Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Juche mi... khm... ortakinja prorekla neku materijalnu shtetu, zavrshavam s njom razgovor kada stolica se raspadne ja padnem na pod, refleksno se pokusham uhvatiti za sto, padne sholja sa stola i razbije se.

Val bi rekla da je i ovo sluchajnost.

Mene interesuje da li se i vama deshavaju slichne stvari?
Da li kao sav normalan svet sedite u stolicama i foteljama ili se iskezechite i balansirate ako je moguce na istim.
Koja je najveca shteta koju ste napravili a da ste sedeli za kompom?
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
na svu srecu, ja nikad ne sjedim za kompom,vec komp meni lezhi u krilu:D

ali sam jednom u ofisu pao sa stolice, jer nije bila dobro ucvrscena (tek kupljena) i polio kafom tastaturu.
Stetu sam sanirao, tako da nije mnogo:)
Korisnikov avatar
By Rei
Jednom sam hteo da prekrstim noge, pa sam opizdio nogom po 'fijoci' za tastaturu i odvalio je i pokidao tastaturu. :)
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Originally posted by V I V I S E C T

Namrvila Jafa keks i Plazmu u svoj laptop,
zakacila nogom kabl od napajanja i srusila laptop (tudj) na pod sa stola,
polivanja raznih kompjuterskih delova mehuricima gaziranih pica i ne racunam...
Korisnikov avatar
By Alexandrus Magnus
Dok sam sedeo za kompom, slomila se stolica na kojoj sam sedeo i dok sam ja, koliko sam dug i sirok, lezao u bolovima na podu, Bananac je vristao od smeha i nije nasao za shodno da pritekne u pomoc.
Korisnikov avatar
By Zibro
nisi precizirao da li sedimo za kompom sa kreditnom karticom u ruci ili ne ?
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by V I V I S E C T
Mene interesuje da li se i vama deshavaju slichne stvari?
Da li kao sav normalan svet sedite u stolicama i foteljama ili se iskezechite i balansirate ako je moguce na istim.
Desilo mi se nekoliko puta da sam se iz chista mira srusila sa stolice, kad sam preterala sa vinjachicima.
:blush:
Znachi iz krajnje razumljivog i objashnjivog razloga.
Vodjena prorochanstvima i vradzhbinama nikad nisam ljosnula.
Samo, kazem, od vinjaka.
:)
Korisnikov avatar
By Berserker
Pa meni se bogami tako neshto nije desilo...

A stolica je pukla, jer si se ugojio.
Trazio si kako da se najlakshe ugojish, e sad zivi s tim. :rotflmao:
Korisnikov avatar
By svejedno
Jel se uzima u obzir nivo intoxiniranosti?

..

Jer ako se uzima...fuck....vel'ke stete pravih.. bas.

..

Jos ako se uzme u obzir da sam ranije koristio lap.top za net i da taj lap.top vise ne postoji... jasno je, jel.
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Za kompom sam zapalila neki papiric cigarom...a jednom i razbila casu...a nem pojma..
A jednom sam se naslonila na stakleni sto (staklo bilo debeloooooo) i sto puko u komadice.....ah kad se setim :smeh: a sta sam alkohola mogla kupiti za pare kojim sam odplatila taj krvavi sto :drama:
Korisnikov avatar
By AngraMaina
za kompjuterom za divno cudo nikad nsta...inace mi se na odeci obicno vidi sve sto sam jeo toga dana. evo malopre sam otvorio neko pakovanje necega i dobio sam sos po majici, pantalonama i oku.
Korisnikov avatar
By Myto
Prilikom jutarnjeg rituala sa cajem, uz koji je cimerka donosila med, promasio sam solju dok sam citao mejl i med razlio po tastaturi laptopa. :ubise:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
lap mi stoji, uglavnom, na podu...iz besa jednom napucala i raznela misa.....
Korisnikov avatar
By Dominion
2x prosipanje kafe u krilo a samim tim i po stolu i stolici - tastatura bez fleke u oba slucaja.
Korisnikov avatar
By *deni*
Najgora šteta koju sam napravio je da sam se ispovraćao po tastaturi kad sam pročitao gomilu gluposti koje su u stanju da izgovore pojedini korisnici i pojedine korisnice.
:bljak:
Ali baš me briga, bolje da povraćam po tastaturi, nego po ulici, kao što ima pojedinki, a posebno pojedinaca koji to bez iole elegancije često rade.
Korisnikov avatar
By KiWi
Ne ... ali mi se desilo da mi ciganka na vašaru u Debeljači kada sam imao 12-13 godina prorekla da će me udariti kola, da ću tada pasti u nesvest i neću se buditi par sati i da će mi taj udarac skoro slomiti vilicu ... a ja samo kažem "to mi se već desilo, kaži mi nešto što ne znam" ... moja keva ovu pričicu često priča kada hoće da dočara moju spontanost (neko joj je utuvio u glavu da sam spontan)

