Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Burak
E, komercijalizacija medija je toliko uzela maha da ce, ako se nastavi u ovom smijeru, emisije postati pauze izmedju reklama.
Evo ih nekoliko koje ja posebno prezirem:

- Ona za Coca Colu sa onom debilnom porodicom.

- Sve reklame za tampone i uloske(s tim da nisam shovinista i slicno, samo su reklame za te proizvode shit).

- TV prodaja! Pa prodaju
razne gluposti: cajeve koje lijece sve bolesti, tava koja przi sve vrste jela, sprava sa kojom cete smrsati i nabildati se uz samo minut vjezbanja dnevno....
Pa ako narucite 2 dobicete 7 i jos nas specijalni poklon(ako pozovete odmah) podmetac za dasku na wc skoljki ili ovu predivnu kutiju za ne znam ni ja sta...

- One dvije matore u reklami za DUEL jorgovan - grrrrrrr!

Ovo su samo kapi u okeanu ovakvih reklama.
Koje vas najvise iritiraju i nerviraju??? I da li su mediji pretjerali sa marketingom?
Korisnikov avatar
By Burak
Originally posted by colorado
Sve.
he he, ma nisu bre bas sve da ne valjaju???
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by burak-BL
Izvini, ali to nisu nikakve dve matore, vec nase dve eminentne glumice Radmila Zivkovic i Branka Petric.
:njuska:
Korisnikov avatar
By colorado
Nije da ne valjaju, samo me iritiraju.
Korisnikov avatar
By Burak
Originally posted by Daliborka
Izvini, ali to nisu nikakve dve matore, vec nase dve eminentne glumice Radmila Zivkovic i Branka Petric.
Izvini Daco - nisam tako mislio, jako ih cijenim i volim i na filmu i u pozoristu, a "matore" sam napisao u afektu jer mi je reklama jako jako odvratna!
Korisnikov avatar
By Schveca
generalno sve reklame za deterdzente, shampone, sapune mr. propere, domestose i ostala sranja, mi idu na zivce...
pa reklame za uloshke gde svi nose bele pantalone :roll:
pa ona reklama za neki sok, gde oni kao popiju sok i odma neshto djuskaju...
reklama i slogan Jelen piva "mushkarci znaju zashto" :down:
reklama za bingo... ono kao kad oni neshto treniraju kako da budu dobri prodavci binga :roll:

i tako...

ako se setim josh, dodacu :)
By alexandermagic
Retard "Coca-Cola" porodica; reklama za Axe gdje ona spodoba kao da je načinjena od fekalija, a ne od čokolade; Mr. Muscolo; debilno dijete koje je u čudu jer mu izmet smrdi (Glade Microspray), reklame za kojekakve kredite etc. :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by Daliborka
Izvini Daco - nisam tako mislio, jako ih cijenim i volim i na filmu i u pozoristu, a "matore" sam napisao u afektu jer mi je reklama jako jako odvratna!
Nije mi jasno kako je moguce da ti reklame sa kultnim glumicama u glavnim ulogama budu iritantne ?
Sama njihova pojava je dovoljna da reklama bude ne neiritantna, nego vrhunski zanimljiva.
Isto tako je pravo uzivanje videti i Seku Sablic u reklami za deterdzent.
Korisnikov avatar
By Burak
Da, i mene ona "muskarci znaju zasto" nerviiiiraaaaaaaaaa!!!!!
Tajodje su mi one reklame od strane zelenaskih banaka u kojima nas jadni narod mame na kredite tipa "udjes izedjes i gotovo", fuj!!!
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by alexandermagic
debilno dijete koje je u čudu jer mu izmet smrdi (Glade Microspray),...
E to je vec iritantna reklama.
Uvek kad vidim to dete kako se cudi sto mu govanjce smrdi, ja prokomentarisem:
" Videces ti kako tek smrdi kad porastes i ostaris. "
:wcsolja:
By Swanheart
sve osim novogodisnjih Coca Colinih reklama me iritiraju
Korisnikov avatar
By starky
lakse mi da nabrojim koje me ne nerviraju,ali to nije ovde tema :giggle:
By Ulix
Najbolje su one reklame koje nikad ne vidim. Cim mi prekinu film - grozne su, pa sve da ih je Tarkovsi rezirao.
Korisnikov avatar
By erkondisn
'smrdi smrdi, uzasno smrdi' patuljci :doh:

ili ona bosanska za deterdzent 'ceekaaajte, ceeekajte, niiije ona kriiiva, vec tvrda voda'
By Ulix
Originally posted by KiWi

Jafforidža ...
Jao, to nije iritantno, to je degutantno. Nemam reci za tu reklamu, povraca mi se od tog coveculjka u bade mantilu. :katemoss:
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by erkondisn
'smrdi smrdi, uzasno smrdi' patuljci :doh:
Mnogo dobra reklama i mnogo dobra interpretacija.

