Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By Tresh-grl
Da li se osecate dobro u svojoj kozi?
Bas sam nesto skoro razmisljala koliko umem da cenim male stvari u zivotu i koliko sam zadovoljna sama sobom i svojim zivotom.
Nikada nisam pozelela neki tudji zivot.
I like to walk in my own shoes.

''

Bas je dobrooo biiiiti jaaa,baaas jee dobroo biti jaa!
I kad bi se opeeet rodilaaa ja bih opeet bilaaa jaa!

Nikaada ne propustaam nijednooo desavanjeee,ja izlazim ondaa kad svii krenuuu naaa spavanje!!

Bas je dobrooo biiiiti jaaa,baaas jee dobroo biti jaa!
Ni sa kiiim see ne biiih meenjaaala.baas je dobro biti jaaa!

IZVOLITE VAS PEETI DUPLI ESPRESO,SVUDA TE CEKA MESTO.
bas ti je dobro sestro :hvala:

OD STANA DO KOLA docle gabanna cavalli, OD KOLA DO STANA i tako svakoga dana!

:dancingfever:
Korisnikov avatar
By m..
AAAA! Horor! Taman sam pisala o Karleusi koja prozdire medeno srce!
Korisnikov avatar
By Modesty
Valjda je svako u životu barem jednom poželio da je u tuđoj koži i meni kad se to dešavalo,proanalizirala sam šta mi to fali u mojoj vlastitoj,ali racionalno i trudila sam se poraditi na tome.
Korisnikov avatar
By Mars
Valjda nešto najgore što sam u životu svom čuo (a živeo sam u Srbiji).
Ne znam ni da li bih mogao da kažem za to da je PESMA.

Užas u svakom slučaju.
Korisnikov avatar
By Modesty
Meni nije palo na pamet da je čujem,obratila sam pozornost isključivo na naslov teme.
Korisnikov avatar
By Sing
:kolo:

Steta sto nema smiley NOJ (zakopanom glavom u pesku).
Korisnikov avatar
By Sing
'...OD STANA DO KOLA docle gabanna cavalli, OD KOLA DO STANA i tako svakoga dana..'
:no:

Offtopic: Nisam u toku zbivanja u Srbiji - sta se to ovoj cici desilo sa ustima? Neki nesrecni slucaj?
:ribica:
Korisnikov avatar
By Mars
Nesrećni slučaj po mozgu, dalji nesrećni slučajevi su svi posledica toga.
Originally posted by Modesty
Meni nije palo na pamet da je čujem,obratila sam pozornost isključivo na naslov teme.
Gle. Eto ti šta je pogubni uticaj šunda na mozak, na temu zaboravio.

Da, dobro mi je u svojoj koži. Ne, ne bih menjao ništa.

Ako treba mogu i spot da snimim o tome.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Osecam se dobro u svojoj kozi a da cak nisam ni stondiran kao pokretacica ove teme :lol:

I mislim da uz ovu temu vise ide pesma:...boli tebe k*rac ti uzmi pa ga blajbi mi nismo Funky G mi smo pesnici na travi... :lol:
Korisnikov avatar
By Mars
E, da ne metnu onu jednu *, baš bi ispao vulgaran.
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by Lakiboy_ns
Osecam se dobro u svojoj kozi a da cak nisam ni stondiran kao pokretacica ove teme :lol:
Ovo ti je malo neumesan komentar.

Osecam se dobro u svojoj kozi, mada ponekad, kao i svi ljudi, imam intervale kad ne mogu da se skrasim, sve kao da mi nesto fali, koza mi je tesna...
Ali, na zalost, iz ove koze pobeci se ne moze.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by Mars
E, da ne metnu onu jednu *, baš bi ispao vulgaran.
Znam zato sam je metnuo :D
Korisnikov avatar
By Mars
Ma šta te b*li kurac.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
^
Ma i to sto kaz*es :lol:

Auto-cenzura je chudo :blenta:

I video sam sta si napisao pre nego si editovao post :D

....Marsicu moj problem je tvoj sto si mi tako sladak...marsicu moj problem je tvoj tako si mek i gl*dak....:lol:
Korisnikov avatar
By Mars
Predugačak mi je bio. Drma me neki mininlizam.

Šta vam znači kada na početak posta stavite ^ ?

