Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
Elem, skoro sam cuo jednu zanimljivu pricu. Na jednom manjem forumu jedan tip je napravio temu u kojoj je svak mogao da zatrazi ili ponudi neke prljave ili bilo kakve drugo tajne o nekim forumasima, a iste su se radi izbjegavanja opomene (tacnije, na tom forumu nema opomena, vec je minimalna kazna ban na 3 dana:lood: ) razmjenjivale preko privatnih poruka.
Tema je za par dana imala gomilu postova, i svi su krenuli da razmjenjuju price.
Forum ime je kroz nedelju dana postao ratiste jer su tu isla ogovaranja koja nisu istina, ali i neka koja jesu - pa su pucale i forumske veze i muvacine (forum je str8)...
I naravno da su pljustali banovi na sve strane, cak su i moderatori ucestvovali u bitkama, prijetilo se cak i tucama u real life-u.
:lol:
Nazalost, onda su se ti likovi koji su to napravili smorili i ugasili sajtic. Mada ce valjda opet da ga otvore, samo nece biti forum nego neki event kalendar valjda:neznam:

Ali drugarica mi je citala ponesto od toga sto je imala sacuvano, valjao sam se od smijeha.

E sad. Razmisljam da li bi takva buva upalila na ovom forumu, mada ne mislim da otvorim temu:nono: Ali ako je neko raspolozen da otvara slicnu temu - ja nisam zadrzao autorska prava, so go for it:P

Ovdje mozemo samo diskutovati o ovoj partikjular sitjuejshn:D
Korisnikov avatar
By Marvin
Pa šta će takva tema nama ovde?

Sve se priča, prenosi i zna i bez te teme :smeh:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
vrlo slikovito receno, draga Avalonija, i nadasve jasno i razumljivo.

Skidam kapu.

naklon.

zavesa
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Marvin
Pa šta će takva tema nama ovde?

Sve se priča, prenosi i zna i bez te teme :smeh:

Ajd shto bez teme, al´ shto bez truna istine! :lol:
By mikka
mala banano, rastu ti destruktivni apetiti, a? od kad si mi porokao sve likove na onoj temi :lukavi: :rafal: :lol:
By mikka
sajim se malo :mazi: :andjelak:

apokalipsa je blizu :jankovicka: :lol:
Korisnikov avatar
By Sunce
Entropija i entalpija.

Jbt. ovaj forum je poput ispovesti. Svestenik ne moze nista da kaze nadleznima, sveta tajna ostaje. Zlocinci setaju postovima. :smeh:
Korisnikov avatar
By unic0rn
Jao ovo me podseti na period kad sam tek dosao na forum ("kad je baba bila mlada", jelte) i secam se teme gde su Angelina i Dragonite pretili nekom knjigom sa trachevima i informacijama o svim forumashima. Ja bejah totalno zbunjen, reko kakvo je ovo mesto kad se ljudi bave time.

Eh, novajlijska naivnost :love:
By Pending-For-A-Bending
Originally posted by unic0rn
Jao ovo me podseti na period kad sam tek dosao na forum ("kad je baba bila mlada", jelte) i secam se teme gde su Angelina i Dragonite pretili nekom knjigom sa trachevima i informacijama o svim forumashima. Ja bejah totalno zbunjen, reko kakvo je ovo mesto kad se ljudi bave time.

Eh, novajlijska naivnost :love:
I zato si uveo strahovladu? :)
Korisnikov avatar
By unic0rn
Ma jok, to iz chisto praktichnih razloga. :carica:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Cekaj, ako sam dobro razumela, koncept je da se u ovoj temi iznose prijave tipa :

- Imam trach o Val ! ( primera radi ) i onda mi se zainteresovani za taj trach javljaju na u2u i ja njima takodje na u2u saljem detalje tog tracha. Tako ?

A kako ti, bananice, mislis da ce ova tema biti interesantna, ako ce se ti trachevi prenositi preko u2u ?
Korisnikov avatar
By Val
:smeh:

Trachevi su uvek bili zanimljivi. Dodje k´o da s´ igrash gluviJEh telefona! :smeh:

Ali Daco, ono shto prichaju o nama dvema...pa nisu to trachevi... :(
Korisnikov avatar
By Daliborka
Val, tebe sam spomenula primera radi, jer si mi prva pala na pamet, a kako i ne bi...
:love:
Korisnikov avatar
By *deni*
A zasto bi bilo ko ovde objavljivao da zna neki trach o nekome ?
Time bi sam sebe oznacio i otkrio kao abronoshu.
:trach:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
well, ova tema sluzi za diskutovanje o samoj situaciji.
A u temi o tracevima, ljudi bi prosto mogli da ubrzaju proces prenosenja traceva, kako ljudi ne bi stvari saznavali tek posle pola godine:D :D :D
Korisnikov avatar
By Val
Kao da je bitno... :zev:
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by bananica
Elem, skoro sam cuo jednu zanimljivu pricu. Na jednom manjem forumu jedan tip je napravio temu u kojoj je svak mogao da zatrazi ili ponudi neke prljave ili bilo kakve drugo tajne o nekim forumasima, a iste su se radi izbjegavanja opomene (tacnije, na tom forumu nema opomena, vec je minimalna kazna ban na 3 dana:lood: ) razmjenjivale preko privatnih poruka.
Tema je za par dana imala gomilu postova, i svi su krenuli da razmjenjuju price.
Forum ime je kroz nedelju dana postao ratiste jer su tu isla ogovaranja koja nisu istina, ali i neka koja jesu - pa su pucale i forumske veze i muvacine (forum je str8)...
I naravno da su pljustali banovi na sve strane, cak su i moderatori ucestvovali u bitkama, prijetilo se cak i tucama u real life-u.
:lol:
Nazalost, onda su se ti likovi koji su to napravili smorili i ugasili sajtic. Mada ce valjda opet da ga otvore, samo nece biti forum nego neki event kalendar valjda:neznam:

Ali drugarica mi je citala ponesto od toga sto je imala sacuvano, valjao sam se od smijeha.

E sad. Razmisljam da li bi takva buva upalila na ovom forumu, mada ne mislim da otvorim temu:nono: Ali ako je neko raspolozen da otvara slicnu temu - ja nisam zadrzao autorska prava, so go for it:P

Ovdje mozemo samo diskutovati o ovoj partikjular sitjuejshn:D
Destruktivcu jedan, gori si od Nerona!

nego kako ja da objasnim macki da ne sme na terasu jer ce se razboleti od zime?
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!