Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By stefan19
Dusan Maljkovic je olicenje nacitanog, zanimljivog, elokventnog muskarca. Kakav fantastican stil pisanja ima. Kakav bogat recnik... A vi ostalih 80% foruma sto copy/paste sa wikipedie, a glumite neke filozofe, i umisljate da ste zvezde sto znate da podjebavate i da se nastavljate pokrijte se usima.
]Toliko!

Svi se nesto prepiru, nadmudruju, svadjaju, besne... Kao da ne mozete nigde da se iskazete, pa po forumu glumite neku Bogom danu pamet.

Save it and get a life!!!
Korisnikov avatar
By AngraMaina
dusanka, ajde sad molim te reci mi KAKO uspevas da navedes sve te rasne dvometrase da ti sastavljaju hvalospeve? KAKO???

:obraz: :grouphug:

inace ja tradicionalno volim dudu, samo malo-malo pa je nista brate ne razumem sta prica :kosa:
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by stefan19
Dusan Maljkovic je olicenje nacitanog, zanimljivog, elokventnog muskarca.
Da je tako kao što kažeš, u paketu bi mi se zgrozili i načitanost, i zanimljivost, i elokventnost i (naročito) muškarci.

Sreća moja pa nije.
Korisnikov avatar
By Dušan Maljković
Uh, uh, čime sam ovo zaslužio? U svakom slučaju hvala, stefane. Ti si sladak i pametan dečko i čuti kompliment od takvog "macana" ne može, a da ne godi... Da obojica nismo u vezi ko zna kakva bi iskra strasti sevnula među nama i kakvim rajskopaklenim plamenom bismo buknuli...

Takođe zahvaljujem svojim hroničnim mrziteljima što mi prave publicitet i tako život čine zabavnijim i nasmejanijim. Kad jednom budete shvatili da je ignorisanje tj. ravnodušnost najgori oblik mržnje, prestaćete da mi podižete popularnost i sve će doći na svoje mesto... Hvala još jednom!

@AngraMaina Ne brini, mila, često ni ja ne znam šta pričam... (Embrouz Birs kaže da se filozofije dele na dve grupe: one koje samo filozofi mogu da razumeju i one koji ni oni sami ne mogu da shvate). Ali vidiš po reakciji da i tada dobro zvučim... :)
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Pa ne bih bas rekao da je CAR ali da je interesantan jeste.

Cenim da ce Dushan jednoga dana u najmanu ruku imati uticaj u novinarsko/filozofskim krugovima kakav je na vrhuncu karijere imala jedna Ljiljana Smajlovic-Ugrica ako je cak i ne prestigne :D
Korisnikov avatar
By Zonche!
Blablablablablablablabla
Save it and get a life!!!

:teletabisi:
By polarlicht4.1
Dusan Maljkovic je olicenje nacitanog, zanimljivog, elokventnog muskarca.
E ovo mi je upravo ulepšalo dan.

:colorado:
Korisnikov avatar
By Dušan Maljković
Uh što volim kad su svi dobri frajeri na forumu na mojoj strani...

Marsu -- crkni, pukni! :smeh:

Nego, deni, jel ima neka narodna o pomirenju, izmirenju i sl, da zapevam svojim neprijateljima, da ih malo odobrovoljim, ne mogu da ih geldam ovako nezadovoljne, zavidne i naširoko nesrećne? Neka prigodna u stilu "od davnina se ne volesmo, a sad došlo vreme da sekire ratne zakopamo"?:kosach:
Korisnikov avatar
By Manon
ako je ovo klub obozavatelja, evo i ja se prikljucujem
Korisnikov avatar
By olga_diktator
Evo, ljubavi, dacu ti i ja par predloga:

Saban Saulic - Pruzi ruku pomirenja:

"Nismo vise tako mladi
sta je zivot sada znamo
pruzi ruku pomirenja
da jos jednom pokusamo"

Ljuba Alicic - Svi su smesni posle mene:

"Samo ja te volim
samo ja i niko
ja ti nudim pomirenje
svi su smesni posle mene"

:-*
Korisnikov avatar
By Mahoney
cuj CAR... nije on car, vec kralj.

gde si KRALJU, samo cu doviknuti u prolazu.

