Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Daliborka
Da li vam se i koliko puta u zivotu desilo da vam odjednom pukne pred ocima i da shvatite da osobu koja vam je draga i za koju ste mislili da je poznajete, ustvari uopste ne poznajete ?
:)
By ~ Le Saint X ~
Pa, nikada mi nije puklo pred ocima tek tako

Ali, dodje trenutak - to jest situacija kada neko u koga ste imali poverenje i koga ste smatrali vrlo dragom osobom uradi nesto tako grozno da se zapitam

JESAM LI JA STVARNO SVE VREME ZA OVU OSOBU MISLIO DA MI JE PRIJATELJ?A ONA JE U STANJU DA URADI 'TO'?

no...
c'est la vie

Izvuci pouke i krenuti dalje

A ta osoba ostaje iza zauvek
Korisnikov avatar
By Modesty
Uh,masu puta a najgore je kad se jako udaljim od osobe koja mi je nekad značila sve...ne u smislu da mislim da je više ne poznajem nego jednostavno sve tako9 postane daleko i strano...baš ružan osječaj.
By ...Sitnicava...
Desi mi se u situacijama kada meni bliska osoba učini nešto nepredvidivo, a ružno.

Onda više to nisu te oči, to nije taj čovek... U datom momentu se sve menja...

Ali ako se ispad može razumeti i opravdati, lako je povratiti izvornu percepciju onoga ko je "zabrljao".
By Simor
Ja nemam znanaca i tako se preveniram od stranaca.

:sladoled:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by ...Sitnicava...
Onda više to nisu te oči, to nije taj čovek... U datom momentu se sve menja...
Da, to je jeziv osecaj.
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by Simor
Ja nemam znanaca i tako se preveniram od stranaca.

:sladoled:
Dobro, Simore, to znanci sam stavila da bi se naslov teme rimovao i bio upecatljiv.
Mislila sam ipak na malo blize ljude, partnere, prijatelje, ljubavnike...
By Simor
Pa, ozbiljan sam tetka Daco. Mizantropija je jedno od najuzvišenijih osećanja.

Šta će meni znanci
ak' će biti stranci.
Bolje sam biti,
nego posle suze liti.*

:iskusenje:

*Nadam se da će me Društvo književnika Srbije upisati u svoje redove.
Korisnikov avatar
By sleepingsun
hm..u posledenje vreme se to pitam za meni drage osobe..ne da ih ne poznajem..vec koliko me iritiraju promene kod meni dragih ljudi ..ne mogu da se priviknem.Napredujem u licnom smislu..i ne dozvoljavam da me iko sputawa.
Ali odgovor na tvoje pitanje..pa sta bih rekla..ne mislim da neko ko ti je drag..ne moze ikad da ti postane stranac..moze samo da postane stran sam sebi ako prolazi kroz losu fazu...
Korisnikov avatar
By Tot

Šta će meni znanci
ak' će biti stranci.
Bolje sam biti,
nego posle suze liti.*

I vasceli dan
samo vinjak piti.

Tetka Daco, obradi ovo muzički i postavi na youtube da svi čujemo i vidimo!
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by Tot
Šta će meni znanci
ak' će biti stranci.
Bolje sam biti,
nego posle suze liti.*
I vasceli dan
samo vinjak piti.
i prasence mezetiti
pa zaspati siti.
Korisnikov avatar
By VragolastaPcelica
Ako si nekoga iskreno volela ne postoji mogucnost da tu osobu gledas kao stranca, vec naprotiv kao da posedujes jedan bitan deo te osobe. Zaljubljenost ume da bude razocaravajuca i da se zapitas koga si to idealizovala. Postoji i ona treca, najgora varijanta, kada te neko previse razocara u vezi ili posle raskida, i u tom trenutku se menja misljenje, najcesce kako bi lakse prebolele ali i bes je dominantan. :volinevoli:
By iWanna
Originally posted by Daliborka
Da li vam se i koliko puta u zivotu desilo da vam odjednom pukne pred ocima i da shvatite da osobu koja vam je draga i za koju ste mislili da je poznajete, ustvari uopste ne poznajete ?
Da nazalost, shvatio sam da mi je keva rasista...... I kreten. I tako :)
Korisnikov avatar
By Azdaja
Desilo mi se 2 puta - kratko i jasno :svetac:
Korisnikov avatar
By Hys.
Ne.
Mozda u predskolskom i osnovnoj skoli.

