Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by MarsPredlažem da se svi ližemo prema laktu i da onda najviši nivo (plime) označimo nekom jestivom bojom (npr. kečapom), slikamo to i onda ovde okačimo da bismo mogli da upoređujemo.
A jel ovde svi znaju da jezikom ne možemo da liznemo vrh sopstvenog lakta?
Originally posted by jukieOriginally posted by MarsPredlažem da se svi ližemo prema laktu i da onda najviši nivo (plime) označimo nekom jestivom bojom (npr. kečapom), slikamo to i onda ovde okačimo da bismo mogli da upoređujemo.
(Hands-on science activity, or in this case, elbows-out science activity)
Dali su u nekoj emisiji da su im se javljali ljudi koji mogu da liznu lakat (ili to beše brada ili nos?) ali da niko nije mogao da poljubi lakat.
Originally posted by AmadeoJaaoooo!!!Originally posted by Mars..ne mozemo ukoliko nemamo Marfanov sindrom
Originally posted by Marvin..zasigurno ti je i vishe nego dovoljan taj Marvinov sindrom koji imashOriginally posted by AmadeoJaaoooo!!!Originally posted by Mars..ne mozemo ukoliko nemamo Marfanov sindrom
Stvarno?
Ja sam već godima ubeđen da je samo pitanje dana kada ću ustanoviti da imam Marfana!
Sigurno ti ovo? (pošto ni ja ne mogu da dohvatim, pa to znači da ako je sigurno, da sam se jednog straha oslobodio )
Originally posted by MarsJa tebe vishe dozivljavam kao kremsi.Originally posted by jukieNe mogu. Neću da se igram.
Predlažem da se svi ližemo prema laktu i da onda najviši nivo (plime) označimo nekom jestivom bojom (npr. kečapom)
Može samo neko da liže MENE. I da ne bude kečap nego NUTELA!
Originally posted by jukieFali mi nekih 3,5-4 cm da liznem lakat. Probacu i popodne kad se razgibam (pouzdano znam da ne mogu d ga liznem, al hocu da vidim koliko mi fali).Originally posted by MarsPredlažem da se svi ližemo prema laktu i da onda najviši nivo (plime) označimo nekom jestivom bojom (npr. kečapom), slikamo to i onda ovde okačimo da bismo mogli da upoređujemo.
(Hands-on science activity, or in this case, elbows-out science activity)
Dali su u nekoj emisiji da su im se javljali ljudi koji mogu da liznu lakat (ili to beše brada ili nos?) ali da niko nije mogao da poljubi lakat.
Originally posted by AmadeoSta je Marfanov sindrom i kako se manifestuje, izuzev da mozes da polizes lakat? Da to nije ono strasno, kad se rodis sa malim ekstremitetima?Originally posted by Mars..ne mozemo ukoliko nemamo Marfanov sindrom
ont: i sa ovih mojih "metar i shumska jagoda" visine, noge su mi ipak duze:saint2:
Originally posted by m..Uh, kako beše. AKROMEGALIJA je suprotno, a ovo što ti kažeš....
Da to nije ono strasno, kad se rodis sa malim ekstremitetima?
Originally posted by Marvinje l' to ono sto si mi pricao da bi mogao da odapnes any minute now?Originally posted by AmadeoJaaoooo!!!Originally posted by Mars..ne mozemo ukoliko nemamo Marfanov sindrom
Stvarno?
Ja sam već godima ubeđen da je samo pitanje dana kada ću ustanoviti da imam Marfana!
Sigurno ti ovo? (pošto ni ja ne mogu da dohvatim, pa to znači da ako je sigurno, da sam se jednog straha oslobodio )
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!