si od birokratije! Tako mi barem rekli.
E, i dok ste tamo u Zamunu, proverite mi koliki je red za vadjenje pasosa, posto to kao moze u bilo kom supu, pa da ne cekam ovde kod mene ko kreten ako je negde manja guzva.
Korisnikov avatar
By maka
KAKO i GDE da nabavim sve te papire za sutra?! no way... pogotovo sto nisam rodjena u Srbiji
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!