Meni se ne dopadaju one reklame u kojima kazu: "Muskarci znaju zasto je to dobro!". Odmah pomislim kako se polarlicht-u dize kosa sa glave...ali i meni se digla...kosa.
Korisnikov avatar
By Burak
jao, ima reklama za neku cokoladicu sa Jelenom Karleusom - bljak!
Korisnikov avatar
By erkondisn
Originally posted by Sunce
Mnogo dobra reklama i mnogo dobra interpretacija.
i dobre reklame mogu biti iritantne :giggle:

svaka reklama koju zapamtis postigla je svoj cilj :yes:
Korisnikov avatar
By Sunce
Ali ta mi je mnogo dobra i jedva cekam te patuljke da kazu: "Smrdi, smrdi, smrdi!". Dodje mi da je snimom pa da pustam. :smeh:
Korisnikov avatar
By Rei
Mene reklame ne iritiraju. Nije mi jasno odakle ta mrzhnja prema reklamama. Dzinovski blokovi od 10-15 min, reklame usred vesti i sl, to da, ali za to treba mrzeti TV kucu a ne same reklame.

Vishe volim da ih gledam iz nekog kritichkog aspekta, shta je u njoj dobro a shta nije. Nekad vishe volim da gledam domace reklame nego domaci program. Ozbiljno :)

Interesantno mi je kako neka bogata firma mozhe da ima loshe reklame. Kako poznate lichnosti mogu sebi da dopuste da uchestvuju u tim loshim reklamama. Novak Djokovic i ona RETARDIRANA reklama za Ideu, prosto mi nije jasno...
Korisnikov avatar
By Island
1. iritira me ona reklama za neke cokoladne napolitanke ili medena srca gde se JK sepuri po nekoj kaldrmi a u pozadini neka fransucka sansona (ta muzika me u stvari iritira)
2. opet zvuk, u reklami za coko smoki... ono: Ona voli smoki, on cokoladu, negde su se zajedno, sreli u gradu... to kad cujem kao da me vrate u prosli vek, glupava neka muzika, depresivna... i onda je smoki rekao desice se cudo... tako nesto... puj, uaa kompozitor za davez od pesme
3. neka kratka reklama kad Micanovic (glumac) izadje na terasu, uzdahne i kaze: Konacno kod svoje kuce ili tako nesto (mislim da je reklama za EFG bank)
4. Muskarci znaju zasto... a najvise kad onaj lik izgovara recenicu: Fudbal u Kini postaje sve bolji... ali kako je akcentovao rec "postaje", katastrofa. Potenciraju taj pojam "muskarci" a napravise od njih ljigavce u reklami.
5. i strasno me nervirale reklame za NIS, mislim prosle godine ili pre dve godine da su isle. Postroseno brdo para, zakupljen termin na RTS-u, a kome se reklamiraju i zasto se reklamiraju? Arcenje para iz budzeta! Nema veze sa benzinom, ili lupam sa nekim uslugama... NIS se kao kompanija reklamira, gluposti. Ista situacija bi bila kada bi isle reklame za Elektroprivredu Srbije... kao da postoji neki izbor kod potrosaca koju i ciju struju da koriste.
6. Grozne su reklame za deterdzente i sredstva za ciscenje gde nasnimavaju glas i namerno ga ne usklade sa slikom da izgleda kao da je u pitanju strana reklama koja je sinhronizovana. A gledas u stvari neke nase smotane glumce.
7. Na kraju da neku i pohvalim... ne znam da li jos uvek ide, riba udara u starijeg lika na semaforu dok on jede pizu. U trenutku kad riba istrci iz auta da vidi da li je sve u redu njemu se razliva kecap po licu, ona vristi... on vristi. Neka osiguravajuca kuca u pitanju. Uvek me razveseli ta reklama.
Korisnikov avatar
By AngraMaina
nemam srpsku tv a i ne gledam tv... u grckoj sam ga toliko malo gledao da nisu stigle da me iznerviraju, dapache neke su mi se svidele.

od onih starih isle su mi na zivce one sa belinom i deterdzentom. KOLIKO BELO zapravo moze nesto da bude, aman?!?
Korisnikov avatar
By castor
Sve reklame za Bonux prasak sa Marijom
Korisnikov avatar
By IceBerg
calgonit!!! na svim kanalima u zavisnosti od zemlje
u HRVATSKOJ BOSNI SRBIJI CRNOJ GORI SE SVAKIH 60 MINUTA POKVARI PO JEDNA PERILICA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Korisnikov avatar
By cranky
ona nova reklama za napolitanke...s onim čupavim retardiranim narkomanom
Korisnikov avatar
By Burak
Ne znam koliko pratite domace satelitske kanale, a na njima su one: Stoja gostuje u nekoj folkoteci kod Frankfurta, Jana na americkoj turneji, Seka u Svajcarskoj, Mile Kitic u Sloveniji bla bla bla..
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by Swanheart
sve osim novogodisnjih Coca Colinih reklama me iritiraju
:up:

i telenor je ok
Korisnikov avatar
By Burak
Da, taj telenor u svojim reklamama kad svoje preskupe usluge pocne da predstavlja kao nesto fenomenalno i dobro rjesenje..
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!