Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By gorilica
Novo Danas, pa ili ono shto mi je od ponudjenog interesantno po nazivu, ili ako primetim da je poslednji postovao neko chije postove i inache rado chitasm.
Korisnikov avatar
By starky
Novo danas...pa onda trazim postove omiljenih mi forumasa...a nekada dodjem i unapred trazim tacno sta zelim...
By zbunjeni
Nekada novo danas,nekada krenem od Kafica.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Trenutno prvo obidjem foldere Ljubav pa Trac Arena pa Drustvo i Politika pa Golicljive druge foldere ne posecujem redovno :skuter:
Korisnikov avatar
By Berserker
Odozgo na dole. :)

Kafic, Trac, Zezanje, Scena, Aktivizam, Coming out, DiP, Muzika, Kultura, Sport, Tehnologija, Hobi, Putovanja, Razno, DoD.

Ponekad zadjem u Zdravlje, Ljubav, Golicljive stvari.
Korisnikov avatar
By foolish
novo danas pa sta mi deluje zanimljivo
Korisnikov avatar
By jukie
Novo danas, ali idem od starijih postova prema novijim jer se ne sećam u koliko sati sam bio poslednji put
Korisnikov avatar
By Delete
NOVO DANAS mi je u bookmarksima i samo kliknem na to, izlistam i u nove tabove pootvaram teme ciji mi naslovi deluju zanimljivo.
Korisnikov avatar
By LordOfSex
Kako kad, u vecini slucajeva nasumicno. Uglavnom citam ono sto mi deluje zanimljivo.
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by Delete
NOVO DANAS mi je u bookmarksima i samo kliknem na to, izlistam i u nove tabove pootvaram teme ciji mi naslovi deluju zanimljivo.
upravo ovako
Korisnikov avatar
By Zonche!
Novo danas, pa onda nasumicno ili retroaktivno
Korisnikov avatar
By Dirrty
Od pocetka ili od kraja... ali nikad novo danas, jer mi je to potpuno nepregledno!
Korisnikov avatar
By dungoll
Originally posted by Wilhelmina
Pocinjete od omiljenih podforuma, od NOVO DANAS, ili potpuno nasumicno?
Pratite postove odredjenih korisnika ili svoje?
ja obično idem na novo danas, i izlistam sve strane, gledajuć naslove promatram kaj je zanimljiva danas :D
posle ako sam imao neki skorašnji post u nekom forumu i očekivao odgovor, pogledam šta ima tamo :D
ili ako baš me zanima neki post, pogledam tamo.

nemam omijlenu sekciju, nemam omiljeni podforum. :komp:
By ~ Le Saint X ~
uvek pocinjem od

MUZIKA

i prvi post mi je uvek

Sta slusate sada?
By Paranoid Androgynoid
Originally posted by gorilica
Novo Danas, pa ili ono shto mi je od ponudjenog interesantno po nazivu, ili ako primetim da je poslednji postovao neko chije postove i inache rado chitasm.
same here, 100%.
Korisnikov avatar
By mirth
Novo danas, pa od najnovijih ka unazad, dok ne stignem tamo gde sam "stala" prethodni put. Ukoliko ne citam forum nekoliko dana, onda samo novo danas za taj dan, ostatak ostavim da mi ispliva pri nekom sledecem citanju kad neko podigne temu.

Ne citam nekih 20% tema, tipa "sta sada slusate" i slicno. Ostale uglavnom sve otvorim, pa preko nekih samo preletim, a neke iscitam od slova do slova...
Korisnikov avatar
By Kiborg
novo danas, pa onda gledam šta mi je interesantno
Korisnikov avatar
By bothways
Ranije sam otvarao samo nekoliko meni zanimljivih potforuma, kao sto su Coming out, Golicljive stvari, Muzika, Tehnologija, ali sam ubrzo presao na "Novo danas" paradigmu. Dakle, otvorim tu stranu, pa idem redom, od najnovijih ka starijim desavanjima i otvaram u novim tabovima teme koje sam odlucio da pratim ili neke nove teme koje mi deluju zanimljivo po naslovu. Kada pootvaram sve sto se izdesavalo od moje prethodne posete, onda krecem da citam po tabovima, krecuci se od nazad. Duze razgovore preskacem i ostavljam za kasnije, sve u cilju da sto brze smanjim broj otvorenih tabova. :)
By J...
Od gore na dole, s leva na desno.
Korisnikov avatar
By Dzi
mislim ipak da je otisao u onom pravcu!!!!!
By жњ
:glupan:

ummm...nemam redosled...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!