A najveća šteta za kompom učinjena ... hmmm ... ima dve kategorije:

1) Materijalno - kupio neke silne giga-terabajte webhostinga za 15 dolara, shvatio da mi to nije neophodno i tražio refundaciju ... račun je deaktiviran, pare su samo otišle sa mog računa, a refundaciju čekam već više od godinu dana

2) Emocionalno - upoznao dve budale koje su bile par nedelja u vezi i od tada (što preko mene, što preko drugih) bacaju hejt jedan na drugog
Korisnikov avatar
By unic0rn
Originally posted by Zibro
nisi precizirao da li sedimo za kompom sa kreditnom karticom u ruci ili ne ?
:lol: :smeh:

pravo pitanje :) )))
Ja zato novcanik nikad ne drzim pored kompa:)))))
By fazza
Jbt, otkad se nisam klatio na stolici... dobro me podseti! :giggle:
Korisnikov avatar
By m..
prosula kafu i druge napitke na tastaturu nebrojeno puta, jednom mi pola godine nije radilo 'e', a drugi put enter (sva sreca pa ima enter na numerickoj, ali sam 'e' morala da pejstam.
By Kragi
Povukao sa sobom sto sa sve racunarom, ali sam srecom monitor uspeo da zadrzim rukama :D Na kraju nije bilo stete a mogla je biti ogromna :D
Korisnikov avatar
By Crazy_Bee
jednom sam prosula onaj "jo gud", kako se vec zove, po tastaturi, pa sam je cistila mesec dana...
bilo je tu i soka, mleka, kafe...pudinga...ne znam kako jos radi ... :no:

a jednom prilikom, kad sam gledala neki "smesan video" zblentala se ja, uzivela, citam, uzivam u muzici sto je u pozadini, kad iskoci onaj monstrum histericni, ja sam toliko vrisnula, prevrnula se unazad preko stolice (i slomila jedan tockic i skrooooz odvalila naslon) jako zveknula tastaturu o ivicu, zavukla se ispod stola i lupala po tastaturi da ovaj prekine da se dere. bilo je to dranje u duetu.
mis je odleteo tom prilikom ko zna gde, a tastaturu ja prosla sa manjim povredama sobzirom na nezgodu koja ju je snasla ^^ :glupan:
By alexandermagic
Pošto nisam trapav i/ili rasijan ne dešavaju mi se takve nezgode.
By fazza
Hocesh reci da su svi ovi ljudi trapavi? :blenta:
By alexandermagic
Originally posted by fazza
Hocesh reci da su svi ovi ljudi trapavi? :blenta:
Da, trapavi i/ili rasijani. :cigareta:
Korisnikov avatar
By m..
sad cu da ispricam otprilike najvecu teenage glupost (mada, kad razmislim bio je i gorih, al ne tog tipa) koju sam uspela da napravim ciste svesti i nepomucenog uma.

kad sam imala 14-15 godina blejala sam kod skc-a sa raznim ekipama. i jednog dana je neko od prisutnih provalio da bandera kod samog stepenista u skc nije dobro uzemljena, i da ako se uhvatis za nju i kamenu ogradu stepenista, provodis neku slabu struju. i onda se nas 8-9 debila tako hvatalo u strujno kolo jer nam je bilo interesantno da nam se tresu i trnu ruke, i tako smo se podvrgavali elektroshokovima dobrih pola sata do 45 minuta. i onda sam otisla kuci (posle toga su mi ruke naravno bile utrnule, onako kako bi bile da sam tipa sedela na njima neko duze vreme) i posto je bilo leto i brdo komaraca, krenula da zatvorim prozor, medjutim usled nedostatka osecaja sam ga nesto jace zalupila i staklo se razbilo i palo na mene. nisam se isekla, hvala bogu, ali me je keva tako pogledala (nakon sto sam joj sve ispricala sta sam prethodno radila) da me je bio blam danima. sva sreca da mi nisu ukinuli dzeparac ili nesto, jer jbg prozor je 140/140 a popravka toga za uslove koji su vladali '95.-'96. uopste nije bila jeftina.

elem, iz toga bar sledi jedan zakljucak - homoseksualnost je nemoguce izleciti elektroshockovima. :lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!