:maska:
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Dušan Maljković
Uh, uh, čime sam ovo zaslužio? U svakom slučaju hvala, stefane. Ti si sladak i pametan dečko i čuti kompliment od takvog "macana" ne može, a da ne godi... Da obojica nismo u vezi ko zna kakva bi iskra strasti sevnula među nama i kakvim rajskopaklenim plamenom bismo buknuli...

Takođe zahvaljujem svojim hroničnim mrziteljima što mi prave publicitet i tako život čine zabavnijim i nasmejanijim. Kad jednom budete shvatili da je ignorisanje tj. ravnodušnost najgori oblik mržnje, prestaćete da mi podižete popularnost i sve će doći na svoje mesto... Hvala još jednom!

@AngraMaina Ne brini, mila, često ni ja ne znam šta pričam... (Embrouz Birs kaže da se filozofije dele na dve grupe: one koje samo filozofi mogu da razumeju i one koji ni oni sami ne mogu da shvate). Ali vidiš po reakciji da i tada dobro zvučim... :)

K´o da chitam "Daliborku". :bubblegum:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by Val
K´o da chitam Daliborku. :bubblegum:
Vidim, mila, pricinjavam ti se i tamo gde me nema, sto ne moze da mi ne prija i ne laska, kada je poznato da odavno imam merak na tebe.
:lezkiss:
Korisnikov avatar
By Val
Shta da radim mila, kad slabo pishesh u poslednje vreme? :sigh: U Dushanki ne videh tebe, al´ videh ogromnu slichnost. Iskljuchivo stil je u pitanju. :giggle:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
muskarca.
Sve ostalo moze da ti prodje. Ali da je mushkarac...
Nije sve shto ima kitu i par jaja mushko. :ninja:
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by V I V I S E C T
muskarca.
Sve ostalo moze da ti prodje. Ali da je mushkarac...
Nije sve shto ima kitu i par jaja mushko. :ninja:

Chek´ bre, ko je Maljkovicj? To onaj chovek koji u javnosti ...joj, joj, chek da se setim. Chuh da je loshe, al´ ne pada mi na pamet shta... :sigh:

Shta se slavi? :nerd:
Korisnikov avatar
By mirth
Svi se nesto prepiru, nadmudruju, svadjaju, besne...
Za razliku od Dusana... :sweet:
Korisnikov avatar
By Dušan Maljković
He, he draga mirt, i ja se prepirem, svađam, i ostalo -- ali način na koji to radim je baš baš fensi... To je poenta: ne moež svako da se svađa na mom nivou!:wink:
Korisnikov avatar
By mirth
Originally posted by Dušan Maljković
He, he draga mirt, i ja se prepirem, svađam, i ostalo -- ali način na koji to radim je baš baš fensi... To je poenta: ne moež svako da se svađa na mom nivou! :wink:
A bome ni da besni.. :mag:
Korisnikov avatar
By stefan19
Originally posted by KiWi

i to zalužuje temu?
Nego shta Kiwche, nego shta...
Cenim Duleta jer kao sto sam vec rekao; on je jedan od veoma retkih forumasha koji kada filozofira, vala i filozofira. Ima bogat recnik, nachitan je, vispren.
A ova ostala boranija sto umislja kako su Bogom dani rechiti, hejtujuci druge, a to sve bez ijedne pametne recenice, neka se pokriju ushima.
Ovde se svi nesto kao trude da pokazu neki nivo, da pokazu kako su jel' te prepametni... BLJAK.
Ljudi skinite vec jednom te maske i prestanite hranite svoj ego na potpuno besmislen nacin.
Korisnikov avatar
By Daliborka
...vispren....
Ovo je jedna od najbitnijih stavki.
Biti vispren u danasnje vreme velika je stvar.
Pogotovo ako zivis u tranzicionoj Srbiji.
Bez visprenosti, dzaba ti i nacitanost i filozofija.
Visprenost je onaj redak talenat za prakticno snalazenje u konkretnoj
zivotnoj situaciji.
Korisnikov avatar
By Mars
Blago tebi, Stefi...

A mene će reč vispren verovatno još dugo, dugo da podseća na pokojnog GANDORA.

TO je bio filozof, Stefi, veruj mi.
Korisnikov avatar
By Daliborka
A sto se, Mars, ti i Maljkovic ne begenishete ?
To nije lepo.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!