A za pesmicu hvala, baš mi prija. :D
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
^-Znaci da se moj post odnosi na post iodnosno personu znad mene isto kao kad bih stavi @Mars...minimalisticki i jednostavno.
Kapish? :D

A pesmica ti prija haaaa :lol:

Ja sam tu pesmu od JK cuo prvi put kad sam izasao u gay klub u NS posto su je pustali 10 puta te veceri i sve tetka-bitcharke su ludile uz tu pesmu jer je svaka od njih utripovala da je ona the best of all
:alexis:
Korisnikov avatar
By Mars

Capish, capish...

Ja ono @ nikako ne volim. A ovo mi nije baš praktično jer dok ja pišem post, može da uleti neko izmedju.
I onda sačuvaj me bože od nesporazuma koji tu može da nastane.

Horor sa dna posta ne želim da zamislim.
Korisnikov avatar
By Dina
Postoji jedna prica da kada bi svako mogao da okaci svoju muku na neku ogradu/konopac pa u povratku moze da uzme i neciju drugu... svako bi se ipak vratio po svoju.

Dobro mi je u mojoj kozi. Ne secam se da sam bas zelela da budem neko drugi, na necijem drugom mestu. Vise puta mi se desilo da meni kazu da kao sta bi oni radili na mom mestu, u stilu ja ne znam da zivim kako bi oni ziveli. I onda znam koliko je to smesno, koliko osoba vidi samo jedan deo zivota, sjaj koji joj se cini privlacnim a ne vidi mnogo toga sto nije sjajno. Iz tog razloga uvek pomislim da od svakog zivota vidim samo delic pa iako mi se u necemu ucini sjajnijim od mog ne pozelim da se nadjem na tom mestu, ko zna sta je iza... Sto se mog zivota tice, mislim da je moglo i malo jednostavnije i brze, ali dobro mozda i nije kad je islo ovako... Sad sam u nekoj jako pozitivnoj fazi, zadovoljna pretezno svim, ali ne smirujem se zato sto mislim da kad se stane to je onda nazadovanje, te se trudim da i u buducnosti budem zadovoljna. Jedino sto bih volela je da je dan dvostruko ili trostruko duzi pa da mogu da sve sto planiram obavim. Sve drugo ne bih menjala... :)
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Dina
Postoji jedna prica da kada bi svako mogao da okaci svoju muku na neku ogradu/konopac pa u povratku moze da uzme i neciju drugu... svako bi se ipak vratio po svoju.
Pascal to kaže za glave, skinute pa OTKOTRLJANE. Ili to beše Dekart...

Što se muka tiče...ne znam sad. Menjao bih ja neke svoje muke za tudje, vrlo rado.
By alexandermagic
Osjećam se sjajno u vlastitoj koži i svoj život ne bih mijenjao za ničiji. It's good to be me.:dance:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
zadovoljan sam sobom, i smatram da sa svojim problemima umijem da se nosim. Za sad.
Ne bih se mijenjao sa drugima, jer nikad ne znas kakve muke oni nose ispod...:)
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Originally posted by Sing
Offtopic: Nisam u toku zbivanja u Srbiji - sta se to ovoj cici desilo sa ustima? Neki nesrecni slucaj?
:ribica:

Nesrecni slucaj za zbivanja u Srbiji, da. :ninja:
Korisnikov avatar
By Zibro
h mogao bi biti jos malo misicaviji i dlakaviji sve ostalo je super :oskar:
Korisnikov avatar
By Val
Nit´ kozhu, nit´ perje da menjam! Naravno, nishta na ovom svetu nije stopostotono, ali...zar zbog tog 1% koji mi nedostaje odma ´ kozhu da menjam, uskachem u tudju, kojoj opet neki procenat fali? A ne, ne... :nope:

:harmonika:
Korisnikov avatar
By Blady
Meni je jako lepo u svojoj kozi....
zadovoljna sam vrlo, sto sam to sto JESAM
Korisnikov avatar
By Nocturnal
Generalno sam zadovoljan, mada uvek nesto moze bolje i vise. Smatram da covek treba da bude samokritican i da radi na sebi. Znaci, bas je dobro biti ja, a bice jos bolje :) .
:sesir:
NOX
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Osecam se fenomenalno u svojoj kozi. Ali nikada nisam zadovoljan, jer zadovoljstvo znachi da nema potrebe za usavrshavanjem i napretkom. Uvek hocu josh, bolje, vishe.
By Speculum Columbae
Ponekada se osećam neprijatno, ne zbog kože, već jednostavno nelagodno.
Korisnikov avatar
By Blady
Napisala sam davno, da se osecam dobro :bubblegum:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!