- 23 Nov 2008, 18:45
E, komercijalizacija medija je toliko uzela maha da ce, ako se nastavi u ovom smijeru, emisije postati pauze izmedju reklama.
Evo ih nekoliko koje ja posebno prezirem:
- Ona za Coca Colu sa onom debilnom porodicom.
- Sve reklame za tampone i uloske(s tim da nisam shovinista i slicno, samo su reklame za te proizvode shit).
- TV prodaja! Pa prodaju
razne gluposti: cajeve koje lijece sve bolesti, tava koja przi sve vrste jela, sprava sa kojom cete smrsati i nabildati se uz samo minut vjezbanja dnevno....
Pa ako narucite 2 dobicete 7 i jos nas specijalni poklon(ako pozovete odmah) podmetac za dasku na wc skoljki ili ovu predivnu kutiju za ne znam ni ja sta...
- One dvije matore u reklami za DUEL jorgovan - grrrrrrr!
Ovo su samo kapi u okeanu ovakvih reklama.
Koje vas najvise iritiraju i nerviraju??? I da li su mediji pretjerali sa marketingom?
Evo ih nekoliko koje ja posebno prezirem:
- Ona za Coca Colu sa onom debilnom porodicom.
- Sve reklame za tampone i uloske(s tim da nisam shovinista i slicno, samo su reklame za te proizvode shit).
- TV prodaja! Pa prodaju
razne gluposti: cajeve koje lijece sve bolesti, tava koja przi sve vrste jela, sprava sa kojom cete smrsati i nabildati se uz samo minut vjezbanja dnevno....
Pa ako narucite 2 dobicete 7 i jos nas specijalni poklon(ako pozovete odmah) podmetac za dasku na wc skoljki ili ovu predivnu kutiju za ne znam ni ja sta...
- One dvije matore u reklami za DUEL jorgovan - grrrrrrr!
Ovo su samo kapi u okeanu ovakvih reklama.
Koje vas najvise iritiraju i nerviraju??? I da li su mediji pretjerali sa marketingom?