Ali desilo mi se da osobe u koje sumnjam, me prijatno iznenade.

To dovoljno govori o meni, kapiram :D

Sta hocu da kazem....hocu da kazem da to "pucanje pred ocima" (pretpostavljam misli se na negativno) je uvek bilo manje vise ocekivano :novine:
Korisnikov avatar
By decko
Desavalo se i koliko god mi bude tesko u pocetku kad shvatim kako sam imao totalno pogresnu sliku, toliko mi posle bude lakse jer nakon toga vidim jasno tu osobu.
Korisnikov avatar
By Dina
Meni se desava za samu sebe... uverena sam da se poznajem... pa se onda iznenadim.

Za druge nemam to pocetno uverenje, tj poznavanje se gradi i gradi kroz razne postupke i situacije. Tako da se ne secam da se ispostavljalo da ne poznajem onoga koga sam mislila da sam upoznala do nekog stepena. Neka iznenadjenja da, ali to obicno zato sto nisam obratila dovoljnu paznju na nesto a ne zato sto se nije moglo uociti ili nije postojalo...
Korisnikov avatar
By jukie
Ljudi sa kojima ne živimo 24/7 imaju druge delove života u kojima ne učestvujemo, a postoje periodi u kojima ih ne viđamo, ili samo u prolazu (i to nije toliko primetno koliko na prvi pogled izgleda; čini ti se da se svaki dan detaljno ispričate ali nije, nego se sećaš ranijih druženja), tako da im se možda svašta izdešava i njihov pogled na svet se promeni.

I ljudi stare... to je trenutno moj najveći problem... neki ljudi su u poslednjih par godina iznenada ostarili i sada više nisu onako energični i veseli... vuku se okolo iscrpljenih izraza lica i piju lekiće... a ja sam još i najbolji od njih
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Nekada mi se desi, da tako otkrovenje bude poput kishe stakla koja prodire kroz telo, a ja nemam nigde da se sakrijem.
Korisnikov avatar
By Zibro
obicno osobu vrlo dobro poznajem, samo u jednom trenutku shvatim da vise ne zelim da je tolerisem kao takvu , bas kao kap koja prelije casu
By alexandermagic
Nije mi se to desilo.
Koliko god da mi je neko drag, trudim se da ne gubim realnu sliku o toj osobi kao o biću sa vrlinama i manama. Mislim da sam poprilično pronicljiv.
Korisnikov avatar
By AngraMaina
svasta se desava moja teta daco, kao sto vec znate, slab je ljudski rod i prevrtljiv, niko ne zna sta mu nosi dan, a sta nosi noc. i dok dlanom o dlan, danas jesmo, sutra nismo.

:ozbiljan:
Korisnikov avatar
By Zonche!
desilo mi se tri puta u zivotu, jako grozna stvar...
Korisnikov avatar
By Mars
Meni ne, jednom dečku trenutno da, sa osobom iz njegovog okruženja. Ali izgleda da se radi o psihičkom poremećaju.

Konsultovali smo raznu literaturu: prema preporukama, dijagnoza se postavlja uz 5 od 9 ispoljenih simptoma. A mi smo mu našli 8.
Korisnikov avatar
By Delete
Da.
Ne mogu da krivim osobe koje povuku nepredvidjene poteze, isto kao sto ni sebe ne mogu da krivim kad ucinim nesto sa cime samu sebe iznenadim.
Zao mi je sto sam, zbog tudjih dela i lazi, postala sranac sa osobom koja mi je bila veoma draga. Ali, krivim i sebe jer je trebalo i tu mogucnost da predvidim.
Korisnikov avatar
By LordOfSex
Desava se, ali gledati ono sto je bilo nema efekta.

Jednostavno naucim nesto iz "svojih" gresaka.
By pipinveliki
Originally posted by VragolastaPcelica
Ako si nekoga iskreno volela ne postoji mogucnost da tu osobu gledas kao stranca, vec naprotiv kao da posedujes jedan bitan deo te osobe. Zaljubljenost ume da bude razocaravajuca i da se zapitas koga si to idealizovala. Postoji i ona treca, najgora varijanta, kada te neko previse razocara u vezi ili posle raskida, i u tom trenutku se menja misljenje, najcesce kako bi lakse prebolele ali i bes je dominantan. :volinevoli:
potpisujem sve napisano :sudija: :smug:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!